הודעה!!!

הודעה!!!

אני לא יודעת למה שרימפי לא אמר את זה אז אני אגיד... החל מיום ראשון(מחר!)הפורמים לא יקראו יותר "פורמים" אלא "קהילות"(זה נשמע מאוד מכובד....)ובכניסה של כל פורום יהיה דף כניסה שיכיל את הודעת המנהל, הודעות ושרשורים מומלצות ומומלצים(כמו השאלה הנחרשת מי הומו), הודעת המנהל, גלריות נבחרות, 10 הודעות נבחרות בפורום, מאמרים מומלצים, קישורים נבחרים, חבר פורום(שמראים את הפרטים שלו עם הכרטיס, אבל רק חברים ששמו תמונה בכרטיס שלהם{לא חובה שלהם}יוכלו להיראות בדף פתיחה). ניתן להיכנס לפורום דרך העמוד הזה, ואל כל שאר הקישורים(כמו הגלריה, המאמרים וכד´). כתבתי יותר מדי....זהו! ונכון שבריאן נראה פה שווה ביותר?

רינת4

New member
נכון, אני דווקא

אוהבת את התמונה הזאת! זה היה כל כך מצחיק איך שהם נכנסו לחדר והביכו את מייקל(למרות שאף אחד אחר לא חשב שזה מביך...).

almog66

New member
בריאן תמיד שווה..אין מה לעשות..

זה בכל זאת בריאן!!

GO QUEER

New member
דווקא הוא שווה ביותר

תמונה סוף הדרך! ג´סט עם חולצת הבטן שלו..חחחח:) love,hila

pompii

New member
חחח עם שגיאת כתיב קטנה....

או שאני פשוט לא יודעת מה זה fcuk?

almog66

New member
חשבתי שזה סתם צינזור או בטעות..

אבל למי אכפת- הוא עדיין שווה! וטוב לדעת שזה איזה שם של חברת בגדים..

סילביא

New member
טוב לדעת

שיש כאן עוד אנשים שמעריכים יופי אמיתי ויודעיים שג´סטין הוא הוא הדבר היפה ביותר שיש בטלויזיה !! אגב , את החולצה הזאת מוכרים ( אם אני לא טועה) כחלק מהמרצ´נדייז של התוכנית ....וכן זה שם של חברה אבל הוא כמובן לובש אותה גם כדי שנבין "too busy to fuck" בכל אופן תמונה מדהימה . ואני מציעה שכל אוהבות ג´סטין נפתח בקמפיין לפרסום כמה שיותר תמונות שלו באתר כי רוב התמונות כאן הן של בראיין. איפה הצדק!?!?!?!?!

almog66

New member
הצדק ימצא ביום מין הימים! (נקווה!!)

viva la jastin!! יחי ג´סטין!! שאותו אנחנו אוהבים!! וידעתם שהוא בן 25?? לא היה לי מושג!!!

סילביא

New member
VIVA

viva justin בלי la///לה זה נקבה ובכלל זה מתייחס לחפץ ולא לאדם.. אבל למה לי להיות קטנונית. כן הילדון בן 25...אז.. ממ.....אולי .. אם אני העבור ניתוח לשינוי ין! אני בגיל המתאים!!!!!!

almog66

New member
טוב..

סליחה על הטעות החמורה(?) שלי.. ואם את ממש רוצה להפוך לבן- בשביל ג´סטין זה שווה כל שקל(או אולי דולר?)

אני כל הזמן חושבת...

על התגובה של מעיין שהיא תחזור ותראה שאנחנו מדברות על ג´סטין.....

almog66

New member
מי זאת מעיין??

ואולי בכלל תכירו לי אנשים ואנשות חביבים פו??

סילביא

New member
סליחה על הבורות

אני דיי חדשה בפורום, מי זו מעיין? ואין מה להתנצל על הטעות.....ראית איך אני כותבת בעברית? הספרדית שלך בטוח יותר טובה מהעברית שלי. וכן בשביל ג´סטין אני שוקלת ניתוח

almog66

New member
סתם שתדעי

אני שונאת ספרדית.. זה היה במיוחד בשביל ג´סטין!! השולט!!!!!

סילביא

New member
טוב בסדר

כל אחד שישנא את מה הוא רוצה.. העיקר שכולנו נוהב את ג´סטין. אולי תפרסמו כאן עוד תמונות? לי אין! נמחק לי חצי מחשב בשבת

אח... מעיין... אם רק היא הייתה פה..

כדי לתמוך בי.... לי פשוט אין כוח להגיב על השטויות שלכם.... רק שתדעו... מעיין... מעיין 15.. היא החברה הכי טובה שלי שגם חברה פה בפורום .. היא כרגע בחו"ל.. אם תלכו איזה 4 דפים אחורה תראו כמה תגובות שלה... ובקשר לזה שהעיקר שכולנו נאהב את ג´סטין... לא כולנו אוהבים אותו!!.. גם אני וגם מעיין לא סובלות אותו!! איזה לא סובלות... אנחנו שונאותאותו!!! הוא כזה מעצבן!! (זה לא קללה!!)...

למעלה