הודעות משוטטות

צודק במליון אחוז!

פעם לפני הרבה שנים בערוץ הראשון כן היו כתוביות וגם מתורגמן לשפת הסימנים בתכניות הילדים, מעניין למה ביטלו את זה...

צביה שלום

קודם כל בואי נירגע, בעיות בריכוז מאובחנות על ידי מומחים לעניין ולא על ידינו פה בפורום
שנית, למה לכנות את עצמך בשמות בוז? פשוט קחי הפסקה קטנה, צאי להליכה, צאי מהמתח ותחזרי ללמוד. שיהיה בהצלחה. אפרת

zivadina

New member
תלכי לאיבחון של בעיות קשב ורכוז

כך תדעי איך להתמודד עם הבעיה, אם היא נוירולוגית או נפשית.

מיכל153

New member
מצאתי כתבה ישנה במעריב על הנושא

היי עשיתי סדר אצלי ומצאתי כתבה ישנה בסגנון במעריב בנושא לקויי למידה. אכניס קישור למטה. ביי מיכל153

טוויטי

New member
שלום לכולם ומוצאי יום עצמאות שמח../images/Emo104.gif

היי לכולם! זוכרים אותי? אני מקווה שכן.כתבתי כאן כמה פעמים ואני מנסה להפוך לחברה קבועה לא כל כך יוצא לי כי מאז שהתחיל כל הבלגן ומבצע "חומת מגן" אני נאלצת להשאר בצבא לפעמים עד שעות מאוחרות בגלל שאני שייכת לחיל רפואה והמשרד שלי אחראי על כל נושא הציוד הרפואי והתרופות של צה"ל.אני משרתת במפקדת קצין רפואה ראשי בתל השומר ואפילו חושבת על לחתום קבע מה דעתכם האם אני יכולה כי יש לי הרבה מה לתרום לצבא.רציתי באותה הזדמנות גם לומר תודה למנהלת הפורום אפרת שנתנה לי כמה עצות טובות.ביי לכולם וסו שבוע שקט.אני טסה לראות את אהבה בשחקים.יעל.

חשוב חשוב!!../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

בלוחות הפורום נכנסה קטגוריה "ספרים מומלצים" אודה לכם אם תכניסו לשם הודעות לגבי כל ספר מומלץ שאתם מוצאים שיכול לעזור לחברי הפורום. תודה! אפרת ודליה

מיכל153

New member
אייל - הראש הא- סימטרי

היי הייתי אצל רופא הילדים והוא חושב שזהו מבנה הראש ואין עם זה בעיה,אבל הוא מעדיף שהנוירולוג יגיד מה דעתו. יש לנו תור ב- 07.05 אצל נוירולוג. דרך אגב, בביה"ח עשו אולטאסאונד לראש והיה תקין. אעדכן בהמשך. ביי מיכל153

gingyt

New member
מסגרת חברתית לגילאי 20-30

שלום לכולם אחי בעל בעיית ADD שמתבטאת בקשיי תקשורת ורגישות. אחי בן 27 , חי בדירה, עובד ומנהל אורח עצמאי לחלוטין. הבעיה היא החברה שאינה תמיד יודעת איך ל"אכול" את השונה. לכן אני מחפשת מסגרת חברתית או ליצור כזו מסגרת אשר תהווה פיתרון לאנשים בעלי רגישות ובעיות תקשורת. אם מישהו יודע, מכיר או בעל רעיון זהה אתם יותר ממוזמנים לרשום לי : [email protected]

הודעה חשובה../images/Emo36.gif

אתת ההודעה הבאה כתבה איה, שהשתתפה פה והיום מנהלת את פורום הבלוגים: ביום רביעי הקרוב 24.4.02 בשעה 20:30 בערוץ 10 במסגרת התוכנית "שטח פרטי" - של יעל דן, יוקרן הסרט. בסרט אני מספרת את סיפורי. וסוגרת מעגל עם מקומות ובעיקר עם אנשים מהעבר. הנה התקציר: איה נפגעת גילוי עריות - שרק בגיל 40 העיזה וחשפה את סודה. בסרט איה מתאמתת עם המורה/מחנך ומנהל בית הספר בו למדה בגיל 16 אליהם פנתה לקבל עזרה כשהיא בהריון מאביה - הם לא עזרו! איה שואלת אותם היום - למה? יחד עם חברותיה איה - מובילה את המאבק לביטול חוק ההתיישנות על עברות מין. בתוכנית מתראיינת פרקליטת המדינה - ומציגה את עמדת הפרקליטות בנושא. הסרט מציג את נצחון המאבק של ניפגעות גילוי עריות. הסכמתי להצטלם ולהחשף: כדי - להגביר את המודעות לנושא. כדי - לעודד נשים כמוני - "להשתחרר" מהסוד הנורא - לספר, לדבר, להוציא. כדי - להרתיע. כדי - לחזק את המאבק לביטול חוק ההתיישנות על עברות מין. כל אישה שישית - היא ניפגעת גילוי עריות (לפי הסטטיסטיקה של אגוד מרכזי הסיוע לניפגעות תקיפה מינית) למענן - ולמען המאבק - אנא עיזרו להפיץ הלאה ופרסמו בפורומים שלכם. תודה. איה.

ננאא

New member
האם יש פורומים בנושא האוטיזם?

אני יודעת על מספר אתרים בנושא זה, אבל רציתי לדעת האם ישנם פורומים, או דרך של תקשורת בין אנשים כמו שאלות ותשובות או סתם העברת חוויות - בנושא האוטיזם - גם בין משפחות וגם עם מורים העובדים עם אוכלוסיה זו אשמח אם תיידעו אותי

shemer9

New member
אתר מעניין - www.per-dev.com

שלום לכל חברי הפורום!! הייתי מבקש לעניין אתכם באתר המציג גישה טפולית שונה www.per-dev.com

דליה.ד

New member
שלום יעל וברוך שובך אלינו!../images/Emo140.gif

מדוע שלא תשארי במבא קבע? אם את מרוצה ומפקדייך מרוצים אולי יש אפשרות שתשארי...עליך לפנות למי שממונה ולשאול בקשר לכך. עבודתך חשובה ובלי ספק - תורמת. ושיהיה לכולנו שקט ורגיעה. בהצלחה! מדליה.

דליה.ד

New member
הוספתי כבר 3 ספרים...../images/Emo63.gif

מתוך כשישה שבעה ספרים בנושא שיש לי בבית ואוסיף בהקדם... דרך אגב את כולם רכשתי דרך האינטרנט בקלות ובנוחות. מי שרוצה פרטים שיפנה אלי בתיבת מסרים או במייל. דליה.

שלום וברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

גם אנשים עם ADD וADHD יכולים ללמוד מיומנויות חברתיות, בגיל צעיר זה תפקיד ההורים ללמד, בגיל מבוגר, עבודה עם פסיכותרפיסט יכולה לעזור, ניתן לעבוד גם בטיפול באמנויות, טיפול במשחק או בפסיכודרמה כדי לרכוש את אותם כלים. שיהיה בהצלחה. אפרת

למעלה