הודעה

ChatTV1

New member
הודעה

קיבלתי הודעה ממישהו במסנג'ר בשם [email protected] אני לא היחיד שקיבלתי הודעת צירוף גם סיוון טליה מיטל קיבלו אני לא יודע על מישהו חדש שאמור לקבל את הפרטים עלי ועל עוד מספר פוליסים פה..כל מישהו שדיבר איתו\מסר לו מסנג'רים או כל דבר אחר מוזמן לספר גם לנו ולעדכן אותנו בכל אופן אני מציע שלא למסור לו כלום ולא לדבר איתו כי יכול להיות שמדובר בהתחזות. תודה דניאל

BlogTV Police15

New member
גם אלי הגיע בקשת הצטרפות למסנג'ר

תודה על ההודעה

BlogTV Police48

New member
אני מקווה שאנחנו לא חוזרים למקרה

פיקית בכל אופן כרגע לא קיבלתי פניה מי שקיבל אולי כדאי לקבל ולנסות לתחקר אותו אולי אנחנו סתם נלחצים אבל אולי מדובר בפיקית כזו או אחר/ת בכל מקרה נמאס כבר מכל אותך חטטנים ואם יש חפרפרת בנינו אז כדאי מאוד שהוא יהיה גבר וידווח לענת שהוא עשה טעות ולראות איך מסדרים את זה אם חשבנו שכל החפרפרות כבר לא איתנו אז כנראה שטעינו

BlogTV Police9

New member
כבר סבלנו מהתופעה בעבר

וכל הזמן ינסו לברר ולדעת מי אנחנו למה כמה ואיך, המלצה אישית לא לאשר מישהו שלא מכירים במסנג'ר.

BlogTV Police41

New member
נמחק ונחסם - ותודה לפוליס 37

אני מוסיף אוטומטית והיא הפנתה אותי להודעה בפורום.

Queenati

New member
גם אלי פנו...כמובן שלא אישרתי

אולי מדובר בשוטר לשעבר.... ממש אין ממה להתרגש...תחשבו על זה ככה - אנחנו מבוקשים מאוד
פשוט לא לאשר....

BlogTV Police43

New member
וואלה

אתם עם הפה הגדול שלכם.. עכשיו הוא ניסה להכנס גם אלי... אני רוצה ת'כתובת שלו.. נלך אליו הבייתה ו............................... הכל יהיה טוב בחיים... ככה דויד אמר לי (אם אתם מבינים למה אני מתכוון) חח עידן..

BlogTV Police29

New member
גם אליי...

אבל אולי כדאי שמישהו לא יחסום אותו וינסה להוציא ממנו איך הוא הגיע לכולנו, זה לא מעניין אותכם? אותי דווקא כן, האמת היא שחסמתי אבל אני בכל זאת רוצה להגיע אליו אז אולי אני לא אחסום... יש לי רעיון יותר טוב: אולי נפרסם את הכתובת שלו באתרי סקס... חחחחחחח

למעלה