הודעה שניתנת ב vd

tanya1a

New member
הודעה שניתנת ב vd

צירפתי תמונה של הודעה שניתנת לי בוירטואל דאב, וזה ניתן לי כאשר אני רוצה לשמור אותו כ avi, מה זה אומר ומה אני יכולה לעשות בשביל לתקן את זה. תודה מראש

Ncoder

New member
לא לסמן ב-Video על Direct ...

כי המקור שלך הוא בטח MPG (מנחש) וב-Direct אתה מבקש שהוא ישמור כ-MPG ו-VirtualDub לא יודעת לשמור ב-MPG אלא רק ב-AVI . על מנת לשמור ב-AVI יש להגדיר את Video על Full Processing ואז לגשת שוב ל-Video - Compression ולבחור קידוד וידאו, לאחר מכן תוכל לשמור .

tanya1a

New member
מה אתה ממליץ לבחור

ולפי הניסיון שלך, מה אתה ממליץ לבחור מבין כל הרשימה הזו?

Ncoder

New member
אני לא יודע מה המקור שלך ...

אני לא יודע אם אתה רוצה AVI בגודל מסויים, אני לא יודע אם אתה רוצה לשמור על האיכות עד כמה שאפשר, אני לא יודע אם אתה מתכוון לצפות בו רק במחשב או ב-DVD . בקיצור אני צריך לדעת כמה דברים לפני שאני אתן לך המלצה.

tanya1a

New member
dvd

אני רוצה לצרוב אותו ולהסתכל ב DVD. והסיומת שלו זה mpg

Ncoder

New member
לא ענית על שאר השאלות שלי ...

אז אני אנחש שה-MPG שלך הוא MPEG2 ושלא איכפת לך מה יהיה הגודל הסופי. תוכל לבחור קידוד DivX או XviD (מה שה-DVD שלך אוהב יותר) ולבחור ביטרייט של 1500 . אני לא יודע אם יהיו לך בעיות עם הסאונד כי בקבצי MPEG1\2 זה MP2 ואני לא יודע איך הנגן יגיב לשילוב של MP2 ו-DivX\XviD. אם אתה יודע שאין בעיות (מניסיון שלך) אז תשאיר את הסאונד כמו שהוא ותקודד רק את הוידאו, אם לא אז הפרד את הסאונד כ-WAV וצרף אותו מחדש ב-VDubMod (תוך שאתה מבטל את הסאונד הקודם), הגדר ל-WAV דחיסה של MP3 ב-128 ושמור .

למעלה