הודעות לנוער

סניף י-ם סניף מגניב!!!!

חברות, ירושלמים, בנות עמי, הטו לי אוזן. ביום שני ה-26 ליוני בשעה חמש תתכנס הקבוצה הבוגרת של סניף י-ם לפעולה בגן הפעמון. (מכאן ואילך גם הקבוצ"צ מוזמנות) לאחר מכן (בשעה שמונה) נלך בצוותא לביתו של אבינועם (JJ) ונקיים ערב גיבוש סניפי. בתכנית: - העברת סדנאות קבוצתית (כל מי שרוצה יכולה להכין סדנא של עד חצי שעה ולהודיע לי או למור או לאנאל) - ערב חברתי, נתפצל ונפעל בחבורות להנאתנו (מי שתרצה תראה סרט, מי שירצה ישתתף בערב הקראת שירה, שי שתרצה תשחק שח או שש- בש או ישמע וינגן מוסיקה, והפארשים שבינינו ילכו לישון...) להביא: - עשרים שקלים - שק שינה - כלי נגינה אם יש לכן - ספר שירה שאתן אוהבים אם אתם מתכוונות להשתתף בערב שירה - לוח שש- בש/ שחמט אם בא לכם - אי אילו פריטים שאתן חושבים שיעשירו את הערב. - אל תביאו מצב רוח טוב! בואו במצב רוח מזופת כדי שאני לא איעלץ להישמע כמו צופיפניק. נתראה שם, אהבה אושר וחיוכים! שגב.
 

i am just me

New member
הפגנה!!!

מחר ב9 בבוקר תתקיים משמרת מחאה מול ישיבת הממשלה תחת הכותרת "ככה לא מגנים על שדרות". מי שלא יודע איך להגיע, מוזמן להתקשר אליי.
 

gershon17

New member
מותר לשאול איך כן מגינים על שדרות?

או שאתם רק צועקים איך לא?
 

gershon17

New member
לפתוח מועדון ריקודים גדול בעזה?

אני מודה שזה פתרון מקורי. זו לא התערבות בוטה בעניינים הפנימיים שלהם?
 

Islington

New member
בגוף הערכי בנושא הגדר ההפרדה

דיברנו על איך היא תעצור קסאמים, עלה הרעיון להקים מעל עזה כיפה. בהומור, כמובן.
 

that girl

New member
איזה כיף להתחיל טרנדים בנוער ../images/Emo13.gif

שגב, אני מאזה גאה בזה שכולכם התחלתם להקריא שירה בפעילויות נוער בגללי
וחוצמזה, אתם באמת מגניבים. אהבה, לי
 

the mnm factor

New member
הודעות לנוער

הפגנות, פגישות והודעות "לי היא יו"רית משהו בסט" או "אביעד וארז חתיכות" לשרשר לכאן
 

orvegan

New member
אביעד וארז מזה שוות!!!

אבל אנבל זה סמל מין
... ואפרת היא מזה 100ממת
 

that girl

New member
לי לא היה שום קשר לזה.

אני די בטוחה שזה דברור של רוניצ גל (דוברת המפלגה) או של הצעירים של ירושלים.
 

סתם מור

New member
וגם היגענו לחצי שניה במבט.

זה היה ממש חצי שניה, לפני הדברים של ביילין. אבל גם זה משהו.
 
מפגש מד"צים

מפגש המד"צים הכמעט אחרון יהיה מחר ב16:30 בפינסקר 25 תל אביב. בשבוע הבא ייערך, בכיף ובששון, קורס המד"צים בכפר הירוק. הנוכחות חובה!
 
למעלה