הודעה רשמית

ilovelior

New member
הודעה רשמית

שימו לב אנשים, כמו שאתם שמים לב נהיה פה שקט בכמה שעות האחרונות, יניב הערבי הוגבל משימושו בפורום, לבקשת הגרעין הקשה של הפורום. אני מקווה שמה שבואן פפינו רשם למטה אינו מתקיים!(שאנשים חדשים לא כותבים כי הם מרגישים מאויימים) ודרך אגב פפינו , זה היה הטיעון הקובע, כמו שחירפתי נפשי על יניב כשהגיע לפה , אני לא אתן לאנשים חדשים שרוצים לדבר על מאיר לשתוק, רק כי הם מרגישים מאויימים, או כי נטפלים אליהם. תודה לכל מי שגרם לי להבין מאחורי הקלעים , שללא יוסנט בשטח , חובה לפעול בכל זאת, ואי אפשר לתת לפורום הנהדר הזה להתפרק.

roamer

New member
עכשיו רק נותר לנקות כמה שרשורי זבל

כי מה שנהיה פה לאחרונה, הצריך מחתיכות בוץ עם חוש מאוד מפותח שכמונו, להוציא זהב מבְּרָרָה כי עוד מעט ובאמת הפורום הזה יכול היה להרשם בשוק ההון המאובטח כחברה שמייצרת חרא יפה עשו הפונים, וחבל שלכך הגיעו הדברים. יאללה, לחזור במרץ לענייני מאיר :)

holly shit

New member
לא יפה לדעתי..

לא כדאי להתעסק עם חרא כל היום אבל לא היה חייב להגביל אותו.

sharon82

New member
אין פה עניין של להעלב

זה נעשה מתוך שיקולים רבים והגיוניים.

rami la

New member
למה יניב הורחק?

איך וממה אנשים הרגישו מאוימים?אני לא כותב הרבה אבל אני קורא בדרך כלל את ההודעות אני לא הרגשתי מאוים משום דבר שהוא כתב להפך

אם לא מאוים - מותש

מותש עד חוסר רצון לקרוא, להגיב או להתחיל פוסט, בידיעה שכל פיפס שאני אכתוב עוד יכול לגרור כאן גל של תגובות מייגעות, סתומות, לא קשורות, מבאסות, מפגרות, מרגיזות, מביכות (על משקל: "מה אני עושה כאן?") וכו' זה לא רק זה: בדרך כלל כאשר יש כזה SPAM בפורום מסויים, משתמשים חדשים נוטים להניח שהפורום לא רציני ועוזבים אותו - ובצדק - כי זה פשוט נהיה ביזבוז זמן - וזה באמת פוגע בפורום אני אישית נתתי עוד צ'אנס כי לא הסתדר שמישהי כמו הבת של מאיר משתתפת פעילה פה ועדיין יש כזה זבל של הודעות... אחלה פורום בסה"כ בריאות איל

תכופות הרוח משנה את כיוונה

שלום גשם! התגעגעתי!!

איזה יופי שחזרת.
ובכלל כל השינויים האחרונים משמחים מאוד, תודה לליאור ולכל מי שלא התייאש (אני מודה שאני קצת) מקווה שנשרוד את הקיץ הזה... חמים ומלוחים (אפילו בירושלים!)

למעלה