הודעה

הודעה

אז ככה... קודם כל..... אני חייבת לציין שהפורום הזה מ=ד=ה=י=ם!!!!!!!! מי שבנה אותו ומפעיל אותו עושה עבודה נהדרת!
אז ככה..... אני חדשה בפורום ואני כמו כולכם חולה על ג'אג ... אני אשמח אם אתם תעדכנו אותי בפרטים לגביי הסדרה... איפה אני אוכל לראות את העונות החדשות ואם יש לם אחווה או מועדון כלשהו ואשמח אם תצרפו אותי....(אם תרצו) אז גמר חתימה טובה ושנה טובה!!!!
דראל!!!

פגית

New member
ברוכה הבאה לפורמנו...נבהלתי לרגע

מהכינוי שלך... חחחח

אהההמ..מה קורה פה?../images/Emo12.gif

קודם כל... תודה על המחמאה.. אני מפעילה אותו ויש ימים שזה לא קל...יודו פה כל הנוכחים...(
) חחחחחחחחחחחחחחחחח.......
אבל... וזה משהו שאני צריכה הבהרה לגביו... פליז... אפשר לדעת למה את מתכוונת...כשאת אומרת... שאת על..אהההמ... רמה? ain't i on rama 2???????? חחחחח מי איז ג'אגית מאוהבת אנד נובאדי אלססססס! so please... אם את לא הכי נעולה על הכיוני שלך תחליפי אותו למען הסדר הטוב וכדי שלא יהיו בלבולים...(הרי יובל אפילו נבהלה לרגע...חחח) ו..עכשיו...אחרי הכל... ברוכה הבאה כי זה הפורום הכי כייפי שקיים... רק אל תשכחי לקרוא את החוקים לפני והכל יהיה בסר ונטול
ים מיותרים...חחחחחחח
סוזי.

Hieros Gamos

New member
חחחח סוז לא הבנתי לרגע למה הכינוי

שלך לא כחול! LOL אממממ טוב ברוכה הבאה אני מניחה חח
אבל באמת עדיף שתחליפי את הכינוי חח

../images/Emo6.gif אני נבהלתי בעצמי לרגע!~

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מעבר לזה... אפילו לא זכרתי שפתחתי שרשור חדש! חחחחחח זה היה כל כך מצחיק.... i hop that wont happend again

Hieros Gamos

New member
חחחחחחח...

*סוזי* 'היי...למה כתוב שפתחתי שירשור חדש?! למה השם שלי לא כחול? מה לעזאזל קורה פה?!' חחחחח LOL

למעלה