הודעה קשה

הודעה קשה

לפחות 10 חיילים הרוגים אני אומר לכם שבגלל אולמרט צהל יפסיד בתיקשורת משקרים אני יושב מטר מהגבול ואני שומע הכל גם דיברתי עם חיילים שעולים לתוך לבנון ולפי מה שהם מספרים אז אנחנו נפסיד כי לא מעלים מספיק כוחות ותיזכרו את מה שאני אומר ואני אומר את זה בצער רב צהל יפסיד כולנו צריכים להתעורר ולידרוש מאולמרט להתפטר ליפני שיהיה מאוחר מידי ולהפסד כזה יהיה משמעות הרסנית כל מי שתוך באולמרט חייב להבין שהוא האסון הגדול ביותר של מדינת ישראל

מישהו מינה אותך לסוכנות ידיעות?!

אתה זה שמחליט על סקופים?, אם אתה יודע משהו תשמור את זה לעצמך! שב בשקט!, לא הרוגים ולא בטיח עד שזה לא פורסם על ידי התקשורת המורשת לפרסם וזה בטח לא אתה! אנשים כמוך צריך לחסום על חוסר רגישות, חוסר טקט וטימטום טהור.

אתה רק רוצה לחפות על המנהיגות

העלובה של האיש שיושב היום בכיסא של ראש ההמשלה איש חסר חוט שידרה ומושחט עד היסוד את מה שאני אומר עכשיו יבינו כולם בעוד שנה נכון שעכשיו יש לו תמיכה בציבור אבל זה רק בגלל הלחימה אבל תיזכור את מה שאני אולמרט יכנע בסופו של דבר ואז יתחיל הספירה לאחור של מדינת ישראל

11niv1

New member
לא רק שאתה טיפש, אתה משתמש בדם ..

החיילים על מנת להעביר דעות פולטיות נבובות בשעת מלחמה. ברור שיש הרוגים, ועל פי רשתות זרות הדיווח הוא על כ 9 הרוגים עד כה. ממצב שובר לב כזה, התפנית הפולטית שאתה עושה היא פשוט נאלחת, חסרת רגישות ומעידה על טימטום טהור !! שב בשקט בשעת מלחמה קשה זו , בימים שאימהות בוכות על קברי יקיריהן,מצאת זמן לחגוג פוליטית על אולמרט, התבייש לך !!

אשרת

New member
פעילי מרזל לא יכולים להתבייש

משום שהם אינם יודעים מוסר מהו. הם, כמו השמאל הקיצוני , הם בוגדים נאלחים אשר חוגגים על דם החיילים על מנת להשיג מטרות פוליטיות עלובות. מסכימה עם כל מילה שלך ושל יובלאיש מרכז.

למעלה