הי ../images/Emo24.gif
מה קורה אתכם? מה חדש? אנחנו אימצנו כלב!
הוא מאוד מתוק... מזמן לא כתבתי פה, אבל אני מתעדכנת מפעם לפעם במה שקורה בפורום. חבל לי מאוד שכל פעם שאני נכנסת לכאן אני רואה ריב חדש ביניכם. תפסיקו עם זה כבר! תתחילו להשקיע את האנרגיות שלכם בדברים יותר מועילים -למשל אסיפת הנוער שאתם מדברים עליה כל כך הרבה- נו באמת! כל כך קשה לארגן 5 חברי נוער? אפילו אפשר לערוך את האסיפה בבית של מישהו! לא צריכים שום אישור או אירגון מלמעלה, אתם כבר ילדים גדולים. בנוסף, אני לא מבינה למה אתם צריכים 3 מנהלים בפורום שכותבים בו בסביבות 5 אנשים? יאללה תבחרו כבר מישהו אחד שיעשה את זה כמו שצריך (כמו בתקופה של ים). מישהו שיהיה אחראי על ניהול הפורום ויתמודד עם הדבר לבד. מהצד זה נראה פשוט מצחיק! מה, אין ביניכם מישהו אחד שיש לו את הזמן לנהל את פורום נוער שינוי?
אגב, אני ממליצה לכם להחליט על הקמת ועדת ביקרות באסיפה. זה ימנע הרבה ריבים על גבי הפורום! לפי דעתי ביקורת זה דבר מאוד חשוב, אבל צריך לדעת לעשות אותו נכון- אל תשכחו שיש דברים שלא כדאי לפרסם על גבי הפורום, מבלי לבדוק אותם עד הסוף. דבר זה לא יעזור בצירוף פעילים חדשים לתנועה. ואו כל כך הייתי רוצה שנוער שינוי תחזור להיות תנועה כמו שהייתה. גדולה, מגובשת, פועלת, יוזמת, והכי חשוב ... חיה! זה המקום גם לברך אתכם על טקס רבין שעשיתם, כל הכבוד על ההשקעה!
טוף, אלו כמה מהדברים שרציתי שתדעו- תתיחסו לזה איך שתרצו.
בהמשך סשה