הודעה

Dannynammer

New member
הודעה

פתחתי קומונה בתפוז - גאה מצוייד ושעיר = היא נועדה לאלה עם העדפות פיזיות שאינן בהכרח תואמות למיינסטרים החלק עם הקוביות; אין לי כוונה שזה יהפך למשהו זול וגס ואני מקווה שאנשים יבינו וישתפו פעולה כדי שנוכל לנהל דיונים וגם תקשורת אישית /כללית על רמה ובכבוד

אויש נו איזה צביעות

אם יש דבר שאני לא אוהב בקהילה ואצל ההומואים זה להחליף מילים וכוונות שזה חלילה לא יראה עד כמה חרמנים עד כדי רחמים הם..

קומונה בתפוז שנקראית - גאה מצוייד ושעיר אבל זה "לא משהו זול וגס ואפשר לנהל שם דיונים ברמה ובכבוד" - האמת אפשר גם פה לדעתי..

או למשל הצעות תמיכה למיניהם שאני קורא למי שמוכן לקבל אותם נער ליווי חד וחלק, אבל מה, בקהילה הוא בסך הכל מקבל "תמיכה".

משום מה נראה לי שלא חסר מקומות כאלה וקומונות לנושאים האלה ואם כבר יש מקום אחד שאפשר להכיר את הבן אדם דרך נושאים שונים, חוויות תחומי עניין ולא דרך שאלות כמו "מה מחפש" אז למה גם אותו לנסות לקלקל..?

ולמה אתה בכלל חושב שצריך לחייב לשים תמונה..? כל אחד שיעשה מה שבא לו, אם בן אדם כותב על נושא מסויים למה זה אמור לעניין אותי איך הוא נראה, למה זה קריטי בכלל, מה אני יוצא איתו לדייט בערב?!

בקיצור הקומונה שלך היא זולה וגסה בדיוק כמו שהצעות תמיכה = זנות - ואין צורך להסתתר מאחורי כל מיני סיסמאות.

לא שניסיתי להצחיק כן

אבל כמו שאני מכיר אותך תרנגול פראי - דייט זו מילה מצחיקה וגסה כמובן נכון...?

או שמשהו אחר הצחיק אותך ..?

אתה לא מכיר אותי, אבל מילא

דייט ללא זיון בסופו זו מילה גסה, בהחלט. שים לב להבדלים החשובים.
אבל
המשפט ששרשרתי תחתיך הוסיף נדבך לביקורת שלך ולא התייחס כלל לטקסט שכתבת.
נרגענו, נכון?

דווקא אני הייתי ונשארתי רגוע :)

ולא אני לא מכיר רק מהודעות מן הסתם,
אל תיקח קשה מה שרשמתי;)

טוב שנשארת רגוע

אם יש משהו שאני ממש לא אוהב זה אנשים שמכירים אותי, לטענתם, ומשתמשים בניק שאני לא מכיר כדי לטעון שהם מכירים אותי.
אם אתה מכיר אותי כטענתך, בוודאי לא היית כותב את מה שכתבת.
קשה?
קשה של הלחם, קשה הזין, קשה הבטון של קירות ביתי.

וואי מה יש לך

למה אתה באמת חושב שהתכוונתי שאני באמת באמת מכיר אותך?

האמת שאמרתי שאני מכיר אותך ודי צדקתי האמת כי אם תסתכל כתבתי שאצלך דייט זה מילה גסה ואישרת את מה שאני אומר ככה שאני ממש לא מבין מה אתה רוצה...

בכל מקרה אתה באמת לא מכיר את הניק שלי?

כל ההודעה בלי קשר נשמעת קצת מתנשאת ( השורה האחרונה אני ממש לא מבין אתה יותר ספרותי ממני זה בטוח לפחות)ואני לא חושב שחשפת באמת מי אתה שמישהו יכול באמת להכיר אותך מעבר להודעות שמהם הסקתי את מה שרשמתי בהומור וקצת ניפחת הכל..

ובכל זאת, שבת שלום שתהיה לך (ולכולם ..)

יש לי צרבת, זו האמת

אז?
ההומור שלך ככל הנראה לא הובן על ידי ויכלת לראות את זה כבר מהתגובה הראשונה, אז החלטת להמשיך בהומור שאינני מבין, כאילו כמו תייר שחושב שמדברים את שפתו, וממשיך לקשקש בה מול הפנים המשתאות של בן/ת שיחו?!
אני מתנשא לגמרי, יהיר עד כדי בחילה - את זה אתה יודע מקריאת ההודעות שלי חוץ מההתיחסות לדייט, אז למה אתה מתפלא.
צר לי שאינך מבין את ההומור שלי ותרגמת אותו ל"ספרותי".

ובכל זאת, שתהיה לך שבת יפה.

makel1

New member

Dannynammer

New member
תשובה

בכל אתרי ההכרות בחו''ל ואולי גם בארץ? ישנם קבוצות לבעלי חזות או תכונות/העדפות כאלה ואחרות ושם זה לגמרי לגיטימי שהרי ההצטרפות מרצון; אין סיבה שלא יהיה גם בישראל!! אכן איני מתכוון שזה יהפוך לאתר פורנו וזילות כי הכוונה לאגד בעלי העדפות מסויימות לקשר רציני דווקא ולא סטוצים. או שיהיו מספיק מעונינים או שלא ואז הקומונה לא תתקיים ממילא

טוב שיהיה

אבל אם אני לא מצוייד שעיר אז אתה אומר לי ולכל מי שלא כזה לא להיכנס כי גם ככה אתה והמשתתפים בקומונה זה לא ההעדפות שלהם?

אם כן אז סבבה
אבל אם לא אולי כדאי שתסתכל איזה שם אתה נותן לקומונה שלך ואיך הכוונות מצטיירות לפחות..

למעלה