הודעה רשמית!

• פותח הנושא LOCOS
  • פורסם בתאריך

LOCOS

New member
הודעה רשמית!

ביום שלישי ה- 9.9.02 (מחר) בשעה 17:30 ייערך משחק אימון בין מכבי חיפה לבני סכין(נקמה!!)... בין היתר ימשיך מבצע ההתרמה הגדול שאנו הקופים הירוקים(מועדון האוהדים של יציע ג´) עורכים. ההתרמה במשחק זה היא המשך להתרמה שערכנוביום ראשון במשחק נגד בית"ר חורנים ירושלים שאספנו סכום נכבד אך לא מספק. אני קורא לכל אחד שקורא לעצמו אוהד מכבי חיפה לבוא לכפר גלים ולתרום. בנוסף אנו נלמד את השירים הדי רבים החדשים שיש לנו. יהיה כיף אך מעל לכל ההתרמה! לבוא ולהתרים כסף! כ-ל סכום יתקבל בברכה, שוב כ-ל סכום יתקבל בברכה! מודה לכם מוטי ששון, הקופים הירוקים.

LOCOS

New member
מטרת ההתרמה

עכשיו. מי שלא יודע לפני כמה זמן הוקם אתר הנושא את הכינוי "הקופים הירוקים". האתר פונה אח ורק לאוהדים!!!! לא לקבוצה- אתר אוהדים! ציפיותיו של האתר היו להיות חוג אוהדים של יציע ג´. התכנסנו כמה אוהדים רציניים מ-ג´ שלא החמיצו משחק השנה והחלטנו שהקופים זה מתאים! אנחנו הקופיחם הירוקים. ועכשיו שזה רשמי אנחנו עורכים מבצע התרמה ענננננקקקקק לשיפור אביזרי עידוד כגון: אבוקות, רימוני עשן, חזיזים, זיקוקים, שלטים, סרטים, תופים, ניירות ועוד... אנחנו גם עושים חולצות ועליהם הלוגו של הקופים הירוקים, ודגל הנפה ענק עם הלוגו של הקופים. אני מבקש מכולםםם לבוא ולהתרים מחר בשעה 17:30 בכפר גלים במשחק אימון נגד סכנין כ-ל סכום יתקבל בברכה. שוב כ-ל סכום יתקבל בברכה תודה.

M C

New member
נישמע מטרה חשובה ../images/Emo13.gif

אני ישתדל לבוא

למעלה