הודעות ומודעות

the Rain

New member
פורנו אינו דבר רע! צריך להיות בישרא

פורנו זה דבר טוב רק חולי נפש יתבלבלו בין הגבול של המציאות ולדמיון וישתמשו בפורנו כתירוץ או כתקדים לאונס או לזלזול בנשים ותאמינו לי בישראל אין חולי נפש להגיד שפורנו בעצם מעודד אונס זה בעצם להגיד שכול הגברים במדינת ישראל ובעולם חולי נפש הנשים מצתלמות בסרטי הפורנו בהסכמה ולא כי הן מכריחים אותן יש נשים בישראל שהן עוסקות בפורנו וזה בהסכמתן אז לכול אלה שחושבים שפורנו פוגע בנשים שיפסיקו לבלבל את המוח

the Rain

New member
אני למשל אוהב פורנו מודה

אבל בהחלט יודע את הגבולות בין מציאות לדמיון ואני מעריך נשים יותר מכול דבר אחר אני מעריץ נשים אבל איני חושב בשפורנו פגוע בהן או מזלזל הן אולי יש סוגים של פורנו שצריך לאסור

טל קר

New member
מדע בדיוני זה בפורום 161

וזה שבגילך הצעיר אתה כבר חושב שמה שאתה רואה קשור למציאות, זה עצוב מאוד, וגם מראה על הסכנות שבפורנו.

הלדין

New member
הנערה שאהבה סכנות/הרצליה פז

המעשיות שמהוות את חלקו הראשון נעות מטוב עד גרוע מאד. כנראה עקרון "הדברים הטובים דוחקים את הדברים הרעים שמדובר בטווח זמן של מאות בשנים" הוכח כמופרך. החלק השני מבלבל את המוח על מאפיינים נשיים וגבריים. אני יכול להבין איך אישה מסוימת יכולה לחשוב שמגדל הוא סמל פאלי, למרות שאני חושב שאהבת האדם למגדלים נובעת מהעובדה שמוצאנו משוכני עצים. אבל איך הים הוא מאפיין נשי? כל התרבויות המוכרות לי ראו אותו כאל ולא כאלה. סביר להניח שהרצליה פז לא נכללת בין גולשות פורום זה אבל בטח יש פה מישהי שקראה את הספר ומוכנה להסביר לי מדוע הרצליה פז מנסה ומצליחה להרוס גם את המעשיות הטובות ביותר באוסף כמו "וסיליסה"(רק משום שראיתי את הגירסה המעובדת בטלוויזיה). לסיום, הוצאת "ידיעות אחרונות" יכולה להתגאות בכך שהיא לא יודעת גיאוגרפיה. איך מעשיה שהגיעה מגיניאה החדשה באוקיאניה יכולה להתרחש באפריקה? מדובר במעשיה האחרונה באוסף.

מועמדות לפרס ספיר לספרות תשס"ב

לשימחתי מצאתי מודעה המפרסמת את שמות הספרים המועמדים לפרס ספיר לספרות השנה, וגיליתי שארבעה מתוך חמשת הספרים נכתבו על ידי סופרות. זהותם של השופטים תתגלה רק ביום הענקת הפרס (ובכסף 150,000 שקלים), וכך גם שמו/ה של הזוכה. אלה הספרים המועמדים, ואלו הסופרות: חמסין וציפורים משוגעות / גבריאלה אביגור רותם תאונות / יעל הדיה לליה / מרינה גרוסלרנר הכלה המשחררת / א.ב. יהושע גיל הראבן / שאהבה נפשי לקראת הענקת הפרס יתקיימו ערבי קברט ספרותי - שיחות וקריאה בהשתתפות הסופרות ואמנים נוספים (ביניהן דליה שימקו, אוחח) במועדים ובמקומות הבאים: מועצה אזורית עמק הירדן, בית גבריאל, יום ב 27.5 20:30 ירושלים, תאטרון החאן, יום א 2.6 20:30 אשדוד, מרכז אמנויות מונארט, יום ג 4.6 20:30 תל אביב, צוותא, יום ה 6.6 20:30

נשים בגיל המעבר - פורום נוסף

מצאתי פורום נוסף בנושא, ותגובה להודעה המקורית כבר לא תקפיץ אותה - אם מישהי מתעניינת, הנה הלינק.

קרןב

New member
תגידו,../images/Emo32.gif

מה עושים עם הבאנר של סלקום שרץ כאן מהבוקר? הוא פשוט מסרב להניח לי.

קרןב

New member
טוב -הוא כנראה קרא את ההודעה שלי../images/Emo13.gif

ונעלם. רק שלא יחזור.

greywolf

New member
על הכללות

לוגיקה איננה מתחום עיסוקי אולם למיטב זכרוני משפטים הכוללים שימוש ב"כל" אינם תקפים מבחינה לוגית. גורם נוסף המונע ממני מלהשתמש ולתמוך בהכללות הוא שהכללות מהסוג שעשית בדיבור בשמם של כל הגברים מביאות אותי לתהות מאיפה הידע המקדים אודות מה כל הגברים יחשבו או יעשו. אינך יודע מה חושבים כל הגברים במדינת ישראל ולעומת זאת אני יכול להבין את התהליך בו הבנית המציאות על ידי התקשורת מביאה להפחתת כבוד האישה. הכללה מדעית היא דבר זהיר, ואני עדיין מכבד מדע (ומקווה שאכבד תמיד) ולא אקבל את ההכללות שאתה עושה כמבוססות. לו הייתי מתעניין הייתי שואל מדוע קיים צורך כה רב לראות סרטים על פעילות מינית מוגברת. וכמו שקפקא כתב לאוסקר פולאק "it might be over till Carnival"

למעלה