אאווין הרוהירית
New member
הודעות מרגשות!
קודם כל, אני מאוד מאוד שמחה להודיע, שסוף סוף באה אלינו מדריכה מקצועית. ואני מזה מאושרת! היא סוף סוף גורמת לקבוצה שלי לעשות קאנטר! ולא סתם קאנטר, אלה בר-בק! ולפני זה הם לא היו מעיזים! כמובן שאני היחידה שהצליחה ממש ממש לעשות קאנטר.. אבל לפחות הם ניסו וכמעט עשו! אולי אני לא אצטרך לעבור קבוצה אפטר-אול. בכל אופן, שמה וונסה, יש לה פירסינג כמעט בכל מקום. היא נמוכה וחסונה (כמה אופייני) וצרפתיה (זאת אומרת שער ועיניים שחורים ועור שזוף -כן, היא כן מתגלחת..). יש לה מבטא ממש חמוד!
. בכל אופן, היא יודעת מה היא עושה, יש לה תכניכות מדהימות! אני עשיתי בפעם הראשונה קאנטר בר-בק אתמול... נכון שזה היה כיף.. אבל אללוהים!!! הרגלים שלי עדין כואבות. עשינו איזה 7 סיבובי טרוט במנאז´ (איה!!!) ואני באמת לא מבינה איך הווסטרנים יכולים לא לעשות קום שב.. בכל אופן, היא פשוט מדריכה לעניין... היא היחידה שבאמת מלמדת משהו. טוב.. התרגשתי מספיק... בכל אופן, גם יש לי בת מצווה מחר! כלומר, אני הייתי כבר בת 12 אבל יש לי עכשיו מסיבה. אז אני הולכת לעשות אותה בחווה עם כל מני תכנות (קליעת פרסה, קליעת כזור, לעשות לעצמך בנדנה..כל מני משחקים בסגנון המערב הפרוע) 20 דקות רכיבה-הליכה, דיסקו ומזנון פתוח ועל האש.. אני מזה מקווה שיהיה כיף. יש לי עוד כמה דברים.. אבל אין לי כוח כרגע... U-
בה-ביי!
קודם כל, אני מאוד מאוד שמחה להודיע, שסוף סוף באה אלינו מדריכה מקצועית. ואני מזה מאושרת! היא סוף סוף גורמת לקבוצה שלי לעשות קאנטר! ולא סתם קאנטר, אלה בר-בק! ולפני זה הם לא היו מעיזים! כמובן שאני היחידה שהצליחה ממש ממש לעשות קאנטר.. אבל לפחות הם ניסו וכמעט עשו! אולי אני לא אצטרך לעבור קבוצה אפטר-אול. בכל אופן, שמה וונסה, יש לה פירסינג כמעט בכל מקום. היא נמוכה וחסונה (כמה אופייני) וצרפתיה (זאת אומרת שער ועיניים שחורים ועור שזוף -כן, היא כן מתגלחת..). יש לה מבטא ממש חמוד!