הודעות לנוער!

../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo149.gifחשוב../images/Emo70.gif

מהפכניות ומהפכנים קטנטנים, אם שמעתם, ואם לא, עכשיו זה רשמי - מסע נוער מרצ לבחירות 2006 יוצא לדרך, והוא יתקיים בין ה- 13 ל- 15 בחודש הזה, כלומר ממש 7 ימים (שבוע) מהיום. המסע הולך להיות גדול ומשמעותי באמת, ולקחנו על עצמנו את המשימה להביא את מאות (זה באמת מאות) המגויסים החדשים מהפאנלים בבתי הספר ומשאר הפעילויות, למסע. זו משימה לא קלה, ויותר מכך - היא דורשת המון עבודה וטלפונים. הודעה מפורטת על המסע ואישור הורים וכו' - יעלה בהקדם. מה שכן, דרושה המון עזרה להנהגה ולצוות ניהול בטלפונים למגויסים. אם את/ה יכול/ה להקדיש זמן ולעזור בטלפונים - נא לכתוב במסרים לצוות ניהול. כל
חשובה
מחכים לשמוע ממכן/ממכם
צוות ניהול

../images/Emo73.gifמסע בחירות בנוער מרצ!!!

עוד שבוע בדיוק זה קורה... מסע הבחירות הגדול המרגש והמסעיר של נוערמרצ אז מה בתוכנית
סיורים לאורך ורוחב ארצינו הקטנה, פעילות פוליטית במקומות שונים, פעילות לא פוליטית (או- פוליטית פחות, כי הכל בעצם פוליטי), בעצם הכל בקובץ המצורף. אז מה? עוד לא נרשמתם? אתם יודעים שמספר המקומות מוגבל? (נשבעים! נסו להירשם יום לפני ותגלו בעצמכם...) ההרשמה אצל השש הקרוב למפלגתכם. כמובן.
שאו ברכה ויחי מסע הבחירות
קו-מו-נת א, בחסות זהר מרגלית

ערב רב

New member
מאות מגוייסים? לא הגזמתם?

מתי בפעם האחרונה היו חברים בנוער מרצ מאות אנשים?

Fleddermaus

New member
לא הגזמנו. ../images/Emo119.gif

ראיתי את הרשימה, יש אכן מאות. אל תשכח שרוב חניכי נוער מרצ לא כותבים בפורום.

ערב רב

New member
השאלה היא כמה מהם יהיו באמת

פעילים וכמה יהיו כאלה שמעבר לחתימת שמם בגיוסים לא תשמעו עליהם יותר. אני מניח שאתם מכירים את האחוזים מגיוסים בעבר.

ד ר ו ר 1

New member
../images/Emo192.gifאז מה המצב../images/Emo35.gif

המצב הוא כזה שעד כה רק שניים נרתמו לעזור בחמ"ל מסע -
עידו ודפנה. רוצים מסע גדול באמת - בואו נגיע לכל המגויסים. בשביל להגיע לכל המגויסים דרושה עזרה. גם אם מישהי תקח על עצמה 5 טלפונים זה יהיה מאד מועיל. יאללה - מי שיכולה, לשלוח מסר לצוות ניהול ומשם זה יתגלגל הלאה. מסע בחירות 2006 יוצא לדרך
|מכונית| דרור

ד ר ו ר 1

New member
אותך הכללתי כחלק מצוות ניהול,

אבל צודקת לחלוטין
טעות שלי, sorry...
דרור

Nielle

New member
האמת היא שמסע קצת גדול עלי../images/Emo10.gif

אני מאוד מאוד רוצה להצטרף לנוער מרצ ומרצ משקפת כמעט את כל השקפת העולם שלי אבל אני חייבת לומר שמסע של כמה ימים בתור פעילות ראשונה קצת גדול עליי...יהיו אולי דברים יותר קלילים בהמשך? לפחות בתור התחלה.

Alexco

New member
איזה נוסטלגיה

אני עוד זוכר את המסע בבחירות הקודמות, היה כיף גדול... (הפלגה! והמבין יבין)

למעלה