שלום לכל משתתפי הפורום המיוחד הזה. כבר זמן מה אני רואת ונהנית מהכנות והעיצות המענינות והמבדחות לעיתים. אני מקווה שאוכל לתרום מאחר שצברתי קצת קילומטרז´ להתראות
ולידיעתך, הראש הגדול שלנו לשבוע זה (אדידס) כנראה טרם השכימה מליל יום חמישי. לפיכך היא מועלת בתפקידה להעניק אייקוני קבלה לחברים חדשים - במסגרת המבצע "חבר חדש אייקון משומש", ומפילה את המשימה האיומה הזאת (בחירת אייקונים מהרשימה המזוויעה שנפתחת מימין) עליי. אני סבורה שעם הזמן זה יעלה לי חוץ מבבריאות גם בכסף רב שילקח ממני לתיקון עצביי הרופפים - אך להלן אייקונך:
ועל כמה קילומטראז´ מדובר? יד ראשונה? בעלך רופא? מוכרת, מוכרת?
אני רוצה להבין - כשאני לוחצת על "סמיילים וסימנים" - איפה נפתח החלון עוד פעם? כי אצלי זה משמאל. ובטח בגלל זה כל ההודעות שלי (או לפחות אלה עם האיקונים) יוצאות הפוכות, ובכל תפוז יש לי שם של מסובבת
העובדה שאנוכי מאותגרת-טכנולוגית אינה סוד, וכעת את מוסיפה נדבך ומכלימה פניי ברבים, בציינך שאיני מבחינה בין ימיני לשמאלי. כמובן שהחלון המזעזע מכל נפתח משמאל, ורק משום שאיני טורחת להציץ בו, אלא בוחרת במהירות ובאקראי את האיקון הנבחר, עדיין אינה סיבה להשמיץ בראש חוצות...
אם הייתי יודעת שאת, כמו ברבית חברי, אינ... אופס. מההתחלה. אם הייתי מכירה אותך קצת יותר טוב, לא הייתי נבהלת, אבל ככה, חשבתי שזו אני, ונבהלתי, ונכנסתי ללחץ, אז לחצתי על ה"שלח/י".
מדוע יצאת מנקודת ההנחה שאני צודקת ואת טועה?? כמובן שאני מבינה את נקודת ההנחה, אבל הרי גם אנוכי טועה, אמנם לרוב אלה טעויות הדפסה בלבד, ולא הייתי רוצה שלעד תקחי את דבריי כאילו הם האמת הצרופה... ועתה משהשלמנו, הבה נפסע ביחד אל השקיעה האדומה ונשיר שירי א"י הישנה והטובה !