הודעה

חייםלוי

Member
מנהל
הודעה

הגעתי למסקנה שמיציתי את עצמי בפורום ואני פורש מניהול. הגיע הזמן להעביר אותו למישהו צעיר ומלא כוחות.

חבל שאתם עוזבים

אבל יש פתגם שאומר דברים טובים באים בזוגות אבל פה זה דבר רע זה לא מסתדר לי בכל אופן חיים תודה רבה על הניהול שניהלת פה את הפורום תמיד הקפדת על הסדר למחוק כל מיני הודעות שנוגדים את הפורום שיהיה לך הרבה הצלחה בהמשך ושוב תודה ותבקר מידי פעם בפורום כמו שעשית עד היום טוב .כל טוב רוני

chaplin81

New member
עזוב..

אל תתייחס, הבחור בהיי.. חיפה הביאה 2:0 .. aeorx,שלא תגיד שאני לא מפרגן..

aerox

New member
חחח חופשי היי....

2-0 אליפות שלישית ברציפות ובהצלחה לחיים בהמשך דרכך ולרוני מה איכפת לך לקבל בהצלחה ? חחח שיהיה לך שבוע מוצלח לא?

קודם כל בהצלחה לחיים ותודה../images/Emo24.gif

על העזרה הגדולה לאורך כל הדרך, גם על העזרה האישית כשהייתי מאוד חולה לפני שנה בזמן השינוי התרופתי, חיים בהחלט היה שם בשבילי, אני יודעת שכל מי שיצא לי לדבר איתו על חיים אמר תמיד רק דברים טובים כך שהיית מנהל מצוין
בנוגע לשאלתך מכורה יקרה,אני מאמינה שיהיה ניהול זמני בפורום, הנהלת תפוז תגיע מחר בבוקר בכוחות מחודשים ותבדוק את העניינים לעומק , ההחלטה תלויה בהם. אתם תעודכנו בנוגע לניהול הפורום, לא ישאירו אתכם ללא ידיעה, אל דאגה. אז שוב, תודה לחיים ותודה לכם, דינה.

בהצלחה חיים בהמשך דרכך../images/Emo24.gif

תרמת המון לפורום זה יאמר לזכותך אז כניראה הגיע השעה לעזוב בצער לצערי אני גם מרגיש מיחוץ לענינים זה דיי הרבה זמןאני מרגיש שהפורום איבד את דרכו--------------------------------------------- נקווה שהדור הצעיר ידע לנהל יותר טוב את הפורום בהצלחה יתירה

../images/Emo43.gif פרישת מנהל הפורום

לצערנו חיים החליט לפרוש מניהול הפורום. אנו מודים לו על ניהול הפורום עד כה והזמן שהקדיש לניהולו ומאחלים לו הצלחה בהמשך דרכו ובפורומים האחרים שבניהולו
גולשים הרואים את עצמם כמועמדים מתאימים לניהול הפורום מוזמנים למלא את טופס הבקשה לניהול פורום. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp המשך גלישה נעימה בפורום תפוז
אנשים

DesertVoise

New member
חיים- כל הכבוד על מה שעשית

התפקיד של ניהול הפורום הוא תפקיד קשה, הרבה יותר ממה שניראה, המון תודה. ברור שאתה כאן איתנו בהמשך.

טלטול232

New member
תודות

לחיים תודה על כל מה שכתבת תודה על הסבלנות והרגישות תודה על הידע הרחב שלך שחלקת איתנו תודה על המאמרים שתירגמת ותודה על הכל. מקווה שתמשיך לכתוב ולהיות עימנו. אבא של טלטול

למעלה