הודעה שמחה

הודעה שמחה ../images/Emo13.gif

בעוד כמה חודשים יערה תקודם למעמד האחות הגדולה. לא יודעת מה אנחנו יותר, מופתעים או שמחים... בעיקר אחרי כל התלאות שעברו עלינו בדרך להריון עם יערה. בינתיים
הכל עובר באופן נורמלי להפליא. כל-כך שונה מהפעם הקודמת. אתמול בדקנו שקיפות והזאטוט/ה עבר/ה בהצטיינות יתרה (לא שמעתם צהלות שמחה לקראת 9 בערב?) היה מופלא לראות את התינוק אבל עדיין קשה לשמוח בלב שלם כיוון שהצרות האמיתיות התחילו אצלנו בשבוע 22-24 וההרגשה היא של שקט שלפני הסערה וכל החלק המעניין עוד לפנינו. דבר נוסף - הפורום הזה הוא ה"בית" שלי בתפוז והדבר האחרון שאני רוצה הוא לפגוע במישהו. אם לא נעים למישהו לראות הודעות נוספות בנושא כאן בפורום, תגידו ואני אעבור לפורום מתאים יותר.

קולולו- בשעה טובה, איזו הודעה משמחת

למה לא רוצים לראות הודעות במושא? רוצים ועוד איך. את תוכיחי לכל המפחדים מהריון שני (כמוני למשל
) איך יולדים בלידה השניה בסוף שבוע 42 עם זירוז (אח, אילו איחולים...) אינה אני ממש ממש שמחה בשבילך, שיעבור בקלות והמון בהצלחה.

אינהל´ה מזל טוב

למרות שכבר ידעתי על כך. לא רק שזה לא פוגע, אנחנו נשמח ללוות את ההריון שלך צעד אחרי צעד וכך תתני תקווה לאלה שעדיין לא מעזות לנסות עוד פעם....

../images/Emo65.gif../images/Emo45.gifמזל טוב - אינה

המון המון המון מזל טוב. אני מבינה את החששות שלך לגבי העתיד , אבל אני כאן על תקן מעודדת.... מאור = שבוע 27. אופק - שבוע 40 אחרי זרוז , ועוד זרוז , ועוד זרוז, ובסוף אחרי 14 שעות יצא דבר מדהים ( את ה - 14 שעות אני אחסוך לך..
). אז שיעבור הכל בשלום, ושיגמר בזמן. אמן ואמן

מזל טוב!!! זה אורן מהסיסמה של רוית

מזל טוב אינה. כל כך כיף לשמוע חדשות כאלו. איזה שבוע את? נחזיק אצבעות חזק !!!!

מזל-טוב../images/Emo57.gif

מחזיקה לך אצבעות שהכל יהיה בסדר. אני ממש מבינה את ההרגשה שלך לגבי צרות אפשריות. גם אצלי בהריון השני נקודת היחס הייתה שבוע 31 שבו ילדתי בהריון הראשון. אלא שלצערי בהריון השני ילדתי בשבוע 26. מאחלת לך שהכל יעבור בשלום, ולא לקחת ממני דוגמא.

איזה כיף...

עשית לי את היום עם ההודעה שלך.מדהים עד כמה אפשר לשמוח בשמחתו של מישהו שמעולם לא ראית..

תודה יקירי ויקירותי...

אני בהחלט משוכנעת שלויברציות החיוביות שהעוברון הזה מקבל יש חלק מאוד חשוב בהתפתחות
אני, לא להאמין, על סף סיום 12 שבועות מלאים. הג´ינס נשלחו לארון עד להודעה חדשה אבל עוד מאוד מוקדם לי לבגדי הריון - זה השלב המעצבן הזה שאף אחד לא בטוח אם זה הדבר האמיתי או שסתם השמנתי. מההריון הקודם מן הסתם אין לי הרבה בגדים, בטח לא במידות הממש גדולות, אז גם תהיה לנו חוויית שופינג. רק בשמחות!!!

anat30g

New member
מזל טוב

ברכות לרגל ההריון ומותר וצריך להיות שמחים ומאושרים ולנסות להשאיר את הפחדים והחששות מאחור, כל הריון זה משהו אחר וכל לידה זה משהו אחר - והביטחון שלך בעצמך, בהריון שילך טוב ובלידה שתעבור בשלום - הם סוג של "תרופה" שמסייעת ואכן עוזרת לעבור את הכל בצורה הטובה ביותר. בהצלחה

למעלה