בבקשה
מה לעשות אם גילת שאשתך לסבית המכה האחדעשרה / זוגיות במשבר שלום לך קורא יקר! אחרי שנים רבות של סבל ויסורים, והכל בשל אהבתי העוורת לאשתי, ואינני רוצה להכנס לפירוט על מה כמה ולמה. ופתאום לילה אחד, לפנות בוקר, אני מתעורר ואומר לעצמי: זהו היא לא רוצה אותי כי היא לסבית! כמו אחותה! רק שהיא לא תודה בזה. אשתי לא אוהבת אותי, כך זה אחרי 25 שנים, היא אומרת. אז איך זה שאני עדיין אוהב אותה? גם אחרי אותם 25 שנים! זה שנים שהיא לא מחבקת אותי או מנשקת אותי. לא פעם התרסתי בפניה כי אני מתנשק ומתחבק עם אחיותיה יותר מאשר איתה. יחסי מין קיימנו רק כצורך ביולוגי. פעמיים שלוש בחודש. כשאני מרגיש כאילו שאני אונס אותה. לפני כחצי שנה הפסקנו גם את זה. אני פשוט לא יכול יותר. אנחנו ישנים בחדרים נפרדים, ממש חיים בנפרד תחת קורת גג אחת. לידיעתכם, מאז שאני איתה, לא הייתי עם אחרת!! ולא שלא היו לי הזדמנויות, היו גם היו, אבל אני רצתי ועדיין רוצה רק אותה. נמאס לי מזה שהיא לא רוצה אותי, ושנים אני שובר את הראש למה? למה היא לא רוצה אותי? ופתאום כמו בסיפורים זה בא לי בחלום ואני מתעורר עם זה שהיא כנראה לסבית ובגלל זה כל ההתנהגות שלה. אז עיזרו לי לאמת את זה שאכן זה נכון וזו הסיבה להתנהגותה.