הודעה

בת 1986

New member
הוא בכה?? ../images/Emo7.gif../images/Emo12.gif

דייייי למה לא הייתי? למה.?

ayelet07017

New member
כן כן כן כן כן הוא בכה!!!!

כולם צעקו לו ואז הוא אמר "די תפסיקו, אני עוד אבכה אנשים שקרובים אלי יודעים שאני מסוגל" ואז הוא בכה ס'חמוווווווווודדד
דנה עדיני הייתה מדהימה!!! נינט הייתה זוועה בלעע!! עברי, היה ממממממממממממממממדדדדדדדדהההההההההההייייייייייייייייםםםםםםם!!!!!!

danielgn3

New member
היה מדהייים. הכי מדהים שאפשר..

אני רק רוצה לומר, שזאת היתה ההופעה הכי מושלמת בעולם. כל פעם שאני חוזרת מהופעה שלו אני בהיי לכל השבוע שאחרי ואני רק נזכרת כל הזמן. הביצוע של נינט ועברי ל"לבד" היה מעולהההההההה. זה הביצוע הכי טוב בערך ששמעתי בחיים לשיר של עברי. לא משנה מה תגידו, זה באמת היה ביצוע מעולה. ממש צחקתי בקטע שהיא שרה "אם הן כלכך מעצבנות אז תנסה בנים". זה היה מצחיקXD דנה עדיני מדההההימה, ומטרופולין היו דווקא אחלה. הייתי בההההלםם שהוא עשה את ג'סי למרות שקיוויתי שיעשה, ועכשיו אני דבוקה אליו ולא מפסיקה לשיר אותו. אין, הוא פשוט הבנאדם הכי מדהים וגאון ומוכשר ומושלם שאי פעם ראיתי. אין עליו. פשוט אין. [אפילו שלמה ארצי לא עולה עליו.] היה מדהים...

tohar6

New member
חחח הייתי..

למדתי ב"הרצוג".. אני תמיד זוכרת תשמות של המזכירה ומהנהלת.. בתיה אהברוני ובתיה חצרוני.... חחחח הם עדיין שם? או שאת לא יודעת..

danielgn3

New member
חחחח גם אני הייתי בהרצוג..

וכן.. בתיה ובתיה עדיין שםXD

tohar6

New member
ואייי אמאא איזה נוסטלגיה זה בשבילי אני מתה

אני מכירה משם המון המון אנשים אני עדיין בקשר עם הרבה ובעזרת השם בחופש הזה אני צרכה לבוא לבקר.. חייבתתתת.. כלכך התגעגעתי למקום.. מקום מדהים.. אנחנו גרנו שם בתקופת רפי סוויסה ראש המועצההה.. שהייה איזה 16 קדנציות ברצפ או משו כזה חחח

danielgn3

New member
חחחחח איזה מגניב

את בטח מכירה אנשים שגם אני מכירה:]

tohar6

New member
מגניב רצח..

חח פתחנו כאן שיחה קצת אישיתתת.. אבל אם בא לך להמשיך לדסקס על מזכרת.. ( אויי כמה שהתגעגעתי ) שמה גדלתי בעצם.. אז את מוזמנת להכנס 345291289

באמת היה להם ביצוע מדהים לשיר 'לבד'

כמה שאני לא מחבבת אותה, הם עשו את זה מושלם. "אם הן כלכך מעצבנות אז תנסה בנים" ... וברקע צבעי הגאווה :] ועברי עם חיוך על השפתיים.

SRonush

New member
נו,איך זה הגיע לכאן. ../images/Emo122.gif

זה אמור להיות לHADAS12345.. שתשלח לי את ההקלטה..או לפחות את 'לבד'. תודה

HADAS12345

New member
הקלטה של ההופעה..

מי שרוצה יש לי כמעט את כל השירים של ההופעה מוקלטים.. שלחו מסר עם המסן /אייסי או משהו ..

Deanb

New member
היה טוב, כייפי ומעייף מאוד!!

קהל טוב יחסית ועברי אחד מצוין - מטרופולין ונינט היו לי מיותרים קצת...

למעלה