הודעות משוטטות....

• פותח הנושא vk
  • פורסם בתאריך

vk

New member
המלצה על נוירופסיכולוג או פסיכאטר

אני מעוניינת לדעת האם מישהו/מישהי יכולים להמליץ לי על נוירופסיכולוג ו/או פיסכאטר הנחשבים לטובים באיזור תל-אביב או חיפה והאם הם מקבלים גם דרך קופת חולים בקשר לבעיית קשב וריכוז הקיימת אצלי. אודה לכם על כל אינפורמציה עדכנית. מחכה לתשובה בהקדם האפשרי. ורד

חילה

New member
לא מבינה../images/Emo3.gif

אני לא מבינה מדוע ילד עם ליקוי למידה ללא בעית התנהגות צריך ללכת לכיתה קטנה (בהסכמתי כמובן) וילד עם אוטיזם קל או סי.פי.יכול לקבל סייעת ע"ח הרשות וללמוד בכיתה רגילה למה ילד עםadhd ועם בעית שפה קלה לא יכול לקבל סייעת והוא לא נחשב עדיפות א´ אלא רק בכיתה א´ כי הוא בא מגן משולב -אני כותבת בשם חברה ותודה לכם

פרופסור פויירשטיין

היי לכולם. לא יודעת אם זה המקום המתאים אבל רציתי לקבל קצת פרטים של פרופ´ פויירשטיין, ואיך יוצרים איתו קשר. תודה

הרהרנית

New member
עמותת ביחד

קראתי לי בהודעות מהשבוע האחרון, וראיתי הודעה בה דליה מזכירה את העיתון של עמותת ביחד, ושאפרת עורכת. ואיך זה שלא ידעתי שיש כזה עיתון? שאלתי את עצמי. ומיד אני מעבירה את השאלה אליכם. איפה מקבלים? כמה כבר יצאו? זה עולה כסף? אנא השיבו לי, כי הסקרנות בי בוערת. וסליחה על המליציות. זו השעה..צו השעה.

../images/Emo157.gif חג שמח ממני ומדליה../images/Emo141.gif

שיהיה לכולם פסח שקט ונעים, מקוות שיהיה לנו חג בטוח וללא הפרעות אפרת ודליה

דליה.ד

New member
שלום חברים וחג שמח -תקלה...

אפרת וכל חברי הפורום: זמנית אני מנותקת ולא אוכל להתחבר כי...המחשב שלי מת כרגע וחג וחופשה ואין עם מי לדבר...
אז, אני מאחלת לכולנו חג שמח ושלו. תעשו חיים! אחזור בהקדם מדליה.

לחברי קופ"ח לאומית ../images/Emo70.gif

למי שלא יודע.... ביטוח משלים, "לאומית ועוד" מכסה איבחונים בניצן (כמעט את כל סכום האיבחון) אפשר לברר יותר פרטים בקופה חג שמח ושקט לכולם

מיכל153

New member
../images/Emo32.gif פגישה שניה עם רפלקסולוגית

היי לפני כשלושה שבועות הייתי אצל רפלקסולוגית במסגרת קופ"ח והפעם היו לחיצות שכאבו. היא התרכזה בלחיצות על המעיים והקיבה. בקיצור מערכת העיכול. אני סובלת מעצירויות מהיום שנולדתי. בינתיים אני לא מרגישה משהו מיוחד. רק שם אמרתי הרבה איי והיא אומרת שכדי לשנות איזון אחד לאיזון אחר צריך ללחוץ. זה דורש מאמץ מהגוף. הגוף צריך להרגיש זעזוע. אם יהיו חידושים ושינויים - אדווח. ביי מיכל153

Brendan

New member
מחשב לביש לטובת ילדים נכים

מחשב מיוחד אשר תוכנן כך שניתן יהיה ללבוש אותו, נותן קול לילדים בעלי מיגבלות למידה קשות. על המחשב החדש בוצאו מספר ניסויים בכמה בתי-ספר בארה"ב והתוצאות ניראות מבטיחות. כתבה: By Alfred Hermida BBC News Online לינק לכתבה בשפה האנגלית כאן מילות מפתח: Backpack PC helps disabled children

דליה.ד

New member
חזרתי...ובגדול!!!!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אל תתבעסו...סתאאאאאאאאאאאם! חג שמח! מדליה.

שלום ורד וברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

נחמד שהצטרפת לפורומינו הקט והחביב, אני מקווה שתמצאי אצלנו פינה חמה גם בעתיד. לגבי אנשי מקצוע, לא כתבת על איזו קופת חולים מדובר ולכן קשה להפנות אותך, אבלבאופן עקרוני הקופות עובדות עם מכונים, לרוב במכונים ניתן למצוא אנשי מקצוע ברמה גבוהה. אולי אם תצייני איזו קופה נוכל להיות ספציפיים יותר. אפרת

שלום לך וברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

קודם כל נחמד שהצטרפת לפורומינו הקט, תבואי הרבה. לגבי שאלתך, לצערי החלוקה היא בתחום החינוך המיוחד והחינול הרגיל, ילדים עם CP ואוטיזם נחשבים צרכנים של חינוך מיוחד, וילדים עם ADD ADHD ולקויות למידה נחשבים לצרכנים של חינוך רגיל. במסגרת החינוך הרגיל, יש חלוקה לרמות שגם לי עדיין אינה מובנת לחלוטין ונראית לי לא פיירית במיוחד (במיוחד העניין הזה עם שעות שילוב - בו בית הספר מקבל את השעות בשם התלמיד אך מחלק אותן כראות עיניו לתלמידים אחרים) לגבי לימודים בכיתה קטנה - לילדים עם לקויות למידה בדרך כלל יש הפרעת קשב וריכוז משנית, למידה בקבוצה קטנה מקלה עליהם ולא יוצרת לחץ כמו ההתמודדות עם קבוצה גדולה. זה לא נכון בכל המקרים אלא רק בחלקם ולרוב יש לדון בכל מקרה לגופו. אפרת

היי, זה לא עיתון זו חוברת שנתית

שאני ערכתי באופן חד פעמי, ועסקה בנושא "מתבגרים ומבוגרים", את החוברות השנתיות (גם קודמות) ניתן לקבל מעמותת "ביחד" עם הצטרפות לעמותה שכרוכה כמובן בתשלום. את מס´ הטלפון של העמותה ניתן לקבל ב-144 (אסור לנו לפרסם על גבי הפורום) אפרת

אשלונית

New member
חג שמח לכולם...

שקט קצת קשה לי לאחל. אבל מה שכן לאור החדשות האחרונות שמגייסים 20 אלף חיילי מילואים אז במקרה ומישהו פה הולך או מכיר מישהו שהולך תעשו לי ולכולם טובה אחת קטנה - תשמרו על עצמכם! וגם לאלו שלא הולכים לצבא, לצערי אני בבטחון יכולה להגיד שאין הרבה מקומות בטוחים בארץ עכשיו אז כולם תשמרו על עצמכם מסתבר שלערבים אין גבולות אם רוצחים בדם קר אנשים מתפללים ואם הם מתפוצצים במהלך ליל הסדר (מלון נתניה) אז חיברה, לפתוח עיניים! תמיד! ורק תשמרו על עצמכם! אש.

Brendan

New member
היי אפרת...

את הכתבה הבאתי מפירסום של ה- BBC. היות וכך, אני מאמין, מדובר בחידוש אשר בטח לא הגיע לישראל. כמו כן, מצויין בכתבה שהפיתוח נימצא עדיין בשלבי ניסויי כך שאני בספק עם ניתן לרכוש אותו בכלל בשלב זה. אבל אני עם האצבע על הדופק וכאשר יהיה משהו חדש הרי שאשמח לעדכן.

אופס טעות! ברנדן סליחה...

בטעות שירשרתי להודעות המשוטטות, איתך הסליחה ותודה על המידע החשבו. אפרת

למעלה