הודעות חשובות
א. אני מקווה שרובכם פספסתם את החוויה האור קולית שהיתה כאן במקום דיון
ב. למי שלא פספס - בואו ניישר את העובדות: 1. מעולם לא אמרתי שעידו פוגע בסל ניוז, גיכחתי לעבר תרומתו או משהו כזה. מה שכן נאמר הוא שאין לי כוח להתעסק בדיונים וויכוחים שאינם על כדורסל (וזה כולל קטנוניות של כל מיני אוהדים, סתם אנשים שמחפשים לריב וכיוב)., ולכן קיבלתי את הצעתו של רענן לסגור את מערכת הפורומים של סל ניוז. כל הפורומים קיימים אך אינם קשורים אלי בשום אופן. המנהלים שמעוניינים להמשיך לנהל יכולים. יש לציין כי למרות נסיונות השכנוע של רענן מעולם ולו פעם אחת במהלך השיחה לא הסכמתי איתו על הטענה שעידו פוגע בסל ניוז. 2. לרענן - לצערי בחרת לעשות שימוש ציני תוך הוצאה מההקשר של הדברים שלי. אתה יודע טוב מאוד שלא הסכמתי עם טענתך שעידו הוא מקור הבעיות והאשמתי את מכלול הגולשים שמנהגים כמו ילדים קטנים - מבטיחים להתנהג בסדר וממשיכים לא להתנהג בסדר - ונחש מה? לאור הרצף שמחקתי הבוקר, ובו עוותת את דברי לחלוטין, מסתבר שאתה כנראה אחת מהסיבות לפרישה שלי! ג. החלטה לגבי פרישה שלי מסל ניוז או סתם סגריה של הפורומים תנתן על ידי. נכון שחלפו לי מחשבות בראש אך הן ודאי לא היו לפרסום בפורום, וודאי שלא מהסיבות שטען ``חושף המידע`` מרגע זה סל ניוז מתנתק מכל הפורומים שלו. תכתבו מה שבא לכם. מי שיש לו בעיה שלא יבוא אלי כי לא מעניין אותי מה כתוב פה. ג. אז שורה תחתונה - נמאס
א. אני מקווה שרובכם פספסתם את החוויה האור קולית שהיתה כאן במקום דיון