הודעות הנהלה:

../images/Emo41.gifסקרים והודעות../images/Emo41.gif

בסקר האחרון שאלנו אתכם מה דעתכם על הפורום,התשובות שניתנו הן בדיוק כמו בסקר שנערך לפני כחצי שנה. לצערינו הרב,הרבה אנשים שעונים בד"כ על סקרים לא ענו לסקר הזה,ודווקא פהעם הדעה שלכם הייתה במיוחד חשובה לנו. בכלליות,תמיד יש אנשים שמרוצים יותר ומרוצים פחות,או בכלל לא מרוצים. אבל גם לא ציפינו ממי שעונה על הסקר אחרי 3 שבועות שיהיה מרוצה מהפורום. אנחנו שבים ומזכירים לכם שאתם יכולים לפנות אלינו על כל דבר,ואתם מוזמנים גם לקחת יוזמה ולעשות דברים בפורום,אחרי הכל גם אתם רוצים להנות בו ושיהיה בו תוכן
----------------------------- עכשיו יש סקר חדש,יותר קליל ונחמד
כמובן שאתם מוזמנים גם לשלוח לנו רעיונות לסקרים. ----------------------------- הודעה בשם דנה: אני יודעת שכוווווולם מתגעגעים לסיכום השבועי,אבל כרגע זה חודש שכל שבוע יש לפחות ארוע משפחתי אחד ככה שאין לי זמן לעשות סיכום
שבת הבאה הכל נגמר וכנראה אז יהיה...בנתיים תמשיכו לכתוב ויהיה סיכום ע-נ-ק

אנשים יקרים!

הרבה זמן לא הייתי פה, ואם הייתי אז לא היה לי זמן לכתוב רק לקרוא את ההודעות שלכם. אני כרגע בתקופה מוי לחוצה בחיי, לא דברים כיפיים במיוחד, שמונעים ממני להיות כאן הרבה. זה מאוד מתסכל אותי כי אני אוהב להיות פה, אני מת עליכם, ובנוסף יוצא שדנה נשארת פה לבד (מה גם שלא דיברתי איתה הרבה זמן
)... עברתי עכשיו בעיניים חצי עצומות על הפורום והתמלאתי בגאווה שזה פורום שאני מנהל בו. אתם מקסימים ואני חולה על כל אחד ואחת מכם! מצטער שאני לא פה הרבה, זה הולך להשתנות בשבוע-שבועיים הקרובים, אז מבטיח להיות פה קצת יותר
שבוע טוב ומלא ידיעות עסיסיות על השכנים, אוהב, מורן.

MsUnderstood

New member
יאאאאא אנשים עונים לסקר!!

איזה התרגשות!! ילדה עם בעיות,מה לעשות..

Indian Friend

New member
חשבתי על זה..../images/Emo11.gif

והגעתי למסקנה שאף-אחד לא יבחר באופציה של "לא עונה עליהם אפעם", כי ברגע שהוא יבחר בה הוא עונה על הסקר ולא יכול להגיד שהוא לא עונה אף-פעם..

MsUnderstood

New member
הודעות הנהלה:

יש לי שיער קצרררררררררררררררררר
מורן שכח את הפלא שלו בבצפר ובזכותי הפלא יחזור אליו היום ב9 בערב אצל רינת!! סתם שתדעו

דנה, את תהיי מוכנה להמליץ

(שעה אני חושבת על המילה הזאת! היא ברחה לי לגמרי מהראש!) עלי להנהלה? אם כן אשמח לקבל מסר שלך עם האי מייל:) תודה:)

Nipiy

New member
אני יודע שאת אמורה להתגייס אבל..

הממ..מה חשבת לעצמך? חחחח

MsUnderstood

New member
ר"יניק שתוק

זה לעשות ניוסי לקראת הגיוס איך יהיה... ורוב החיים שלי אני עם שיער כזה קצר

lior 8 5 8 7

New member
דיקטטורה קטנה.

שמת לב שבתמונה במסנג'ר את נראית כמו ילדה בת 5 נכון?

MsUnderstood

New member
מה אני לא בת 5?

איך התספורת שלי?! בתור זה שראה אותה הכי מקרוב...

למעלה