הודעה...

מצב
הנושא נעול.

ספיר51

New member
הודעה...

הודעה...
לפני יומיים עשיתי בדיקת בטא ראשונה התשובה היתה 124 היום עשתי שוב והבטא ירדה ל-109 מה זה אומר סיוט........!! הטיפול בראשון מדיקל סנטר!!!!

topaz4

New member
אני חושבת

הודעה...
לפני יומיים עשיתי בדיקת בטא ראשונה התשובה היתה 124 היום עשתי שוב והבטא ירדה ל-109 מה זה אומר סיוט........!! הטיפול בראשון מדיקל סנטר!!!!
אני חושבת
שיבקשו ממך לבדוק את הבטא שוב. אולי היתה בעיה במעבדה? הלואי
מחזיקה אצבעות.

בדיקה נוספת ...והמון תקוה../images/Emo50.gif

הודעה...
בדיקה נוספת ...והמון תקוה

היי ספיר51, קחי נשימה ארוכה, חישבי אופטימי, וחכי בסבלנות לבדיקה נוספת. מקווה שהכל יהיה בסדר. (לי פעם היו 2 בדיקות אחת אחרי השניה באותן ערכים, אח"כ המשיך לעלות פי 2 ) שוב, בהצלחה.

קודם כל ../images/Emo24.gif

הודעה...
קודם כל

קודם כל
ה- ß הראשונה הייתה בתחום הגבולי לשתי עוברים. יתכן שאחד נטש את מערכה
, אבל, יתכן שעדיין יש עוד אחד
את חייבת לעשות עוד ß ובמידה וזה ממשיך לרדת אז יתכן שזה נגמר והיה לך היריון כימי (היריון שגמר בשלבים לפני שרואים שק היריון). אני מקווה שלא כך התמונה אלא שיש עוד עובר שמתפתיח. לרוית ב, מפורום "הורים לאחר טיפולים" היו שלושה מקרים כאלה בהיריון שהביא לה את בנה "נדב". נקלטו שלושה ושתיים נטשו את המערכה, אבל "נדב" המשיך להלחם ונשאר עד הסוף המתוק.

ספיר51

New member
החזירו לי שתי עוברים של שמונה תאים.

קודם כל

קודם כל
ה- ß הראשונה הייתה בתחום הגבולי לשתי עוברים. יתכן שאחד נטש את מערכה
, אבל, יתכן שעדיין יש עוד אחד
את חייבת לעשות עוד ß ובמידה וזה ממשיך לרדת אז יתכן שזה נגמר והיה לך היריון כימי (היריון שגמר בשלבים לפני שרואים שק היריון). אני מקווה שלא כך התמונה אלא שיש עוד עובר שמתפתיח. לרוית ב, מפורום "הורים לאחר טיפולים" היו שלושה מקרים כאלה בהיריון שהביא לה את בנה "נדב". נקלטו שלושה ושתיים נטשו את המערכה, אבל "נדב" המשיך להלחם ונשאר עד הסוף המתוק.
החזירו לי שתי עוברים של שמונה תאים.

ronitili

New member
תעשי מחר בטא נוספת../images/Emo70.gif

הודעה...
תעשי מחר בטא נוספת

מצב
הנושא נעול.
למעלה