הודעה.

R i s a

New member
נו באמת...

"שביתת לימודים" זה הדבר הכי אידיוטי שהיה בהיסטוריית העם הישראלי.

R i s a

New member
ועוד איזה סיבות דפוקות...

אני יכולה לתת סיבה למה לא על כל אחת. 1)היחס המגעיל של המורים כלפינו - כאילו שלא מתעללים בהם מספיק - הם עובדים לשכר מינימום בעוד כולם מתעללים בהם, מספיק פייר - בלעדיהם היינו דפוקים קטנים כמו בגיל חמש 2)למה אסור לצאת באמצע שיעור לשירותים ולמה אסור לשתות?! - מותר לשתות אם מביאים לשתות ואסור לצאת לשירותים כי נפספס פאקינג חומר! אנחנו בגילאי חטיבה-תיכון אנחנו לא כיתה א' שקשה להתאפק 45 דקות... 3)לא רוצים תלבושת אחידה יותר! - אני לא בעד תלבושת אחידה אבל בעיקרון היא נגד זה שיהיו לתלמידים אחדים בגדים יפים יותר ולאחרים לא. חוץ מזה היא שומרת על אחידות וצניעות בבתי ספר - אפשר לומר שאני לא מתה על החוק הזה של הצניעות, אבל צריך להתחשב. 4)שיתחילו לתקן את המזגנים ושהכיתות יראו בסדר! לצערינו הרב אין לנו כסף, מדינה לא הכי עשירה שבעולם ואין מה לעשות שיש 100+ בתי ספר שצריך לתקן 5) לוחות מבחנים צפופים חיים קשים ממש...

TheCharm

New member
ובמיוחד

"עוד מלא מלא דברים אחרים" איזה ילד בן 3 כתב את זה? ולמה הוא צריך שביתת תלמידים? ברור שהוא לא הולך לביצפר כי הוא כזה דביל. אם יש סיבה אחת שבגללה צריך לעשות שביתה זה הסכומים המוגזמים לפעילויות "חוץ-ביצפריות" (כמו הצגות וטיולים כלומר). אנחנו באים ללמוד, משלמים 800 שקל על ספרים, ואז מבקשים מאיתנו עוד 1000 בשביל טיול מסכן שאף אחד לא באמת רוצה?

R i s a

New member
כן.

שנה שעברה עוד איכשהו הסכמתי עם השביתה שהייתה נגד חוק דברת, אבל סיבות כאלה שטותיות וילדותיות שמתאימה לילד בכיתה ה' שקצת כשה לו לעשות 45 חלקי 50. FOR GOD SAKES!!!

LimiMimi

New member
קודם כל,

עזבי את העניין של השכר של המורים - זה לא הבעיה שלנו. אבל יש כ"כ הרבה תלמידים שמתייחסים בזלזול- ויחס גורר יחס. אי אפשר לצפות שהמורים יתנהגו בסדר כשהתלמידים מתייחסים ככה. לשירותים אני חושבת דווקא שאפשר לצאת, אצלנו לפחות מותר ורשום בתקנון, ואם המורה לא מרשה מראים ומייבשים אותה - ואז היא נותנת. באותו צ'אנס אפשר לשתות, או פשוט להביא בקבוק ולהיות אחראי על עצמך. תלבושת אחידה אני בעד. אבל אין לי כוח להכנס לזה זה סתם גורר ויכוחים. והמזגנים והכיתות אצלנו נראות אחלה, והמזגנים דווקא ממש טובים. וזהו. והקטע עם הלוחות כזה דפוק. בקיצור - קראתי שמישהי רשמה וזה כ"כ נכון - ההורים שלנו, התנאים שלהם היו הרבה יותר גרועים, והם התלוננו? לא. אין באמת סיבה.

cool miki

New member
אימאלה איזה סיבות דפוקות!!!

לפחות הייתם כותבים סיבות יותר הגיוניות, וחוץ מזה- תלבושת אחדיה זה טוב, כי זה מתחשב בתלמידים שאין להם כסף...

למעלה