הודעה SUPER חשובה!

the z girl

New member
הודעה SUPER חשובה!

גוד שארלוט יופיעו ב12 לנובמבר (עוד טיפה יותר משבועיים, או ליתר דיוק 15 יום) בטי.אר.אל (המשודרת בשעה חמש באמ.טי.וי היחיד שיש לי..אין לי מושג מה לכם יש) ויציגו שם את הקליפ החדש שלהם HOLD ON וכמובן שהם יהיו שם.. *בנג'י,ג'ואל,פול,כריס,ביליייי* אממ.. הספירה לאחור החלה! 15

taltal girl

New member
יאאאא ../images/Emo25.gif

ביומולדת שלייי
איזה כייייף

¥EleVatioN¥

New member
יווווווו../images/Emo129.gif

אדיררררררררררררר תגידי אצלנו זה משודר ב12? כי אתם יודעים שיש דיי פיגור בין מה שאצלהם למה שצלנו

¥EleVatioN¥

New member
כן אבל ..../images/Emo129.gif

מה שאצלהם מצולם ב12 יכול להגיע אלינו אחרי חודש..

../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif

אהה
מה את לעשות פה עכשיו? אני פשוט בביצפר ואני אפעם לא נכנסת דרך אלביישן במחשבים שהם לא שלי מהבית

the z girl

New member
אורלע..

אורלעע... בלעט שם מתאים לך אךי אני יודעת או היא? זה כתוב באתר הרשמי.. ואני לא זוכרת את השעות והימים אבל ראיתי שם פעם את סימפל פלאן (ואחותי הרעה העבירה אבל הם היו כאלה חמודיםם) זה לא היה פעם זה היה לא מזמן.. ונראה לי שזה יהיה באותו יום או יום אחרי שזה משודר אצלהם.. לא נראה הגיוני??

¥EleVatioN¥

New member
אה יכול להיות../images/Emo129.gif

שהם קודם מצלמים ואז משדרים מה שבטוח שלוקח לזה כמה זמן להגיע אלינו

¥EleVatioN¥

New member
מממממההההההה???????../images/Emo129.gif

את רומזת שפספסתי אותם???????????????? לאאאאאאאאאאאאא

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo19.gifבטח שראיתי..אפילו הקלטתי ../images/Emo22.gif

איזה מגעילה הייתה הילדה הזאת שזכתה בכרטיסים...כאילו היא חיבקה רק את בנג'י וג'ואל ושפול או בילי נתנו לה את הכרטיסים היא התייחסה אליהם כאילו הם מהצוות הפקה או משהו כזה....איזה זונה

¥EleVatioN¥

New member
אהההה*מתעלפת*../images/Emo129.gif

שמעתי הם כולם שם קיבלו כרטיסים חחחח ובילי הוציא מלא כרטיסים מהכיס ואמר "למה שלא נחלק לכולם" ארררררר למה להם כן ולנו לאאאא?

blabla 14

New member
ווואי איזה זונה היא....

תשלחי לי את ההקלטה... ווקשה ..... ווקשה..... למישהו יש תמונות????. יש שידור חוזר?????? טולה.....

the z girl

New member
גמאני רוצה גמאני רוצה

אני לא מאמינה שפספסתי!!! מי מוכן לשלוח לי את ההקלטהה?? אני לא מאמינהה אוףף ישר שקראתי את זה העברתי לאמ טי וי וזה כבר נגמרר :( בילייייייייי
איזה זונה הוא הביא לה כרטיס והיא לא נתנה לו צרפתית רטובה?! |כועסת.עליה.ומקנאה.פי.מאתייםאלף| אוי איך הייתי רוצה להיות שםם.. בלעט ויש באמת שידור חוזר?? איך אפשר לדעת?? למה האתר של האמטיוי אירופה כזה חרא ?? |להרוג|

למעלה