הודעות משוטטות

ABABI SHARON

New member
צביעת חימר וגלזורות תואמות

שלום רב אני מזמין אתכם לדף הבא ובו מאמר שכתבתי בעניין צביעת חימר מי שמעונין יוכל לקבל את המאמר כדף אינטרנט יותר תמציתי ויותר אסטטי מידע על סדנת הפפרקליי שאערון אצלי בסטודיו. ב Pottery making illustrated מופיע המאמר גם כן אך קצר יותר. העתון הזה הוא מקור לטכניקות ומידע אחר לקרמיקאים ואני ממליץ עליו. שנת יצירה מאבבי

natali mn

New member
מחפשת חוג לציור/רישום באיזור ת"א

אני מציירת כבר מגיל קטן אבל בגלל שאני סטודנטים עכשיו קשה לי למצוא את הזמן לזה אני מחפשת מסגרת של חוג לציור רצוי משהו זול פשוט אנשים שבאים לצייק אובייקטים או אפילו דוגמנים מחפשת משהו כזה בת"א אם מישהו יודע משהו על זה שיחזור אליי בפורום או ל [email protected] כל תשובה תתקבל בברכה נטלי

shlomit feehily

New member
עריכת תמונה

מצאתי תמונה ועשיתי לה עריכה (וכיווץ בצייר למיימדים נורמלים) מה דעתכם?

orlym

New member
קורס נגרות

שלום. הייתי מעוניינת להירשם לקורס נגרות. מישהו מכיר קורס פעיל באזור המרכז? אשמח אם תעזרו לי. תודה

נדב53

New member
../images/Emo57.gifפסלים יציקת ברונזה

אני מתעניין ברכישת פסלים יצוקים מברונזה של האומנים : מנה כץ,לוצנסקי אורלוב ואומנים אחרים . במידה ומישהו מכיר מקור זול לפסלים כנ"ל אשמח לקבל מידע תודה ושנה טובה

shaiDi

New member
להזכירכם: מחר תפתח התערוכה

מחר תפתח תערוכת הבוגרים של המחלקה למדיה דיגיטלית (עיצוב ואנימציה)- קמרה אובסקורה. (פרטים נוספים בתמונה המצורפת)

ההודעה שכתבתי לא עולה למעלה

אז אני מביאה לכם אותה: תאריך ההודעה: 19/09/02 שעת ההודעה: 00:38 מאת: הנסיכה הקטנטנה נושא: תודה לכם אני לא כל כ מכירה את היוצרים והיצירות שדיברתם עליהם... למישהו יש תמונות של היצירת האלו במחשב.. על איזה ציור של שאגל SC דיבר? 0sveta0 כן אני אשמח לעזרה... כל דבר שאתה יכול לתת לי על היצירות האלו יעזור.... תודה רבה

SC

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה אל הפורום, אני ממליץ להתעניין בחוגים אלו באגודת הציירים ברח´ אלחריזי בתל אביב (קרוב לגן העיר), מתנהלים בסניף קורסים ברמות שונות בציור פיסול ועוד, וגם בזול אני מאמין שתמצאי שם מסגרת שתתאים לך. גמר חתימה טובה.

למעלה