הודעה שנדחתה

הודעה שנדחתה

מאי ביל ( אחלה של תוכנית אגב שנות השמונים ערוץ 1 שעה שש וחצי בערב ) מאי את צודקת, כאשר השיקול הכלכלי נכנס, לזירה ת]וז מתקפלים, כל עוד הקופה רושמת ורושמת מזומנים לבעלי המניות, הם ממלאים את פיהם מים ומשחקים אותה ראש קטן אבל כמו שכתוב בתורתנו הקדושה שמות כ"ג פסוק ח "ושחד לא תקח כי השחד יעור פקחים ויסלף דברי צדיקים " תפוז לוקחים סוג של שוחד בשתיקה שלהם! ובחוסר מעש שלהם. עד היום לא ניתנה תשובה לכול הטענות של החברים פה, ואז שאלתי את עצמי למה? התשובה נאוצה פשוט בעניין שהם רוצים שאנו נתווכח בנינו ככה השירשור יגדל התגובות יהיו יותר חריפות וכאשר הן יותר חריפות הן מושכות יותר תגובות והם קוצרים את הפירות מ"המלחמה" פה בפורום מבטיח לך ברגע שנצליח להביא את הפורום לידי ייבוש הם יתחילו לקלוט שיש בידנו כוח הם יזיזיו עיניינים

אני בעד חרם על הפורום../images/Emo13.gif

תן קישור לאתר...אני כבר אכתוב שם בלי בעיה. אתר כמובן שלא מקושר באף צורה למקום הזה. וסתם ככה..תפוז באמת יצאו עלובים ביותר,והכי עלובים יצאו אלה שבאמת קוראים את זה..כן..המנהלים של הפורום. הם יודעים שמה שקורה פה זה לא בסדר,ומתעלמים.תאמינו או לא אני לא מבינה איך הם יכולים לישון בלילה. כנראה אין להם לב..או מצפון..לראות את הדברים האלה..ולהעביר אותם לגורמים הנכונים.. אבל בקטנה...העולם הזה מושחת מהיסוד אני יושבת מחכה למבול יאללה נתחיל הכל מחדש
לילה טוב..מאיוש..

חתולה את אולי לא יודעת אבל

הפוליסים בעצמם ילדים.. הם אולי בני 20+ 30+ אבל במוח הם ילדים . והם סתם עושים פוזות הם מתעסקים בתפל ולא בעיקר לדעתי זה לא שמירה ביכלל סתם עושים רושם(ולא רושם לטובה)

חתולה את אולי לא יודעת אבל

הפוליסים בעצמם ילדים.. הם אולי בני 20+ 30+ אבל במוח הם ילדים . והם סתם עושים פוזות הם מתעסקים בתפל ולא בעיקר לדעתי זה לא שמירה ביכלל סתם עושים רושם(ולא רושם לטובה)

זה ממכר

New member
לא יודע אם שמת לב

אבל נראה שפחות אנשים כותבים פה בפורום, שאנשים ילמדו באמת לא להגיב ללווין אז לא יהיה, אל תאשים אחרים, לווין הוא זה שגורם להכל כולם מסכימים שהוא טרול, אל תגיבו לו בכלל אל תענו בינתיים אני לא רואה את הפורום גודל וצובר תאוצה כפי שאתה מנסה להראות, אני רואה פחות אנשים שכותבים פחות שמות משתמש המקום הפך לדוחה!! ולא ההנהלה עשתה את זה, אל תאשים אפחד, זה אתם!! אל תאשימו אותם כל כך, נכון שאני מאשים אותם בכך שהם לא חוסמים את הלווין, אבל אחרי הכל אנחנו ילדים בוגרים ואנחנו צריכים לדעת מה קורה פה ורוב האחריות היא עלינו, תתעלמו ממנו לא משנה מה, שאין לו מספיק תגובות הוא שותק כמו דג קטן

טימה לא הבנת..

הוא כתב לי תגובה על משהו שכתבנו בשרשור אחר שכבר עבר לעמוד אחר.אז הוא פתח חדש כדי שאני אוכל לראות את זה..וזה היה בנוגע לשידורים ביום הזיכרון.. ובלי קשר לעניין ההוא..ההנהלה באמת לא פועלת נכון באי חסימת רמי..אין לי כלום נגדו,אך טרול זה טרול. והפורום באמת יותר יבש ממה שהיה לפני שנה..אך מהות החרם זה לא בגלל שאנחנו רוצים שיהיה פה תוסס שוב..ההפך..להראות למנהלים שהכוח בידיים של הגולשים..ושהם צריכים לעשות חושבים לפני שהם פועלים למען הכסף רק.יש להם מספיק הכנסות במהלך השנה..אם פעם בתק' מסויימת יש אירוע שמצדיק סגירת הבלוגים,הם צריכים לפעול כך ולא לעשות ראש קטן.או אפילו שיתנו לבלוגים לשדר,אבל אתה לא יודע מה הלך בבלוגים בימי העצובים האלה..וזה מה שמכעיס..שהיו מלא פוליסים..לא עשו כלוםםםםםםםםםםםםםםםםםם הייתה אחת שידרה חצי מהחזה שלה בחוץ...ופוליס 22 מעיר לה על המוזיקה...פאק עוד שניה הפיטמה שלה בחוץ..והוא מעיר על המוזיקה.. בבלוג שלי בערב יום הזיכרון מישהי עלתה לשדר 3 דק' בול..והיא עלתה בגופיה..אמרתי לה שימי על עצמך משהו..הלכה שמה..זה לא בושה לכבד את היום..או את האדם שאתה נמצא איתו..הפוליסים עושים ראש קטן..ומצד שני הם בעצמם מביאים ביד כמו כל הסוטים שיש בבלוג.(כן כן כולכם!!פוליסים סוטים גם...) וכאלה דברים טימה גוררים את הגולשים לעזוב את הבלוג..לפחות את הקבועים שפה שלא גולשים במבוגרים ובאמת מחפשים שידורים איכותיים ומהנים... ואני לא אזכיר את האירועים האחרים שהיו פה...אתה תהיה בשוק טימה..זה זלזול מעבר לדימיון כבר.. קיצר..כולם לחזור לצאט של נענע וזהו..חחח..לא צריך לראות משדר...נשלח שיחת וידיאו בOOVOO
ובנימה זו..אני מאחלת לכולם לילה נעים..ולי שאני ארדם סופסוף(נדנודי שינה
) יאללה...ספקויני נוצ'י לכולם מאיוש

open door1

New member
אני חושב שכן צריך במידת הצורך להתייחס

ללווין המיסכן הזה שמתי הוא יוצא מהבית? כי אני לא נפגע ממנו יש אנשים שיש להם פגיעה מוחית הם לא מרגיזים במודע הם פשוט מיסכנים מה יש להם בחיים חוץ מאינטרנט ומחשב?בעיקר???

לפי דעתי הלווין משוייך לתפוז בדוק

אין פה עירעור או הכחשה אני הצפתי פעם את הפורום בהודעות שטויות פחות ממנו וחסמו אותו לצמיתות עכשיו כל היפי נפש או ימחקו את מה שרשמתי או שיגיבו אל תתערב לנו בעבודה ועוד דברים חחחחחחחחחחחחח אני מחכה לשמוע תשובה ולא מהאדומים הם ממש לא קשורים

אני לא עובד בחברת תפוז אנשים זו עלילת דם

את האחרים חסמו או כי בפורום הם איימו או כי בפורום הם קיללו, ואני פועל לפי חוקי הפורום למעט במקרים אליהם אני לא מודע,כי אני לא חושב מספיק עד כמה הדבר הוא טוב,

מיועד רק לרמי הלווין!!!

תפוז לא עושה כלום ע"מ לעצור יצור חולני חולה נפש בעל הפרעות נפשיות.. הפיגור הזה יושב כל יום בבית וצוחק ע"ח אנשים ללא גבולות. מובטל כרוני בכל אחוזי נכות בראש מקבל וחי מקצבת ביטוח לאומי .כל היום מול המחשב. פיגור שחי ללא חברים ללא אנשים קרובים. פורק את זעמו האוטיסטי פה בפורום. רמי במקום להיות מובטל אוטיסט תצא לחיים האמיתים לעבוד להיות בן אדם. ולא לחיות ע"ח אנשים חתיכת יצור דוחה מפגר אוטיזם בראש. ובקשר לאלין תשמור את הפה שלך .. כי אתה לא ברמה שלה ולא תגיע לרמה שלה הבנת את זה חולה נפש אוטיסט???? אל תתעסק ואל תגיב להודעות שלה הבנת אותי.....שמור מרחוק זו הצעת הבוקר שלי אלייך שמור מרחק הכי טוב לך!!!! רמי תבין אין לך תקנה אתה דפוק בראששש... חסר חיים. אידיוט גלמוד ומסכן... לא עשית צבא סרבן גיוס. פרופיל נפשי בראש. חי ע"ח משלם המיסים. ילד מוגבל בתול מסכן. שאפילו בחורה הכי מכוערת בעולם לא מביטה על יצור דוחה שכמותך .. לך תחפש את ה"חברים" שלך..

בקשר לאלין הזו אני לא פניתי אליה

אם אתה חושב שאני פניתי אליה כדי פגוע בה,אז אתה גם חלק מעלילת הדם

ואני חייב לציין

שדרך תוכנת פריצה אפשר להכניס כפילים לצאט, אני לא ניסיתי לעשות את זה אבל אני יודע על זה דרך אתרי אינטרנט שעוסקים בתוכנות פריצה,ובגלל שזה לא חוקי אז אני לא אפרט על זה, ואני נגד תוכנות פריצה שנועדו להרוס את הצאט, אז זה לא הוגן לשפוט אדם מבלי להיות בטוח מי רשם את ההודעה,

הלווין חוקי הפורום אומרים לא להציף כמדומני

ואם חוקי הפורום מורים על חסימה בעת הצפה זה אחד מהחוקים ולי נראה שאתה מציף אז זאת אומרת שאתה עובד בתפוז במיקרים אליהם אתה לא מודע גם חוסמים אבל מעניין לא נחסמת גם אני לא מודע לדברים שאני אומר אבל חוסמים בלי להזיז עפעף

להציף זה לרשום דברים בלי הקשר

וכל מה שאני רושם זה עם הקשר, גם אם התוצאה של ההקשר לא תמיד משביעה רצון,

רמי מנהל בה"ח אברבנאל חיפש אותך....

מחר אל תשכח ללכת לבה"ח להסגיר את עצמך דחוף... אתה חייב טיפול בכפייה ע"פ חוק וצו של בהמ"ש. אתה לא שפוי... אין לך חיים אתה כל היום בבית כמו טרול מובטל שחי ע"ח ביטוח לאומי... יש לך קשיי הבנה והפרעת קשב רצינית ביותר עלי אדמות.. אתה לא שפוי... מקווה שהבנת את המסר... צא לעבוד בטלן כרוני עלוב.

כולם להכנס מיד!!!!

השרשור הזה לא עוסק ברמי!!! תפסיקו להכניס את הניק שלו לכל שירשור כבר...זה נמאס.הזכרנו את הניק בהקשר כלשהו,מספיק לכתוב דברים לא קשורים אבל.

למעלה