הודעות משוטטות...

הרהרנית

New member
תודה על זה שהשארתם...

שלום לכם, נעדרתי לעשרה ימים , שמחתי לראות שהשארתם גם עבורי את התשובות של דר מנור. החופש עובר ברגיעה יחסית, אנחנו מרבים להיות בבריכה, מה שטוב לADHD שלנו ולכולנו. חוץ מזה אני השקעתי בעצמי שבוע של סדנה, מדהימה, וחזרתי חזקה ומוכנה לכל אתגר. שיהיה המשך קיץ נעים והכי חשוב בטוח.

lilach5

New member
עזרה דחוף בבקשה

שלום לכולם הופנתי לטיפול אצל ד"ר אורי שוורצמן ששמו כבר הופיע בפורום זה. קיבלתי סלולרי שלו שם עונה מזכירה. יש למישהו אולי טלפון נוסף או כתובת??? זה דחוף לי!!!! תודה!!!!

היי זהבה

זה בנושא מס הכנסה , שאלה האם זה רק מס הכנסה, או שזה גם ביטוח לאומי, או ששניהם קשורים אחד בשני. כי למיטב ידיעתי גם בביטוח לאומי אפשר לקבל משהו, אבל אני אישית לא רוצה להתעסק איתם מכיוון שבעתיד כשהילד יגדל הם יכולים לעשות לו בעיות, ולקטלג אותו לכל מיני דברים, שלא יעשו לו טוב בעתיד, אבל נקודות במס הכנסה זה אחרת, ההיתי מוכנה לשמוע עוד פרטים(אפשר לעשות את זה דרך מקום העבודה). דרך אגב בשבוע שעבר היינו אצל הנירולוג והוא נתן מינון של הכדור במקום 10 העלה ל- 20 מקווה שהייה טוב לכולנו פזית

zivadina

New member
איזו סדנה? שנדע במה שווה להשקיע.

צריכים לחשוב גם על עצמנו, לא רק על ילדינו. חופש נעים.

arena

New member
לזהבה

זהבה שלום ותודה, אשמח לדעת גם כן מהם הקריטריונים לקבלת נקודות הזיכוי ל ADHD. לגבי ביטוח לאומי : פעם נאמר לי שאם מקבלים מהם קצבה/הטבה ,אחר כך התיק הרפואי פתוח בפני הצבא. זאת בניגוד למס הכנסה. האם זה נכון?

הרהרנית

New member
השקעה נפלאה עבורי

אהלן, קודם כל, יצאתי לחמישה ימים כמעט שלמים, ורק חוויתי והתנסיתי ועיבדתי. היה לי מדהיםץ יצאתי עם הרבה כוחות מחודשיםץ אבל לא כמו אחרי חופש שהכוחות מתפוגגים בתוך יום יומיים בשחיקה של החום הADHD והפיגועים, אלא חזקה אמיתית כזו שעושה הרבה מאז, ושומרת על עוצמות כבר שבועיים שלמים. זו סדנא שנקראת מקורץ דרך ארגון שנקרא הומיניקשיין בפ"ת. אני לא ממליצה לכל אחד, אלא רק למי שמוכן לעבודה מסיבית וגם לפעמים כואבת . המשך חופש נעים. החופש ,אגב, עובר די בסבבה, במיוחד מאז הכוחות שלי

זהבה נ

New member
שלום לך המורה וברוכה הבאה לכאן!!!

תודה על הקישור. יום טוב לך,

למעלה