הודעות משוטטות...

ניצה 1

New member
אפרת אני צריכה אותך דחוףףףף..../images/Emo122.gif

בבקשה תקבעי לי שיחה לצ´ט חייבת להתיעץ אתך בקשר לבתי...המצב הולך ומחמיר גרוע אין לי כוחות כבר אז בבקשה מימך הודעי לי במייל על שיחה בצ´ט ....

מיכל153

New member
הייתי בכנס של "קשר"בקיבוץ רמת רחל

היי הכנס היה מרתק ומרגש כאחד. ההצגה שהיתה שם היתה מעניינת ונותנת חומר למחשבה ! הרצאה על הקשר הבין דורי(3 דורות - סבות הורות ונכדים) והרצאה על האבחון הטרום לידתי. קבלנו המון חומר של "קשר" שם !! הכל מאוד מעניין !!!!! המון אנשי מקצוע(עובדים סוציאלים, קלינאי תקשורת, פסיכולוגים וכו´) אבל גם הורים.

מיכל153

New member
שלי שחקה בחול השבוע ונהנתה !!

היתה לה בעיה בעבר של תחושתיות יתר לגבי החול אבל בעיה כנראה נפתרה !!! עשתה קובבות בחול וממש נהנתה !!

מיכל153

New member
ליאור- תכנית הפרסים נבנתה.

היי תכנית הפרסים של ליאור : הצלצול בשעה 08:20. ליאור היה מגיע קודם אחרי 09:00. עכשיו לפני התוכנית הוא מגיע עד 08:40. אנחנו רוצים להתקדם ועושים זאת בעזרת תוכנית פרסים. ליאור מקבל 5 ש"ח על כל הגעה ב-08:20. כל איחור בחמש דקות יורד שקל. ליאור צריך לצאת מהבית 07:30 כדי להגיע בזמן. הוא צריך לקום ב-07:00. הוא צריך לסדר ילקוט יום לפני ובבוקר לבדוק שלא שכח כלום. הוא יקבל שובר של הסכום שמגיע כל יום. אם ירצה לממש אותו, יתן לנו ונחליף בכסף אמיתי, או שיצבור ואז יממש בכסף אמיתי. לפעמים הוא מאחר, כי הוא קונה בקיוסק שבבית הספר אוכל. הוא יקבל בייגלה מחיטה מלאה שהוא עכשיו אוהב מהבית. אפשר לקנות ביום אחד כמה לשים במקרר. אפשר לקנות ממרח או משהו לשים בפנים בקופסה. אדווח לכם מה קורה , אם זה יעזור.

ה מוזה

New member
הזמנה - לפורום מכתב שלא נשלח

כמה פעמים כתבתם מכתב ולא העזתם לשלוח ? כמה פעמים כתבתם מכתב וכבר לא היה מי שיקבל אותו? כמה פעמים חשבתם לכתוב ולא כתבתם ? פורום חדש נפתח בתפוז מכתב שלא נשלח - אני מזמינה אתכם לקחת בו חלק לקרוא מכתבים מרגשים, להגיב, או להעלות מכתב משלכם .. תודה לאפרת וסופ"ש נהדר לכולנו
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=226

דליה.ד

New member
אתר לצעירים

ובו כל מיני דברים נחמדים ואפילו עצות לשיעורי בית....

מיכל153

New member
פסיכומטרי - בחינה בתנאים מותאמים

היי היתה שאלה לא מזמן על הפסיכומטרי בארץ בתנאים מותאמים. מצאתי אתר שמפרט על המועדים והנוהלים.

מיכל153

New member
שלי אומרת "פה" ו"לא" עם המשמעות.

היי שלי אומרת "פה"(כאן) ו"לא" בזמן שהמשמעות מתאימה.

Action force

New member
טיפ להורים של: לקויי למידה וADHD

עצה אישית לי אליכם. אני כיום אני בן 17, בגיל 6, כשחזרתי ביום הראשון מהלימודים, (למדנו את האות ש´) אימא אמרה לי: תפתח את המחשב, ותקליד אותה 10 פעמים. ככה כל יום, כל אות, קיבלתי אישור מבית הספר, להגיש את כל השיעורים וכל העבודות מודפסות. היום, אני אחראי מחלקת שיווק ומדריך מחשבים בחברה הכי גדולה היום בעירי. אין לכם מושג כמה המחשב עזר, וכמה הוא שימש אותי ככלי עזר! אני מציע לכם הורים! תנסו... מקסימום אם לא הלך, אז הילד שלכם יודע במחשב. אני עכשיו בשלבי הטרום גיוס, וכבר מתחיל עם הצבא רומן בתחום המחשבים. בברכה! בתקווה לעתיד טוב יותר אנחנו (הלקויים והADHD) העם הנבחר! יונתן שגיא הוכמן

gooloo

New member
כתבה מענינת

ממליץ מאוד לקרוא את הכתבה על ריטלין ובעיות ADD ו ADHD בעיתון לאישה האחרון

דליה.ד

New member
תודה מיכל

זהו כלי מצויין למי שזקוק לחומר על adhd שכן זהו אינדקס אתרים בנושא. העברתי לקישורי הפורום.

sshoshan

New member
אכן יפה.אולם:

בשיטת הקנת הקריאה כיום-קצת יותר קשה ליישם את השיטה.ילדים לומדים מחשבים מכתה א בכל מקרה.כל הכבוד לך. ספר קצת על המקום בו אתה עובד .

דליה.ד

New member
עוד רעיון לתכנית תיגמולים:

נדר מקבל כל יום חצי שקל על שהוא הולך להתקלח אחרי שאומרים לו פעמיים. אם לא הלך ונאלצנו לומר 3 פעמים - אין חצי שקל. אם הוא לא נגע באחים שלו כל אחה"צ (מ4-8 בערב) עוד חצי שקל, נגע- לא מקבל! בשבתות התעריף שקל ואז הוא אמור "להחזיק" כל היום. אם הוא מצליח לא לרדת על המקרר אח"הצ (מותר לאכול עד השעה 17:30 ולחכות לארוחת ערב בשעה 19:00) אז הוא מקבל 2 ש"ח. מיכל! אני מקווה שליאור יצליח, זו תכנית טובה. עם נדר יש לנון הצלחות יפות ועכשיו כמות ההצקות לאחים ירדה פלאים והוא הולך להתקלח אחרי שאומרים לו פעם אחת. בנוגע למקרר זה יותר קשה לו.

למעלה