הודעות |אוף טופיק|

פרסה

New member
הודעות |אוף טופיק|

מיכיוון שאנחנו עדים להרבה הודעות אוף טופיק ראיתי בפורומים אחרים שכל שבוע שמים שרשור שהכותרת של זה אוף טופיק שם אפשר לשים את התמונות של דורון ואת ראובן שמחפש מיליונרים ועוד רבים מי שיש לו התנגדות שיתנגד מי שלא ירשום את ההודעה בשרשור הטופיק ההודעה תמחק (למעט חדשים שלא מכירים את החוק) אז נתחיל על השרשור הזה

../images/Emo6.gif יש !! שרשור בשבילי!

טוב נו קבלו את המלך קופץ 130!! התמונה באיכות חרא ואני לא יושבת כל כך טוב...

M ar y K at e

New member
מרי קיט מקפיצה ולא מצליח../images/Emo70.gif!| ../images/Emo15.gif

>> הפכו לדף הבית אתריםפורומיםמתכוניםכתבותספריםרפואהתוכנות שער תפוז > קהילות > סוסים > פורום השעה האחרונה רשימת הפורומים מקרא כללי התנהגות הודעת מקור תאריך ושעת ההודעה: 09/09/02 21:33:05 שם: פרסה נושא: הודעות |אוף טופיק| תוכן: מיכיוון שאנחנו עדים להרבה הודעות אוף טופיק ראיתי בפורומים אחרים שכל שבוע שמים שרשור שהכותרת של זה אוף טופיק שם אפשר לשים את התמונות של דורון ואת ראובן שמחפש מיליונרים ועוד רבים מי שיש לו התנגדות שיתנגד מי שלא ירשום את ההודעה בשרשור הטופיק ההודעה תמחק (למעט חדשים שלא מכירים את החוק) אז נתחיל על השרשור הזה התגובה שלך שם: M ar y K at e [החלפת שם] [לעדכון כרטיסך האישי] נושא: [סמיילים וסימנים לנושא] [עברית] [שלח/י] תוכן ההודעה: [תחילת הדגשה] [סיום הדגשה] [תחילת קוד] [סיום קוד] [סמיילים וסימנים לתוכן ההודעה] [עברית] [העתקה לקליפבורד] ברצוני לקבל הודעה במייל על תגובות להודעה הזו כתובות אינטרנט נלוות תיאור: כתובת: 1 [עברית] 2 [עברית] 3 [עברית] נא לשים לב!!! - קישורים בתוכן ההודעה (יש להכניס מחרוזת תווים המופיעה בתוכן ההודעה ואת הכתובת שאליה היא תקושר) מחרוזת מתוכן ההודעה: קישור: 1 [עברית] 2 [עברית] 3 [עברית] צירוף קובץ (מסוג gif,jpg,bmp,mat,swf,fla,png,htm,tif,txt,doc,rtf,xls,nlm,wrl,pdb,prc,pdf עד 250KB) שימו לב ! קבצים שגודלם יותר מ 250KB לא יתקבלו בחר/י קובץ: כותרת/תיאור לקובץ: [עברית] . >> הפכו לדף הבית אתריםפורומיםמתכוניםכתבותספריםרפואהתוכנות שער תפוז > קהילות > סוסים > פורום השעה האחרונה רשימת הפורומים מקרא כללי התנהגות הודעת מקור תאריך ושעת ההודעה: 09/09/02 21:33:05 שם: פרסה נושא: הודעות |אוף טופיק| תוכן: מיכיוון שאנחנו עדים להרבה הודעות אוף טופיק ראיתי בפורומים אחרים שכל שבוע שמים שרשור שהכותרת של זה אוף טופיק שם אפשר לשים את התמונות של דורון ואת ראובן שמחפש מיליונרים ועוד רבים מי שיש לו התנגדות שיתנגד מי שלא ירשום את ההודעה בשרשור הטופיק ההודעה תמחק (למעט חדשים שלא מכירים את החוק) אז נתחיל על השרשור הזה התגובה שלך שם: M ar y K at e [החלפת שם] [לעדכון כרטיסך האישי] נושא: [סמיילים וסימנים לנושא] [עברית] [שלח/י] תוכן ההודעה: [תחילת הדגשה] [סיום הדגשה] [תחילת קוד] [סיום קוד] [סמיילים וסימנים לתוכן ההודעה] [עברית] [העתקה לקליפבורד] ברצוני לקבל הודעה במייל על תגובות להודעה הזו כתובות אינטרנט נלוות תיאור: כתובת: 1 [עברית] 2 [עברית] 3 [עברית] נא לשים לב!!! - קישורים בתוכן ההודעה (יש להכניס מחרוזת תווים המופיעה בתוכן ההודעה ואת הכתובת שאליה היא תקושר) מחרוזת מתוכן ההודעה: קישור: 1 [עברית] 2 [עברית] 3 [עברית] צירוף קובץ (מסוג gif,jpg,bmp,mat,swf,fla,png,htm,tif,txt,doc,rtf,xls,nlm,wrl,pdb,prc,pdf עד 250KB) שימו לב ! קבצים שגודלם יותר מ 250KB לא יתקבלו בחר/י קובץ: כותרת/תיאור לקובץ: [עברית] .

פרסה

New member
רבותי

בתחתי את השרשור לכל האוף טופיק וזה כולל הודעות של טל על 11 בספטמבר ראיתי בפורומים אחרים שהנעלת הקהילות מכניסה את ההודעות גם לשרשור טאז תבקש מהם גם להעביר

טוב עוד אחת כי משעמם

אורן עומר +זאוס, ירדן רצתה לשנות לו את השם לשרק או פלויד אבל בינתים זה נשאר זאוס....

טוב תמונה של....

הלוח רכיבות/עבודות/האכלות בוקר/תורנויות וכו´ איך זה הולך אצלכם באורווה?

פרסה

New member
תמונה חמודה

טל אמרה לי שהיא ראתה אותה הרבה אבל בישבילי זה פעם ראשונה תראו איזה גובה

פרסה

New member
רציתם תמנה שלי?

אני היום בעבודה של אבא שלי ויש לי פה סורק נורמלי אז סרקתי בתמונה השמלאית אני נראה ממש שמן ואם ציצקלך ונראה כמו בת הימנית זה אני ואחי התמונות צולמו לפני שנה בערך אני על סטנלי החום המכוער אם הראשיה הירוקה ואח שלי על גיצ´ה הלבן מה לעשות אשכנזי לבן נמוך אגב עשיתי קוצים הצילום הזה היה באותו יום שהסתפרתי איזה עינים בשמאלית :) אני יעשה כמה שיפורים

פחחחחחחחחחחחחחחחחח

טוב עם אתה כבר צוחק על עצמך אני אצטרף- פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה באמת ניראה כמו בת בתמונה ההיא, עם לא הייתי מגדילה את התמונה הייתה פה כזאת מריבה!!! -פיצ- פרסה?!?!? אתה בת!!!! -פרסה- מה? -פיצ- כן!!! פרסה עבדה עלינו היא בת!!!! פחחחחחח מזל! אגב- לא מתאים לך קצוץ קצוץ על סף הקרח... באמת לא!

נימאס לי להיות באילום תמונה!!!

HARE I AM!!!! THIS IS ME!!!! הקאובית! חחח לכו תבינו מאיפה הפוזה הזאת הגיע.... אוי...אני מרגישה כזאת מכוערת.... ולאאווין- שלא תחשבי זה לא הגודל... אני שמתי "ח" מקטינה כדי שלא יראו גדולים.... פחחח בטח כולם הבינו ואני מזה אבלה!!! יו איך אני מכוערת... כול כך רציתם תמונה שלי...הנה לכם!!!!

M ar y K at e

New member
ושלי... ../images/Emo26.gifאל תתיחסו לקובץ ../images/Emo15.gif

נה נה
רק עוד חודש(או במפגש) תוכלו לראות אותי או שאני לא אגיע ותראו אותי בתמונה אתם תראו אותי(כיעור ענק) לפחות יש לנו חתיכה וחתיך(יודעים מי) פיצ
את ממש יפה
אל תחשבי כך
את מתוקה
יו
יש לי שאלה אליך באי סי קיוב(סוטה{אני לא את, את קצת...}) גידי אני לא מצליחה לפתוח את הקבצים שאני מעלה לוואלה אתה יודע מה לעשות

פרסה

New member
בעעעעעעע

בשביל לפתוח אותם את צריכה לעשות את המזוודה ציבורי ואז נכנסת

פרסה

New member
בושות............

בושות (מנסה לחכות את מושיקו) בעעעעעע לא היתה לי קרחת (אוי דאם אני רק מדמין יאכס |איכס|) מה לעשות אשכנזי לבן נמוך ומנאיק (אל תחשבו שהנמוך משנה לי הרי אתם מכירים את זה כבר ב**** הכל אותו הדבר

רק אני יפה!../images/Emo34.gif

~נסקלת~ פחחחחחח... רק שי נראת נורמלי...
ופיצי- את חמודה ללאללה! אני ממש לא מבינה למה את חושבת שאת מכוערת!
וגידי- הקול מתאים בטירוף לתמונה!

למעלה