הודעה

אוי נו באמת !

דיי שטן בואו לא נריב מה הקטע עכשיו פה ? אם מאיה היתה מנהלת תאמין לי אנחנו היינו מרויחים ! היא שתלטינית היא פשוט עוזרת לך להבין תאמת דיי " יש חוקים עברת על החוק אתה עבריין" ( ציטוט של המחנכת שלי לגבי חוקי בית הספר ) אסור להשים ספוילר סתם - אל תתוכח זה עובדה אי אפשר לשנות אותה זה שאתה יודע מי ניצח בעדן או בהישרדות משמ לא אמור לעניין אותי אם זה היה אמור לעניין אותי הייתי מבקש ממך באופן אישי להשים יל ספוילחר מבין עכשיו די עם הקללות והתת רמה מספיק אתמול היתה כלבה ששמה ספוילר בכוונה בכותרת ועצרנו אותה יפה מאוד וכמו שמאיה אמרה "תריך להיות מאוחדים" וואי כל ההודעות האלה גורמות לי להרגיש כאילו התבגרתי חחח אולי באמת התבגרתי ! יאייייי

זה לא יאומן מה שקורה איתכם ! ../images/Emo2.gif

כולה הערתי לכם על אופן תוקפני , יש אנשים חדשים שנכנסים ולא קוראים תחוקים של הפורום , שאני נכנתי לא קראתי , ההיתי פה חודש בלי חוקים , ואם פתאום מישהם היו באים ואומרים לי "למה?!" , או "מישהו ביקש?!" או דברים כאלה , לדעתי זה סתם הערה תוקפנית ומגעילה , וגם השרשורים , אבל את זה כבר הבנתי , ובמקום להגיד לי וואלה סבבה , לא סמנו לב ניהיה יותר עדינים , אז אתם עושים אותי חרא ומאשימים אותי ! יודעים מה , עזבו , לא משנה תמשיכו כרגיל כאילו כלום , אין לי מה להגיד יותר !

נ.ב

זו עוד דוגמא לתוקפנות שלכם , זה רק מראה כמה אתם מגעילים לאנשים ואתם רוצים שהם יקבלו את ההערות שלכם , ואתם אפילו לא מוכנים להקשיב להערות !

maya567

New member
אלי תקשיב

אני לא התכוונתי לתקוף אותך, וזו לא היתה מטרתי. אם נעלבת - אני מתנצלת. ולענייננו - אני זוכרת שראיתי לפני יומיים בפורום YesY הודעה שלך שאומרת שבפורום סדרות מציאות אנשים יודעים לשרשר כמו שצריך, ולא כותבים שטויות - וחשבת שזה מצב טוב. אנשים יודעים לשרשר ולא לכתוב שטויות, כי אנחנו מעירים להם כל פעם. ותשים לב שאנחנו לא מעירים רק לך, אלא מעירים לכולם. אתה לא צריך לקחת את זה כ"כ אישי. בכל מקרה, שוב, אם נעלבת - מצטערת. לא כוונתי. אני בדר"כ מנסה לנסח את ההודעות שלי בצורה הכי פחות מעליבה או מעצבנת. ופעמים רבות אני פשוט לא עונה.

אתם רציניים ????????????????

וואו , מה אני צריך לומר לכם כדי שתבינו , אני לללללאאאאאאאאאאאאא נפגע , זה אתם שפוגעים באנשים בהודעות , אוליי זה גם עליי , אני מעיר כי אני רוצה שתגיבו לאנשים אחרים (ולי) בצורה יותר נחמדה , לדוגמא: במקום "מישהו ביקש ?!" שזה נשמע ממש מגעיל , אתם יכולים להגיד , "אצלנו בפורום לא נהוג לרשום ספויילרים אם מישהו לא ביקש , קח את זה לצומת לבך ותודה !" שיש הבדל עצום בין השניים !

חחח כן אבל ...

וואי ההודעה שלי מקודם אומרת שאני אל אגיב יורת אבל אני חייב כי אתה לא מבין ..! יש פה אנשים ותיקים כל החופש או חודש או לא יודע והם יודעים שלא שמים ספוילרים ! אז למה לתת להם להשים וזה מרגיז כי הלו???! אתה לא חדש ! מישהו ביקש... יאלה שטן אולי דיי מספיק נו !!! ואגב הרגת אותי " אצלנו בפורום לא נהוג " חחחחחח אלוהים זה היה מצחיק את המשפט הזה אני רוצה לראות אותך רושם ואוי לך אם לא תרשום ! אני מחכה ליום המיוחל

מי מאשים אותך ????

רק אמרנו אתם פותח סתם שרשור תראה לאן זה נגרר לדיבור לא יפה אל מאיה לריבים ביננו למה אנחנו צריכים את זה ? אדון יקר- אני היית במצבך עד לפני מעט זמן - "למה אומרים רק לי , כל הפורום פותח שרשורים ורק לי מעירים , רדו ממני " אבל הבנתי שעשיתי משהו לא פסדר.. תראה שטן אתה בעצמך אומר " אני כבר יודע לגבי השרשורים !" אז למה לא לבצע את הידע שלך ? למה לא לעזור לנו ולהעיר לאחרים ? הרי אם אתה יודע אז למה אתה פותח שרשור חדש .. הנה תראה המ יצא מהשרשור שלך - ריב מרגיז ובכלל לא כיפי (יש ריבים שכייפים) יאאלה דף חדש כאילו רק כרגע נכנסת לפורום לא קרה כלום נקסטטטטטטטטטטטטטטטטט

יו אין קליטה ! אין !

אתם פשוט לא קולטים אותי !!! כולה אני אומר לכם להתנהג יפה לאנשים , ואתם אומרים שאני נפגע , אין קליטה ????!!!!!!! , עזבו תהודעה הזו וזהו !

דוקא קולטים יפה !

אצלי בטלויזיה רואים טוב אולי תתקשר ליס ? אולי יש להם בעיה ? חחח סתם וואי וואי אני בטח עושה אותך אימ אמא של השטן ! תראה ברור שכל מי שחדש פה אנחנו לא אומרים לו ישר אם הוא לא שרשר " למה לא שרשרת יבת !@##$%$%$%^$^%$%^^%^$%^%^$%^%^%^%^%^% את חסומה ! אומרים להם " היי ברוך הבא\ה , קרא את חוקי הפורום ..ואת אומנות השרשור בטאגליינס ותהנה שים לב אתה יכול לסרוק תפורום ולבדוק ." אבל שיש פה אנשים שכבר יותר נגיע משבועיים פה והרי אנחנו מזכירים כל שניה את הקטע " למה לא לשרשר" אז זה מרגיז זה כאילו אתה בבית כנסת ושנכנסים אז צריך כיפה ואתה לא באת בפעם ה1 עם כיפה כי לא ידעת סבבה אז אמרו לך מה הבעיה מעכשיו לבוא עם כיפה דבר שיש לך בכיס 0מאטפורה מארצ לעולם לו )

ברוך?..מה ? תחתוך ..!

יאלה חתכתי פרשתי חתום לא מגיב יורת כיאלו לא התווכחנו אז שטן המ שלומך היום איך אתה מרגיש מה היה עם הבית ספר הכל נחמד שתית תה בהפסקת צהריים ? אוו תנקיו יו סו נייס !חחחח

חחחחחחחחחחחחחחח , תודה

לאלוהים שנתן למוח המעוות החסר קליטה שלך לקלוט אותי ! היה קשה לכם לקלוט מההתחלה , לא חבל על הזמן שאני רושם ת'הודעות ?! חוצפנים שכמותכם , בטח עשיתם את זה בכוונה , בכל מקרה ברוך שנפטרנו מטימטומו של זה ! (יענו מעונשו של זה ) , העיקר הכל טוב
נ.ב אל תפגעו מההודעה , הכל בהומור !

../images/Emo6.gif

(תדמיין את מלכת אנגליה מדברת עיברית עם המבטא הכבד ) אווו שטן... לא קרה כלום ... הכל אולרריט יו וואנט קפול אופ טי ??? יו סו נייס תנקיו !

Boran

New member
../images/Emo31.gif

1. הרבה עבודה 2. לדעתי זה מיותר. יהיו הרבה שלא ירצו להעלות תמונה שלהם. תיקון- יהיו ממש ממש מעט שכן יעלו תמונה שלהם, ולדעתי הם ירגישו פראיירים שהם מעלים תמונה ורוב הפורום לא רוצה להעלות. 3. האנשים שירצו להעלות תמונה שלהם הם כ"כ מעט, שהם כבר יכולים לפרסם את התמונה שלהם בשירשור הזה, או שאפשר לבקש מהם באופן פרטי שישלחו תמונה.

למעלה