מעיין... זאת מישהי שכרגע בקנדה, והיא לא סובלת את ג´סטין והיא יותר בכיוון של בריי ומייקי...
מ מKה אפורה New member 11/8/02 #21 מעיין... זאת מישהי שכרגע בקנדה, והיא לא סובלת את ג´סטין והיא יותר בכיוון של בריי ומייקי...
A almog66 New member 11/8/02 #24 כוסי!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה יציאה מפחידה.. ולמה לשנוא את ג´סט??הוא כזה פצץ וחמוד... וחוצמזה מייקי כזה ממי..אבל ג´סט שולט!!!!!
כוסי!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה יציאה מפחידה.. ולמה לשנוא את ג´סט??הוא כזה פצץ וחמוד... וחוצמזה מייקי כזה ממי..אבל ג´סט שולט!!!!!
A almog66 New member 11/8/02 #26 מכוער??? סליחה? איך את מעיזה להעליב את ג´סט??? בתור מחאה(קטנה ביותר) הנה תמונה שלו!!!!!!!!
ה המכשפה הרעה מהמערב New member 11/8/02 #27 אני לא חושבת שזה הוא... ולא קוראים לו ג´סט!!!... ובתור מחאה גדולה!!
R Randyael New member 11/8/02 #28 ../images/Emo58.gifזה כן הוא..... בתור נער גו-גו בבבילון...העבודה החדשה שלו...
M mor 5 New member 11/8/02 #29 ברור שזה הוא!! מי עוד יכול להיות כזה שווה?? ועוד משהו..... איזה תמונות פצצה!!!!!!!!!!!! מי ששם אותם.. אני חייבת לשתיכן אחד גדול!!
ברור שזה הוא!! מי עוד יכול להיות כזה שווה?? ועוד משהו..... איזה תמונות פצצה!!!!!!!!!!!! מי ששם אותם.. אני חייבת לשתיכן אחד גדול!!
S Sheepe D New member 11/8/02 #31 איך העלת את זה? ניסיתי עשרות אלפי פעמים לעלות וול פייפר שעשיתי לבד וזה לא עלה (בגלל שזה יותר מ250 MB) לא פאר!
איך העלת את זה? ניסיתי עשרות אלפי פעמים לעלות וול פייפר שעשיתי לבד וזה לא עלה (בגלל שזה יותר מ250 MB) לא פאר!
מ מור~! New member 11/8/02 #32 אויש כבר הקולאז´ים האלו של בריאן וגם של ג´סטין וגם של בריאן וג´סטין מיותרים לחלוטין מה גם שהם מכוערים די כבר!
אויש כבר הקולאז´ים האלו של בריאן וגם של ג´סטין וגם של בריאן וג´סטין מיותרים לחלוטין מה גם שהם מכוערים די כבר!
F faith2 New member 11/8/02 #30 ובנוסף!!!! ../images/Emo18.gif תהיה הגבלה של 18 הודעות בעמוד! או 8 לא זוכרת כאילו הודעות לא תגובות.
M mor 5 New member 12/8/02 #34 למה הכוונה הודעות?? כאילו ההודעה הראישונה שפותחת ת´נושא? ואם זה זה.. למה להגביל את זה??