הודעה!!!!!!!!!!!!

הודעה!!!!!!!!!!!!

מכיוון שהפורום הוא מקום שדורש הרבה תשומת לב והשקעה הוחלט לצרף אל הניהול את TheHock! אני מקווה שיחד(אני ההוק וחברי הפורום) נמשיך לנהל דיונים מעניינים ופוריים ולהיות הפורום הכי אקטואלי לנוער ברשת הישראלית!!!! לTheHock! בהצלחה בניהול, אני מקווה שנהנה לעבוד ביחד!
מתנה שלכם, ש@לתי

EverMan

New member
מזל טוב

אבל ענבר היה מרוצה מאוד מהטיפול של אביהו האם דה הוק (מותר לשאול לשמך וכמה פרטים עליך?) בא לכאן להוות קונטרה לשמאלניות של אביהו ?

TheHock

New member
קודם כל נרגיע אותך...

אני לא בא כדי להוות קונטרה לאיש, ובטח לא לאביהו שאת דעותיו אני מכבד מאד. המטרה שלי פה היא להעלות את הנושאים החברתים, החשובים לא פחות מהבטחוניים. למרות שלא שומעים אותם יום יום בחדשות, הם חלק גדול מחיינו. שמי הוא לא אחר מאשר THEHOCK (זו לא בדיחה.) - זהו כפי שאתה מנחש לא השם שקיבלתי מההורים שלי, אבל זהו השם בו אני משתמש.

EverMan

New member
מצטער :)

לא התכוונתי לתקוף אותך אם זה מה שהתכוונת. דיברתי עם אביהו זמן מה לאחר שליחת ההודעה ... והבנתי את זה .. אני חושב שהנושאים החברתיים הרבה יותר מהביטחוניים. ואני בתור פעיל נוער העבודה משתדל לשמור על המפלגה בכיוון הסוציאלי חברתי שלה ולא המדיני , כי היום שכל המפלגות מאבדות את המצע שלהם צריכים לחזור למצע הבסיסי החברתי.

למעלה