הודעות משוטטות...

שלום לכולם

אני די חדשה פה למרות שכבר הייתי פה בעבר, סתם הסתובבתי לא השארתי הודעות וימירות שאתם עושים מדהימות:) אני גם מתעסקת באומנות... פלסטית ושנה הבאה אני עוברת לבי"ס לאומנויות- ויצ"ו בתקווה להגיע לבצלאל.. מישהו היה בויצ"ו? המלצות? ג´קי

קאתי

New member
בול אומנות ../images/Emo88.gif

נתקלתי בזה וישר חשבתי עליכם ... מה הקשר בין בול ואמנות ? כנסו וראו http://www.amalnet.k12.il/sites/bool/bolm1010.htm

shonshon5

New member
שימו לב! ../images/Emo23.gif שימו לב! ../images/Emo124.gif

מצורפת בזה הזמנה. ההזמנה היא לפתיחת תערוכת יצירות של ה"גרעין הקשה" של פורום אמנות בפורטל YNET שעבדכם הנאמן משתתף בו על גילגוליו הרבים מאז ימי יואל העליזים. כל אחד מציג יצירה אחת שלו, בציור, צילום, פיסול - הכל הולך! הקונצפט בגדול הוא הגירה מהעולם הוירטואלי אל הממשי. מידת החשיפה של החברים בפורום נעה בין חסיון ואלמוניות מוחלטת לבין מוחצנות היסטרית. חלק מהמשתתפים לא נחשפו כלל בזהותם האמיתית, חלק אחר מוכר וידוע לאחרים. בפתיחה צפויים קטעים משעשעים והזויים לגמרי, לדעתי, ושווה לבוא. יין וכיבודים מובטחים. יאללה, ביי! אבי, יועץ רה"מ למפגשים מהסוג השלישי.

ה מוזה

New member
נפתח פורום- מכתב שלא נשלח

כמה פעמים כתבתם מכתב ולא העזתם לשלוח ? כמה פעמים כתבתם מכתב וכבר לא היה מי שיקבל אותו? כמה פעמים חשבתם לכתוב ולא כתבתם ? פורום חדש נפתח בתפוז מכתב שלא נשלח - אני מזמינה אתכם לקחת בו חלק לקרוא מכתבים מרגשים, להגיב, או להעלות מכתב משלכם .. תודה לאפרת וסופ"ש נהדר לכולנו
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=226

Crusader

New member
בבקשה בבקשה חייב עזרה:

שלום! אני חייב דחוף עזרה: יש לי תמונה קטנה במחשב (שהעלתי אותה להודעה), איפה אפשר לעשות מהתמונה מדבקה בגודל רחב יותר (100ס"מ על 50ס"מ) וככה שהלבן שבתמונה יהיה שקוף? בתודה מהראש... רוני, שחייב דחוף לעשות מדבקה

SC

New member
היי גקי

ניק נחמד יש לך, ברוכה הבאה, אני שמח שהשארת הודעה אני מקוה שתהיה תגובה לשאלתך. את מוזמנת לבוא ולהיות חלק מאתנו עוד הרבה, אני אשמח לראות עבודות שלך הפ בפורום. שוב ברוכה הבאה

מאטריקס

New member
יפה מאוד, אבל זה לא חידש לי כלום

ובהחלט יש קשר בין אומנות לבולים...

מדבקה

פוטושופ.תעשה new בגודל המדבקה שאתה רוצה. ותקבע (למטה) transparent . תקבל שקוף. את העיניים תגזור ותעביר ל דף החדש.

שלום לך ../images/Emo13.gif

אני מבינה שזו המדבקה לארון הידוע
כדי להפיק אותה פנה לאחת נלשכות השרות שעוסקות בקדם דפוס, תוכל למצוא אותם בדפי זהב תחת הקטגוריה "קדם דפוס". יש גם שירות דרך האינטרנט שנקרא "תותון" פרטים לגביו תוכל לקבל בפורום עיצוב גרפי. בהצלחה

למעלה