הודעה שלא רואים

הודעה שלא רואים

שלום, כתבתי אתמול או שלשום הודעה, ומשום מה אינני רואה אותה. יכול להיות שבטעות היא הפכה להודעה נסתרת? אם כן, אנא, אדוני מנהל הפורום, הפוך אותה להודעה רגילה. ותודתי נתונה לך מראש.

בבקשה

מה לעשות אם גילת שאשתך לסבית המכה האחדעשרה / זוגיות במשבר שלום לך קורא יקר! אחרי שנים רבות של סבל ויסורים, והכל בשל אהבתי העוורת לאשתי, ואינני רוצה להכנס לפירוט על מה כמה ולמה. ופתאום לילה אחד, לפנות בוקר, אני מתעורר ואומר לעצמי: זהו היא לא רוצה אותי כי היא לסבית! כמו אחותה! רק שהיא לא תודה בזה. אשתי לא אוהבת אותי, כך זה אחרי 25 שנים, היא אומרת. אז איך זה שאני עדיין אוהב אותה? גם אחרי אותם 25 שנים! זה שנים שהיא לא מחבקת אותי או מנשקת אותי. לא פעם התרסתי בפניה כי אני מתנשק ומתחבק עם אחיותיה יותר מאשר איתה. יחסי מין קיימנו רק כצורך ביולוגי. פעמיים שלוש בחודש. כשאני מרגיש כאילו שאני אונס אותה. לפני כחצי שנה הפסקנו גם את זה. אני פשוט לא יכול יותר. אנחנו ישנים בחדרים נפרדים, ממש חיים בנפרד תחת קורת גג אחת. לידיעתכם, מאז שאני איתה, לא הייתי עם אחרת!! ולא שלא היו לי הזדמנויות, היו גם היו, אבל אני רצתי ועדיין רוצה רק אותה. נמאס לי מזה שהיא לא רוצה אותי, ושנים אני שובר את הראש למה? למה היא לא רוצה אותי? ופתאום כמו בסיפורים זה בא לי בחלום ואני מתעורר עם זה שהיא כנראה לסבית ובגלל זה כל ההתנהגות שלה. אז עיזרו לי לאמת את זה שאכן זה נכון וזו הסיבה להתנהגותה.

תשובה לשאלתך הספציפית

לא תוכל לקבל כאן. נסה להעזר בפורום "טיפול מיני ומיניות". דעתי האישית היא שנטייתה המינית של אישתך איננה העניין העיקרי (אם תגלה שהיא לא לסבית יוקל לך? ואם תגלה שכן, מה אז?), אלא עצם חייכם יחד תקופה כה ארוכה כאשר בעצם אתם סובלים ולא עושים דבר כדי לשנות את הענין, כך או אחרת. בעניין הזה כן תוכל להעזר כאן.

adam33

New member
האם או כנראה

ראשית עליך לבדוק את העובדות ולא את ההשערות וזה חשוב יתכן וכל נושא האינטימיות הוא רק מפני שיש לה המון דברים בלב שהיא מרגישה שהיא אינה יכולה לספר לך וגם היא נמצאת באותו מצב שאתה נימצא ולכן צריך לנסות לדבר על הכל ולא לפחד ממש שיתגלה לשניכם מצד שני אם היא לסבית יתכן והיא ניסתה ועדיין מבולבלת ולכן הצעד הכי חשוב מצדך זה פשוט ללכת איתה יד ביד וזה מפני שבסך הכל אם תבין לצרכים שלה אזיי תוכל להיות בכל מצב החבר הכי טוב שלה מה שכיום אינך.

למה

אנשים חיים יחד שנים ללא אהבה? למה אנשים חיים יחד שנים כאילו בכפיה? ל-מ-ה? מה הסיבות שאתם בעצם חיים יחד כיום? הרי אתם חיים בנפרד באותו הבית, לא מקיימים יחסים וחשים כי אין אהבה באוויר. אולי אם תשב ותציין לפניך את הסיבות שבגללן אתה עדיין חי עם אשתך, יתעורר משהו חדש/ישן בך כלפיה שעם הזמן יוביל לרגש מחדש כלפיך, זה לבטח ייקח זמן ובוודאי שצריך לפני הכל רצון לשקם את הזוגיות. שיהיה לך בהצלחה וגמר חתימה טובה

היפיפיה הנרדמת...

התעוררת אחרי 25 שנים? רק על עצמי לדבר ידעתי ומנסיון נשואי אני יכולה להביע דעה ואומרת שבעלי לא היה נותן ליחסים מהסוג שתארת להימשך על פני חצי יובל, ובכל זאת טוב מאוחר מאשר לעולם, וע"כ לדעתי עליך לקחת עימה שיחה רצינית ולבדוק אחד לאחד את חששותיך- בעניין מיניותה וגם בעניין חוסר האהבה והמשיכה אליך (היתכן שבמשך השנים ניהלה היא יחסים מחוץ למסגרת הנישואין?). אם לא תצליחו לברר את הנ"ל בכוחות עצמכם, כדאי לכם לפנות ליעוץ מקצועי\משפחתי\מיני, מה שבטוח הוא שלא לעניין לגרור עוד 20 שנה התנהלות כזו של חיים זוגיים. בהצלחה

allan

New member
התשובה שלי קצת שונה

לפי דעתי תנסה להבין למה אתה עוד אוהב אותה באורח פלא זה יעזור לך להבין למה היא לא אוהבת אותך וחוץ מזה ניסית פעם לדבר איתה שיחה מלב אל לב זה שאתה חי איתה ללא אהבה לא אומר שהיא לא בסדר. לה יש את החשבון שלה אבל מדוע אתה חייב להסכים לזה אם זה לא מתאים לך..... כך תקבל את התשובה שאתה צריך....

פלסטיק

New member
אתה עוסק בנושא הלא נכון

מה זה משנה ה"למה"? אתה חי 25 שנה ללא אהבה והבעיה שמטרידה אותך עכשיו היא מהן נטיותיה המיניות של אישתך?

תשובה ל- בבקשה

תבדוק מה עשית לה שגרם לך להתרחק ממנה לפמי המסקנות שלך אודות לסביות. אם היית חבר טוב, רגיש, בעל נפלא אין סיבה שהיא לא תמשיך לאהוב אותך. בדוק את עצמך קודם אני בטוחה שיש לך מס´ סיבות טובות להתרחק ממך. מה דעתך?

למעלה