הודעות משמחות!!

AllRed

New member
הודעות משמחות!!

1. נתחיל עם וונדי! (תמונה). כאמור, היא הוצאה מההסגר של רחובות לאחר שהחזיקה מעמד את תקופת ההסגר הנדרשת בחוק היישר לידיה של קואללה. אפשר לומר שקיבלנו עשרות טלפונים לגביה, אבל אנשים נזדעזעו מחובת העיקור (היא תעבור אותו רק בגיל חצי שנה) וחלקם, מה לעשות, לא היו לטעמי. מיותר לציין שנקשרתי מאוד לוונדי וזה הקשה על המסירה שלה, כי רציתי בית ממש טוב. הכלבה הזו מדהימה. לבסוף הגיע הבית המיוחד היישר מאיזור חדרה ולקח מאיתנו את וונדי לחיים חדשים ואני דיי בטוח שמאושרים. זה המקום להגיד ת-ו-ד-ה ע-נ-ק-י-ת לקואללה על הטיפול המסור בוונדי. כבר אמרתי לכם מה אני חושב עליכם, אתם פשוט בית מדהים, אני הייתי גאה להיות כלב שלכם. פשוט בית מיוחד במינו.
גדול!

AllRed

New member
נמשיך עם...

פטרישה!! פטרישה הגיעה להסגר כגורה בת חודשיים וחצי, נראתה דיי מכוערת, אבל הייתה מקסימה וממש שברת לבבות קטנה. החלטנו שהיא נשארת איתנו וננסה למצוא לה בית. עם הזמן היא גדלה להיות כלבה יפיפיה! אופי מדהים, לא היה אפשר להשאר אדישים אליה (גם אליה פיתחתי קשר מיוחד מה ששוב גרם לי ללבטים קשים עם מאמצים). יש לה חסרונות, היא מפחדת נורא מאוטובוסים ומשאיות, נצדת לרגל בהליכה (רגע...זה לא ממש חיסרון), לא יודעת מה זה בית...לא פשוט יהיה למצוא לה בית חשבנו. לצערי, המאמצים כן היו ונשארו אדישים ואף אחד לא התקשר. לפני שבועיים הגיע הטלפון המיוחד שהשאיר אותי נרגש מאוד (וזה לא פשוט) ומלא ציפיה ליום שישי, למרות האוטובוסים ולמרות הצרכים בבית, הם רצו אותה. ואכן, ביום שישי הגיעה המשפחה שלא הבינו איך לא אימצו אותה עד היום! הרי היא יפיפיה...! אמרנו בחזרה, שאנשים לא מבינים מהחיים שלהם. כך, פטרישה יצאה לדרך חדשה שנראית מבטיחה, כולנו תקוה שהיא תמצא את מקומה (אפילו קנו אוטו חדש עם בגאז' גדול ופתוח (כלפי האוטו כמובן) שיוכלו לקחת אותה איתם כמה שיותר...!!!). קיבלנו דיווח שהיא מתאקלמת והכל עובר בשלום בינתיים. אנחנו נשאר עם היד על הדופק. זהו לבינתיים. הנה פטרישה ביום שהגיעה.

AllRed

New member
התמונה השנייה היא חדשה יחסית.

תראו כמה היא יפה. היא מסוג הכלבים שאני אומר "אם הייתי יכול...הייתי לוקח אותה".

דונינה

New member
איזה יופי משמח לשמוע ../images/Emo106.gif

בהצלחה לכלבים המקסימים וכל הכבוד לקואלהלה ולכם על העבודה שאתם עושים
ובאופן כללי נחמד שאתם מעדכנים מידי פעם , תעשו את זה קצת יותר כי זה מאד משמח ומעודד . אגב פטרישה יפיפייה לטעמי

goolo123

New member
../images/Emo45.gifאכן, תודה ענקית לקוואלה!!!שבזכותה וונדי

זכתה בחיים...

יופי - ושאלה - מה קרה עם גורת הבורדר קולי

לבנה שחורה שגם היא נאספה לאומנה - בדיוק בזמנו שקואללה לקחה את וונדי? אני זוכרת שנאמר שגם היא נאספה לאומנה. יש חדש לגביה? (לא שואלת על שאר הגורים - כיוון שסיפרתם שהם מתו).

goolo123

New member
גם היא מצאה בית טוב! תודה לגולשת הסמויה

שלקחה אותה לאומנה!!!

AllRed

New member
היום דיברנו עם הבית המאמץ, לא עידכנתי, כי טרם

דיברנו איתם ושמענו שהכל בסדר. הם יקבלו ביקור בקרוב

קואלהלה

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif

אכן הודעות משמחות מאוד. בכלל לא הכרתי את הסיפור על פטרישה. היינו מאוד שמחים לאמץ בעצמנו את וונדי ונהננו מכל רגע שהייתה כאן, למרות שהיו רגעים קצת מתסכלים כשהבנו שגור זאת באמת עבודה קשה. אבל אם זה היה קורה, לא היינו יכולים להמשיך לעזור לאחרים, והיה ברור שוונדי תמצא בסופו של דבר בית טוב. יום אחד, כשוונדי הייתה פה, הלכנו איתה לטיול ארוך והתרחקנו קצת יותר מבדר"כ הבית. בטיול הזה פגשנו לראשונה את ונוס החתולה, ולמרות שרצינו מאוד לקחת אותה כבר באותו רגע (כי היה ברור שהיא חתולת בית), אפשר היה לראות ישר שיהיה שמח מאוד איתה ועם וונדי בבית אחד וקטן. ונוס נשארה כמה שבועות ברחוב, חיכתה בסבלנות לתורה. אומנם היא קיבלה אוכל ומים, אבל היה ברור שחיי הרחוב קשים לה ושלא כך היא גדלה. נדמה לי שרק באותו יום שהבאנו אותה הבייתה הרגשתי שלמה לגמרי עם זה שוונדי כבר לא כאן.

קואלהלה

New member
כן

בקרוב יהיו תמונות טובות יותר, מחכים שהפרווה והעור יחלימו לגמרי בכמה מקומות קטנים (הייתה מפוצצת בפרעושים). יש צלקת של עיקור (אין סימון באוזן), היא די צעירה ואין לי ספק שאבדה או ננטשה. אף אחד לא התקשר בעקבות מודעות שפרסמנו, אז ברגע שהיא תתאושש נחפש לה בית...

נחמד מאוד

רק לא הבנתי כיצד אפשר לומר על פטרישה כי הייתה אי פעם מכוערת?

AllRed

New member
במציאות, כגורה,היא לא ממש יפה...../images/Emo8.gif

אבל עזוב...ידענו כולנו איזו יפיפיה היא הולכת להיות, זה הצטרף לאופי מדהים וכך יש כלבה מדהימה

למעלה