הודעות שנקראו

דנה^^

New member
הודעות שנקראו

כבר כמה זמן שהכותרת של ההודעות שנקראו נצבעת בכחול (כמו קישור שביקרתי בו). אף פעם זה לא פעל אצלי.. כעת התקנו גרסא אחרת של חלונות ואקספלורר, והקישור נצבע. אני לא מעוניינת בכך... איך ניתן לבטל זאת באמצעות הדפדפן? תודה.

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

הסבר: בתפוז החליפו את שיטת חיווי ההודעות בשל העובדה שהשיטה הקודמת יצרה עומס בלתי נסבל על המערכת ולא ניתן היה לעבוד איתה יותר. בעבר, חיווי ההודעות היה סימון "פר" משתמש. כלומר, הסימונים נשמרו בתפוז והיו קשורים לכל משתמש בנפרד. בשיטה החדשה השימוש הוא "פר" מחשב. כלומר, הסימונים נשמרים ע"פ הגדרות הדפדפן שלך. צורת החיווי, שבה ההודעות שנקראו נצבעות לכחול, ניתנת לביצוע במחשבים בהם מותקן דפדפן אקספלורר מגירסה מתקדמת יותר מ-5.5 . בדרך כלל , הבעיה בה נתקלים הגולשים היא שהחיווי אינו עובד, כלומר, שהם אינם רואים את ההודעות שנקראו מוכחלות, ולכן הפתרונות שנראה לי שיעבדו, הם הפתרונות ההפוכים.
הצעות: מאחר ושידרגת את האקספלורר... יש מס´ אפשרויות: 1. לחזור לגרסת אקספלורר ישנה יותר. (ולא מומלץ ל"שדרג" אחורה). 2. לוודא ששמירת ההיסטוריה תהיה על 0 ימים. (גם זה לא ממש כדאי, מאחר והדפים שנשמרים בהיסטוריה עוזרים לטעינה מהירה יותר של העמודים אליהם את חוזרת) 3. לפני כל כניסה לפורומים לגשת לכלים > אפשרויות אינטרנט > וללחוץ על נקה היסטוריה. (גם זה יגרום לטעינה ארוכה קצת, אבל לא באופן קיצוני). יכול להיות שקיימות עוד אפשרויות שלא חשבתי עליהן...

Eldad S

New member
sunset*, ראשית, כל הכבוד על הסברייך

הממצים, המפורטים והבהירים! אני מתלהב שוב ושוב למקרא הודעותייך ומסירותך. קראתי את הסברך הנ"ל - שהוא מעין back-formation - אני סובל מהבעיה ההפוכה, של הודעות שנקראו (כלומר, כחולות) החוזרות ומתאפסות לשחור כאשר אני יוצא מכל פורום שהוא. אני עובד עם IE 5.0, ושאלתי היא האם בכל זאת אין שום דרך ליהנות מהודעות הנשארות כחולות גם כאשר יוצאים מן הפורום וחוזרים אליו אח"כ. מסיבות רבות, לא כדאי לי כרגע לשדרג ל-5.5 או גבוה יותר. האם יש איזה work-around? תודה מראש, אלדד נ.ב. אני עובד עם גרסה מוקדמת של הדפדפן היות שגרסת חלונות שברשותי היא 95, Hebrew localized. אני מבין שגרסאות 5.5 וצפונה של הדפדפן של מיקרוסופט פשוט לא יעלו על המחשב, או שיתקעו לי את מערכת ההפעלה. נ.נ.ב. אני מתלהב גם מן החברים האחרים המסייעים ופותרים בעיות בפורום. תגובתי הספציפית הייתה למקרא הודעתך הנ"ל.

פגעסוס

Well-known member
לצערי לא קיימת דרך עוקפת...

שיטת שמירת ההיסטוריה בדפדפנים מוקדמים יותר היתה שונה משל אקספלורר 6 (האקספלורר הכי עדכני) ולא איפשרה שמירה של חיווי הודעות הנפתחות באותו עמוד.

sunset*

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif

ואכן -
ענקית מגיעה לכל האנשים שכאן, שתורמים מזמנם ומנסיונם בשביל לעזור לאותם אנשים שנתקלים בבעיות שונות. ופגע כבר הקדים אותי והסביר את הסיבה מדוע לא ניתן לשנות את חיווי ההודעות אצלך.. (מזל שעשיתי "רענון")...

Eldad S

New member
../images/Emo39.gif תודה לשניכם, פגעסוס ו-sunset*

חבל... קיוויתי... ושוב - הרבה הערכה על עבודתכם הברוכה!

למעלה