הודעה

טוהרtoar

New member
הודעה../images/Emo18.gif

עכשיו עם התקרבותה הבלתי נמנעת של תקופת המבחנים הגיע תורי להכנס ל"נבצרות זמנית" אף על פי, אני אשתדל לפחות לשבת הקרובה, לסיום חומש "במדבר", לכתוב מספר שורות [כולל בלוג] [בלי נדר]! אך לאחר הפינה ה[די]קבועה יוצאת לחופשה ללא תשלום [אלא אם כן מישהו מנדב נקודות לציון
...]

טוהרtoar

New member
../images/Emo41.gifהבהרה

שלא יובן לא נכון... ה"נבצרות" מתייחסת רק לפינה השבועית ברור שאני אמשיך מדי פעם [מן הסתם-כמו תמיד-בתדירות נמוכה...מה לעשות] לפקוד את הפורום ולהעיר הערות במיוחד ברגעים האלה בין לימוד ללימוד שרוצים קצת "לנקות ת'ראש"... אז... מבחנים-הנה אני בא

אני קורא לך ל"סדר"!

אסור לשנוא מבחנים. המבחנים הם העתיד שלנו. הן לא היית רוצה לקבל טיפול רפואי ממי, שלא עבר מבחנים, ושעחלול לסכן את חייך... לא היית רוצה גם לקבל יעוץ מקצועי ממי, שלא סיים את חוק לימודיו, ואיננו בקי דיו בפרטים כדי לתת לך שירות אמין ויעיל... אין מה לעשות! הלוואי אבותנו ואבות אבותנו היו זוכים לרמת השכלה, כפי שקיימת כיום.רק לךא להתייאש!... בסוף הדרך מחכה...

רעותי 17

New member
איתך? סדר ערב?. יא!! איזה כיף לי! ../images/Emo13.gif

ב. זה שאנשים צריכים לעבור מבחנים כדי להתקדם הלאה בחיים, לא אומר שאנחנו מוכרחים לאהוב אותם. זה שצריך לעשות עבודות לא מחייב שאני אעלוז ואשמח במשך כל ההכנה שלה, נכון? [זה קרה לי בעבודה אחת שנורא נהנתי לעשות. אבל בערך ב3 בלילה נשברתי.] יש המון דברים בחיים שחייבים לעשות אבל הם לאו דווקא משמחים. בכל מקרה, הראייה שלך בעיני מקסימה. להסתכל על הצד החיובי והנ כון שבכל דבר. [לא שזה כזה קל אבל זו דרך חיים נפלאה.] אז מתי קבענו ומה לומדים?

סיבכת אותי!

בגללך עוד מעט עלול כל הפורום לשנות את פניו... חסל סדר הומואחים ולסביות?! מי יודע? חזון אחרית הימים! על כל פנים אף אחד לא מוכרח ללמוד. אם לא אוהבחים מקצוע מסוים, לא לומדים אותו. אבל מי שרוצה להשכיל ולהצליח בחיים, רצוי, שתהיה לו השכלה, ורצוי ללמוד מתוך אהבה. זה הרבה יותר קל. באשר לטוהר היקר שלנו - דעתי עליו ידועה זה מכבר. לבטח הוא יחסר לכולנו כאן. עם זאת אני מקווה, שה"נבצרות" תהיחה קצרה ככל האפשר, ואולי גם חיידק הכתיבה יהיה כה חזק, עד שיצליח למצוא את הזמן הדרוש בין מבחן אחד לשני לצורך כתיבת הגיגיו. כולנו נשמח.

רעותי 17

New member
מה הקשר??

סטרייטית והומו לא יכולים להיות חברותא? האמת שזה התחיל בתור בדיחה. אבל זה מתחיל למצוא חן בעיני. למה לא להקים קבוצת לימוד ביחד? פעם בשבוע, פעם בשבועיים? זה בטוח לא יכול להיות נורא כל כך..

רעותי 17

New member
אז מתי קבענו?

והעפר לרגלי אמנם שווה המון [בכל זאת, אדמת השומרון], אבל אני בטוחה שאתה שווה יותר.

תודה על המחמאות

אבל נדמה לי, שיש כבר שייך לחלק האישי יותר... לא?! רומנטיקה לא עושים בפורום לעיני כל... ולשאלתך - האם את מתכוונת לעלות לחומש ביום שלישי (אנו הולכים ברגל הופה היי! הופה היי!...)?!

רעותי 17

New member
טוב,נו..

אז אני אתחיל איתך במסרים אישיים...
לגבי חומש-עוד לא סגורה על זה..[שונאת את ההליכה המטורפת הזו] אבל אם לא, אני נורא קרובה לאיזור..

הודעה מרגיעה

עליתי לחומש ביום העצמאות. עם הכושר הגופני שלי לצעוד 10 ק"מ מקדומים-צפון (בוודאי את יודעת למה...) ועוד 8 ק"מ חזרה עד שבי שומרון זאת הייתה חוויה יוצאת מהכלל ושבירת שיא עולמיט בצעדה למרחקים. אומנם חזרתי "שפוך" ואומנם קיימתי את "כרע שכב כארי וכלביא" כך, שבשבי שומרוטן הודעתי, שאני "מתנחל" עד שהתושבים המקומיים פינו אותי עד לצומת ג'ית (?). הייתי חוזר על כך גם הפעם אבל לא בצעדה כה ארוכה למרות הממד הבריא שבה. בכל מקרה, אם תגיעי לשם, מסרי ד"ש...
שבת שלום!

ה-צ-י-ל-ו! אמאל'ה!

את פשוט מקסימה... (אוף! שכחתי, שאסור לכתוב דברים כאלה בפורום... מנהל הפוןרום! נא למחוק את ההודעה!) רעותי היקרה! לא לדאוג! אנו עוד ניפגש בע"ה. רק אילו ידעת, כמה אני "חוטא" בכל פעם, שאני כותב כאן בפורום מקסים זה... ולא בכדי... יש לי המון עבודה! איך כתב "סמרטי"? אילןו היו לןי כמה מתנדבים מבין גולשי הפורום, יתכן, שהיינו מרוויחים פעמיים. אבל האמת היא, שלצערי הרב אין "קופצים" בתחום עיסוקי. אז מעט סבלנות ופשוט
מעומק הלב על כל דברייך החמים.

אנחנו נתגעגע אליך

ללא ספק הפינה שלך הייתה מרשימה ומרתקת. אני מאחל לך מלוא ההצלחה במבחנים וחזרה בקרוב לפעילות מלאה.

למעלה