הודעה ראשונה ל 2007 ...

הודעה ראשונה ל 2007 ...

...מותר האדם מין הבהמה... ...אז כולנו הרי נאמר: בהחלט שזה מובן, אנו חיים לפי שיקול דעת ומחשבה, מדי פעם חוטאים באינקסטינקט, אבל החיה, היא רק אינקסטינקט, האומנם? הדר"כ אכן זה כך... יש יצור כזה או אחר, זן שעושה כך וזן שעושה אחרת, אבל ככלל, הכל נעשה כצו השרדות העליון... ויש שיטענו, האגודל היא ההבדל, בזכותה יכולנו לעבוד עם כף היד ולבצע פעולות שעזרו לנו לבנות כלים, לייצר מערכות וכד'... תחשבו איך הייתם חיים ללא האגודל?... נכון, היום, לתקתק במחשב, אין כלל צורך באגודל... אזי, האם היא תתנבן?... אווי לנו ואוי, רחמנא ליצלן, האם נחזור בדבולוציה חזרה מהיכן שבאנו?... בעצם יש צורך, כדי לעשות ALT-DEL-CTRL אני משתמש באגודל, אצבע והזרת... זה מעניין, כי אז אולי יפסק הויכוח מהיכן וממי התפתח האדם, אלא שהבאי תהיה: לא יהיה מי שיבין זאת... אבל מה עוד מותר האדם מין החיה?... אובכן, רכיבות הדו-גלגל לסוגיו מעוררות בי מחשבות, מדוע?... כי כניראה הריכוז והדריכות גורמות לאיזה שהו כימיקל בגוף להיות מופרש בריכוז גבוהה ולכן תוצאת לווי היא מחשבה מוגברת, שזה כניראה בזבוז אנרגיה משווע, לחשוב ככה סתם בלי מטרה... בכל אופן, חשבתי לעצמי... תחרותיות ראיתם חיות שמתחרות כדי להתחרות?... כדי לקבל הכרה?... לחלק מקום שלשי ושני, להל את הראשון?... הזכרים הבודדים שנילחמים, זה כדי לקבל את העדר הנקבי והצאצאים... וזאת הרי מטרה לשם עצמה מכובדת, היא טומנת בחובה הרבה סקס... לא שהם מבינים את הכיף שבדבר... הם הרי אינקסטינקטים... ואילו אנו, כל הזמן בתחרות, בהכלללללללללל... בספורט, בתפקידים, לכל דבר יש תחרות... בבישול, באופנה, בטלוויזיה, בקולנוע, כל הזמן אנו מחלקים פרסים שנתיים, עונתיים ותמיד משווים למי יש יותר גדול!!!... אפילו תוכניות לנוער הן "גבוהה יותר, חזק יותר, מהר יותר"... האם החיות מתחרות מי קופץ גבוהה יותר כדי לקטוף תות?... מאידך גיסא, יכול להיות שיצר התחרותיות הוא היצר שדוחף אותנו כל הזמן קדימה להשיג יותר, שונה, הרבה, יפה, מהפעם הקודמת... אולי לא האהבה, שכל כך מרבים בשבחה... אלא תת תוכנית סודית, איזו SAB RUTINA שצרובה בנו בגנים, ע"י בורא עולם, היא היא הכוח המניע להכל... חומר למחשבה... ברכות...

טליה1233

New member
"אני קיים", התשומי..

גידלנו (גודלנו?) מוח, היודע להפריד האחד מהרבים תודעה ועכשיו להתקדם קדימה שלם בין אחרים
מצטערת שנכנסתי לפורום לא לי

חביבתי

זה בסדר גמור, זה עשוי להעלות את רמת האנושיות בפורום מכמעט אפס [לא הוגן, אור מאוד אנושית, אבל היא , אפעס, קצת לבד] למאה אחוז........... זה יעלה גם את רמת הדיון, אם יצליח להתקיים אחד כזה, כי חבורת ציניקאנים מסכנים טורפים כל דיון שיכול להפוך למעניין ע"י מטח עלבונות בפוצח/ת בדיון. זה יעלה גם את מנת המשכל [אני סמוכה ובטוחה]. וחוץ מזה, את מותק.

אורמור

New member
אל תצטערי, ברוכה הבאה

אין חיה כזאת "פורום לא לי" הוא לך, ולי ולה..ולו כאמור WELCOME
אור

אורמור

New member
מאיפה לך שבע"ח לא נהנים מסקס?

והתחרותיות הזו שאתה מתאר היא תופעה שאפשר לאמץ מחד גיסא ומאידך אפשר להשאר בצד ולהביט בגבה מורמת באלה שרצים (אחרי הזנב שלהם) גבוה יותר חזק יותר ומהר יותר... חושבת שאין הרבה עניין של "מותר " האדם... יש זן כזה על ארבע ובלי אגודל ויש זן כזה אנושי <ולעתים אידיוט> אם אתה רוצה לדון בהבדלים, אני הייתי מעלה כנושא את חופש הבחירה לא יודעת כמה החיע'ס (חיות) בוחרות... אבל בהחלט אפשר לדון בבחירות שלנו..מכל הסוגים כולל הבחירה להתחרות בעבור שום דבר.. אור שנה אזרחית טובה לך ולכולם

למעלה