הודעה .

שלי פאר

New member
הודעה .

או שתקראו לזה איך שבא לכם . אני לא משרשרת את זה לשום מקום , כי אין לזה מקום . לפני כמה ימים כתבתי פה ב 2 שורות שאני עוזבת את הפורום . לא ציפיתי להודעות צער ויגון כ"כ גדולות או משהו , אבל בגלל שנעם הוא אושרי , ואני מכבדת אותו , אני אכתוב למה אני עוזבת . אז כמו שאתם יודעים , אני שלי פאר . ומי שראה אותי יודע , שכשאני ליד נעם , אני לא מרשה לאנשים לגעת בו . כן . אין מה לעשות . נעם שלי . רוצים לגעת בו !? חכו שאני אלך . וכל פעם , כל הופעה שאני באה ( ואני באה ! ) אני שומעת בנות מהפורום מתלחששות " הנה שלי , החוצפנית הזאת חושבת שנעם הוא רק שלה " ( ומשהו חדש ) : " איזה זולה היא שמה תמונה של התחת שלה במקושרים " " נעם אף פעם לא ישים עליה " " מי היא חושבת שהיא עם ההליכה הפוזאיסטית הזאת !? " " וואי אנחנו שונאות אותה .. " " מה היא מתלהבת מעצמה שהיא יודעת לעוף מהדיסק נמצא באמיול !? " ועוד כל מיניי קטנות כאלה . אז תקשיבו חמודות שלי , בהתחלה זה לא הפריע לי . אני אתנהג איך שבא לי , אני אעשה מה שבא לי , אני אראה את התחת שלי בכל מקום , אני אספר כל מה שאני יודעת ואף אחת פה , לא תעמוד מאוחריי ותגיד את השם שלי . ולא להיות ילדות קטנות ולהגיד " מה !? על מה את מדברת !? " וכיוצא בזה .. כי אני לא אגיד את השמות של הבנות האלה והן בטוח יגיבו פה בתמימות אבל אני לא טיפשה . אני יודעת מתי מדברים עליי . ( במקרה , אני גם שומעת ) אז אני מאחלת לכל אחת ואחת מכן להגיע לרמה שלי ואז לדבר . יום טוב ושבוע נפלא .

rotemotek1988

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo129.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עזיבה נעימה..

כאילו.. באמת.. חבל לעזוב עם הרגשה לא נעימה כזו. גם לרכל זה לא נחמד אז כדאי להפסיק עם זה בנות. ואם כבר אתן מרכלות.. תעשו את זה בטקט.. שלא ישמעו אתכן
. שלי.. תעשי מה שבראש שלך, מה שעושה לך טוב ואל תשימי על אף אחד:)

שלי, כנסי בבקשה..

שלחתי לך מסר
, אני מקווה שתקראי אותו בעיון, ותעני לי עליו. אני לא רוצה שזה יישאר ככה. תודה.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמממ..

אני לא ממש מכירה אותך... אף פעם לא ראיתי אותך ולא שמעתי עלייך שום דבר ממש שאמרת שאמרו.. יש לי רק שאלה קטנה.. מה הקטע של "נועם שלי"?!
זה קצת לא נחמד.. נועם הוא בן אדם ולא רכוש..
לא נעים לך, לכי את.. את לא יכולה להגיד למעריצות או לאנשים אחרים שמכירים אותו ורוצים תמונה או חיבוק להתרחק.. אני לא יודעת מה היה הסיפור שלך עם התמונה במקושרים, זה שלך..בא לך-שימי.. וזה מובן שאם לא נעים בפורום ואם את יודעת שמרכלים עלייך וכל זה אז אין כ"כ טעם להישאר.. אין טעם להישאר במקום שלא נעים בו.. אז אני די מבינה את העזיבה שלך וגם מצטערת כי לא יצא לי בכלל להכיר אותך.. תהני בחייך=) נתראה בהופעות אומשו..

שלי פאר

New member
עוד הבהרה :

( אני בסוף לא אלך .. ) הקטע עם ה " אסור לגעת " זה שתאכלס , המעריצות של נעם , לא מי יודע מה מודעות לעצמן כנראה , אז גם כשמישהי אחרת מחבקת אותו , הן מסתערות עליו . כשאני לידו ( ותודו שתאכלס אני חמודע ואני עומדת בצד ולא קופצת עליו ) , אני אומרת לאף אחד לא להתקרב ולא לגעת .

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמעריצות זה מעריצות..

אני לא מגדירה ולא אגיד את עצמי בחיים כמעריצה.. גם אני עומדת בצד ומחכה כדי שתיהיה לי שניה עם נועם "לבד".. אבל מפה ולהגיד "נועם שלי ואל תגעו בו".. "כשאי לידו, אני אומרת לאף אחד לא להתקרב ולא לגעת"?! את לא קדושה! את יכולה להגיד יפה "חכו שניה.."

שלי

כל הקטע הזה של "נועם רק שלי" היה נחמד ואפילו משעשע בפעם הראשונה, אבל זה נמאס.... זה ממש מציק ומעצבן נועם הוא לא רכוש של אף אחד, הוא בן אדם - ישות בפני עצמו ואם הוא היה רוצה שלא יתקרבו אליו הוא היה יודע יפה מאוד איך לעשות את זה. אני יכולה להגיד לך שלי אישית נתת הרגשה שאת חושבת שאל "עליונה", שאת חושבת שאת יותר טובה ממני ויש בזה משהו שגורם לי באופן אישי להתרחק מאנשים כאלה..... חבל שאת עוזבת את הפורום, גם את חלק מהקהל של נועם כמו כולם ויש לך זכות להיות חלק מהפורום הזה אבל זאת החלטה שלך בהצלחה

שלי

איך אני אסביר לך את זה
זה לא שבאת ואמרת לי שאת יותר טובה ממני באופן ישיר זה משהו בכל היחס שלך שמשדר הרגשה כזאת.....

שלי פאר

New member
כל הקטע של העזיבה זה בגלל הריכולים .

ובאמת בהתחלה שלא שמתי על זה . אבל כשזה עבר את הגבול ו 2 בנות עמדו מאחוריי ודיברו , החלטתי שאני עוזבת . וחבל לדון על זה . לא בשביל זה קם הפורום .

למעלה