הודעות שנעלמו... לאן ולמה?

חסון99

New member
הודעות שנעלמו... לאן ולמה?

פרסמתי בפורום הודעה בדבר חיפוש זוגיות...פעמיים בהפרש של כשבועיים..
משום מה אני לא רואה את ההודעות בפורום.

האם יש לכך סיבה ?

חסון99
 

aשרון

New member
שלום לך...

אני מחקתי את ההודעות כי הן חזרו על עצמן.
ההודעות עצמן היו לקוניות ולא נתנו מידע בנוגע למה שאתה מחפש, מי אתה, מאיפה וכו'. בתגובה לאחת ההודעות ייעצתי לך להרחיב את המידע הזה, כדי שזה יעזור לך לקבל יותר פניות. עבר שבוע, לא הגבת ולא התייחסת, וההודעות סתם תפסו מקום בדף הפורום, ובגלל זה מחקתי אותן.

אם פותחים הודעת הכרות כאן בפורום, רצוי לתת מידע רלוונטי למה שאתה מחפש וקצת מידע עליך. לא שורה לקונית ותמציתית שאומרת כלום חוץ מזה שאתה מחפש קשר זוגי.

אני מקווה שזה לא מכעיס אותך מדי, אך זו ההחלטה שלי בקשר להודעות חיפוש קשרים חברתיים ורומנטיים בפורום. אתה יותר ממוזמן לפתוח הודעה חדשה וכמובן לקחת חלק בדיונים השונים כאן בפורום.

נ.ב: אני אשמח מאוד אם האנשים שנכנסים לבקר בפורום, ישתתפו בפעילות שלו ויגיבו להודעות השונות (במקום רק לקרא אותם), ויהוו חלק פעיל בקהילה כאן.
 

חסון99

New member
תודה על התשובה המושקעת

רק שאני לא ממש מסכים אתך
לדאבוני אני מאוד עסוק לאחרונה אבל אמצא בקרוב זמן על מנת שאוכל להתיחס לדברך ולנושא בכלל..
עד אז שבוע טוב
חסון99
 

ItsikH

Member
פורום הוא קודם כל מפגש חברתי ולא אתר היכרויות
זה שאפשר - ואפילו מאוד מועיל - להשתמש בו למטרת היכרויות, לא סותר: במפגש חברתי, המשתתפים מציגים את עצמם, מדברים זה עם זה, וזה בדיוק בסיס מצוין להיכרויות בנוסף - ערך מוסף שאין באתרי היכרויות, בהם כל אחד זורק כמה מלים וממשיך הלאה. השיחה החברית היא הבסיס לפורום, לא ההיכרויות.
ד"א יש גם בפייסבוק מסגרות כאלו, וגם שם אותו עקרון מתקיים - חייבת להיות פעילות חברתית בכדי שפורומים כאלו יתקיימו.
 
למעלה