הודעות חשובות

• פותח הנושא syrus
  • פורסם בתאריך

syrus

New member
הודעות חשובות

שלום לכולם, מספר הודעות חשובות (לקרוא עד הסוף!)
:
היום הוסרו הרשאותיה של רונה (BlogTV Police30) שהייתה שוטרת וותיקה מאוד ותרמה המון למערכת. עקב סיבות אישיות נבצר ממנה להמשיך בתפקיד הפוליס אולם היא תמשיך לסייע לנו בפורומים: החברתי (912) והמבוגרים (1343). אני רוצה להודות לרונה על התפקוד שלה בכל השנים בה הייתה פוליס ולאחל לה המון בהצלחה!
בהמשך להודעה זו, אני מתחיל עכשיו גיוס נוסף של פוליסים עבור הבלוגTV. במידה ויש לכם המלצות על גולשים איכותיים (לא משדרים) שיכולים לדעתכם לסייע בתפקיד השיטור בבלוגTV
ברצוני לברך במזל טוב את ערן (9) שמקבל היום מורשה חסימה ערן עוזר לנו המון בשיטור בבלוגTV ותורם המון מזמנו כבר תקופה ארוכה - ערן, שיהיה בהצלחה (תפנה אלי למידע נוסף)
אבשוש - היום נשלחה תלונה לספקית והמנוי שלו באינטרנט הוקפא. במידה והוא ממשיך עם הפעולות שמזיקות לבלוגים תיידעו אותי בבקשה.
מיפגש - כרגע, כנגד כל התכנונים, קיימת בעיה עם מיפגש האינפרא-רד - אני מקווה שזה יטופל בזמן ע"י הגורמים הרלוונטיים בתפוז ושהמיפגש ייצא לפועל עד סוף החודש. שיהיה לכולם המשך שבוע מהנה איל

Queenati

New member
בהחלט הודעה חשובה...

בהצלחה לרונה בכל אשר תפנה. היא בהחלט היתה מהגרעין הראשוני והחשוב של שוטרי הבלוגTV והיא תרמה פה רבות . אני מקווה שדרכה החדשה גם תהיה נפלאה, מרתקת ומאתגרת
. ערנוש, מזל טוב על הקידום
ובהצלחה. יום נפלא לכולם

BlogTV Police20

New member
בהצלחה רונה וערן

רונה בהצלחה בהמשך הדרך וערן היקר מזל טוב שיהיה בהצלחה גם לך

BlogTV Police12

New member
רונה וערן ../images/Emo50.gif

רונה אין ספק שאתגעגע אלייך , מאחל לך כל טוב , בטוח שיש לך תכניות מעניינות כי את אדם מעניין ,, כל טוב והמשך נעים בכל עיסוקייך

BlogTV Police9

New member
../images/Emo24.gifתודה לכם !!!!!!

ותודה על אמת ... כי בתכל'ס אתם אשמים בזה לא פחות ממני ... אז תודה !

BlogTV Police11

New member
../images/Emo49.gif ערן ו../images/Emo50.gif ../images/Emo24.gif כנס דחוף!

וערן די להציף, ערן די להציף, ערן די להציף, ערן די להציף, ערן די להציף, ערן די להציף, ערן די להציף, ערן די להציף, ערן די להציף, ערן די להציף, ערן די להציף, ערן די להציף, ערן די להציף, ערן די להציף, ערן די להציף, ערן די להציף, ערן די להציף, ערן די להציף, ערן די להציף, ערן די להציף, ערן די להציף, ערן די להציף, ערן די להציף, ערן די להציף, ערן די להציף, ערן די להציף, ערן די להציף, ערן די להציף, ערן די להציף, ערן די להציף, ערן די להציף.

BlogTV Police8

New member
ערן אחי היקר המון הצלחההה

ידעתי שיגיע היום ותקבל כי מגיע לך מכל הלב אוהב אותך אחי היקר ופה תמיד לשירותךךךךךךךךךךךךךךךך מת עלייך שרוף עלייך 2 כרטיסים להופעה של ירדנה ארזי עליי בהיכל התרבות באור יהודה כסא 2-3 שורה 7

BlogTV Police48

New member
ערנושששששששששש

מברוקקקקקקקקקקקקקקקק מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבב ובהצלחהההההההההההההההההההההה מגיע לך אין לי ספק!! עכשיו תקשיב אני מכורה לבלוגיפ אתה יכול בקשה לחסום אותי לכמה ימים

BlogTV Police9

New member
../images/Emo24.gifואני יחזור על זה ש....

בלעדייכם זה לא היה קורה ... וסאלי אלף תודות על הכל !

BlogTV Police16

New member
ערן.........................

מכל הלב... בהצלחה אחי. זה הגיע לך ובגדול.. ממני 16 הסגן שלך מורשה אורח בלבד.

למעלה