חובה להטיס את מעיין לאלתר,מבית האח הגדול...
לכל אחד מן ה16 המועמדים ניתנה הזדמנות של פעם בחיים ,להשתתף בחוויה מיוחדת מול פני כל האומה ,זו הזדמנות לשדרג להעצים ,ולהביא לידי ביטוי את כל הכשרונות והיצירה של כל אחד ואחד,ואני מאמינה ,שבכל אדם יש הניצוץ כל המועמדים נבחרו בקפידה רבה ,והרצון למצוא 16 אנשים שונים בתכליתם , אכן רעיון מופלא שאמור לשקף את החברה כולה ,אבל מקוממם באופן מיוחד למה לכל הרוחות ההפקה מצאה לנכון מתוך ידיעה ברורה לשבץ לתוך החבורה בחורה ,-כמעיין שכולה רוח וצילצולים ,בורה צעקנית חסרת מעצורים וסיפוקים ששפתה כל כך דלה זולה ומבישה,למה בכלל לתת במה לבחורה כזאת , למה כל צופי האח הגדול שברובו הגדול זה הנוער צריך להאזין לכל הפנינים אוי לאוזניים שכך שומעות,מחדל גדול מצד ההפקה לבחור בעשב שוטה עצוב לי שבחורה כזאת בעוד כמה חודשים תהיה אמא ואלוהים ישמור , מה צפוי לעולל הקטן שיגיח לעולם ,חייבים לפסול אותה ,מיידית ולא לתת לגיטמציה לתופעה הזאת ,בעלה הראשון שנענש ,ולא אתפלא שבעקבות כל העניין הזה הוא יעשה חשבון נפש עמוק ויגלה שעשה טעות חמורה שהסכים להצטרף ,ואני גם מניחה שהבושה שהיא גרמה לו ,תוביל אותו להפרד ממנה ... לסיכום -האח הגדול אין לי ספק שהרייטינג הוא זה שמנחה אתכם , אני בטוחה שכל מי שצופה קץ בזלזול ,מעיין גרמה לזילוט כבוד האדם אני אישית כל זמן שמעיין עדיין במשחק מודיעה בזאת על החרמה , לא מוכנה יותר לסבול ולא אתן לכל מי שמסביבי לצפות בתוכנית שעל סדר יומה קללות מן הזן הנמוך והרדוד מהביבים יש מספיק מועמדים ראויים... תשלחו אותה לטיפול פסיכיאטרי ותכניסו מועמדת חדשה זו רק תחילתו של המשחק ... זה הזמן לתקן את הרושם הרע זהו מיצינו ,בקשההההה תגדעו את הפדיחה הזאת ותצילו קצת מכבודכם ומכבוד הציבור בארץ... שיהיה לכולם שבוע טוב ... והלוואי שגלעד שליט ישוב אלינו במהרה במבי...