הודעה:

*מיטל*

New member
הודעה:

אני חברה של נטי (חזירע). נטי היתה מעורבת בתאונת דרכים וכרגע היא בבי``ח...(אני מאמינה שהיא תשתחרר עוד השבוע...לא לדאוג). היא ביקשה ממני למסור לכם ``שהיא מתגעגעת מאד, שהיא מצטערת על הנטישה הפתאומית ושהיא מוסרת לכולכם חיבוק גדול וסליחה גדולה על חוסר נוכחותה...`` לא ידעתי שהיא כותבת כאן בפורום ואני מניחה שגם לא הייתי יודעת אלמלא הייתן כ``כ חשובות עבורה...אלמלא כ``כ רצתה כבר לשלוח לכן הודעה ולא יכלה...וביקשה ממני. חיזקו ושימרו על עצמכם,ואם יש ביכולתכם אז גם עליה...(היא פשוט מדהימה!!!) מיטל.

t@gel

New member
היי מיטל

קודם כל תודה על ההודעה שלך. הבנות כאן דאגו לנטי וחיפשו אותה אולי תוכלי לכתוב לנו מה שלומה, מה קורה איתה... אני אנסה לשגר לך מייל עם הטלפון שלי, על מנת שתוכלי ליצור עימי קשר. אני מאוד מקווה שהיא אכן בסדר ושנשמע ממך שוב מה קרה איתה מסרי לה אהבה ענקית מכל חברייה כאן. מתגעגעים אליה בחזרה ושולחים לה ברכת ``החלמה מהירה``. מקווה שהיא תשוב אלינו מהר מאוד תודה לך שוב מיטל תגל

אוף!

היא כלכך נהדרת למה זה היה צריך לקרות לה?!!??! היא בסדר עכשיו!? אני מקווה שזה לא היה קשה.. תמסרי לה שאנחנו מתגעגעות אליה מאוד... ואוהבות אותה מאוד. אם תיהיה לך אפשרות נשמח להתעדכן לגבי מצבה. תודה, סתם אחת.

שלום לך, מיטל

בבקשה תמסרי לה שאנו אוהבות אותה פה, ומחכות לשובה בקוצר רוח. והכי חשוב - שתרגיש טוב. תודה לך על ההודעה, באמת כבר התחלנו לדאוג...ובצדק. ובבקשה מיסרי לה חיבוק ונשיקה ממני מאיה

למעלה