הודעה

MaScArA GirL

New member
הודעה../images/Emo70.gif

מחר וביום שישי אני לא אהיה בבית אני נוסעת למעלה אדומים :\ ואני אתגעגע אלייך חולה עלייכם!!!! וחג שמח שוף פעם :)))

Bichlula

New member
מזה מזה????

נוסעת למעלה אדומים ולא אומרת לי????????? לא יפה בכלל!! ידיד טופ טופ שלי גר שם!! ואני מתה ללכת אליו! חחחח תהני מתוקית!

One lOVe

New member
תהני מותק

ותזכרי שאנחנו פה מחכים לך עם ציפייה למלא חוויות למרות שמחר אני הולכת בעזרת השם להופעה של המורדים אז זה יהיה אחד הרגעים של החיים שלי! אני מקווה לפחות

oh-da

New member
תהני../images/Emo140.gif

וחג שמח גם לך
תחזרי מהר, כן?

MaScArA GirL

New member
היה גרוע!!!

בחיים שלי לא נהנתי כל כך גרוע; לא היתה לי חברה בגילי פרט לבן דוד שלי שראיתי אותו רק לשעה אחת; בכיתי ברחוב; בחיים שלי לא הושפלתי ככה; סתם השתכרתי כי לא היה לי מה לעשות; לא ישנתי בלילה; השתעממתי; פחדתי ללכת ברחוב בירושלים
; פשוט היה זוועה..... לפחות בשבילי אחותי וההורים שלי נהנו ועוד צעקו עלייי ואני הורסת מצב רוח :(((( אהה, והיית היום בים המלח-נשרפתי כזה :\ ועדיין רע לי :( ולא היה אוכל נורמלי :( לא נהנתי! רק סבלתי!

תתעודדי חמודה

עכשיו את פה. עם חברים. :) תעשי כיףףףף!! אני נוסעת מחר לבומבמבלה!!!! ליומיים האחרונים!!!!

MaScArA GirL

New member
בעע

אבל היתה לי נחמה מתוקה, דיברתי איתו קבוע במשך היום :)))) איזה חמוד הוא :) ואז כזה בנסיעה הביתה חשבתי עליו ופתאום הוא מצלצל....
אבל עדיין לא נהנתי ואני לא אצא לשום מקום היו כי אני אדומה בבית החזה ובבטן משיזוף :((( אז אני נשארת בבית וכל החברים יוצאים :(( ו.... את תהני לך שם....

MaScArA GirL

New member
בגלל שחוץ מזה שזה אדום זה גם כואב

מאוד כואב וגם שורף..... :\ ואין לי חשק לצאת לאן שהוא עם כאבים וגם האודם

MaScArA GirL

New member
תודע ../images/Emo3.gif

חי חי תודה רבה נ.ב דיברתי איתו עכשיו יוו הוא כל כך חמוד... והוא שאל איזה 100 פעמים בשיחה איך אני מרגישה אם יותר טוב וכדומה :) ועכשיו והא הלך למקלחת :( :\

למעלה