הודעה קצת מוזרה

AdiGoldman

New member
הודעה קצת מוזרה

אוקיי אז אני די מרוששת ועדיין לא יודעת ממש איפה אני הולכת לגור עוד 3 חודשים אז סתם אני מחפשת (באופן די מזוכיסטי מיותר לומר כי אין כסף) דירות כל הזמן. כמובן שאני מעדיפה לגור לבד אבל חשבון הבנק לא מאפשר אפילו שותפים. בכל מקרה ממש ממש אין לי כסף ועוד כמה חודשים אני יתגייס אז בכלל תהיה בעיה ומצאתי סתם דירה שמישהי מבוגרת משכירה. כאילו היא כתבה את זה באחד האתרים בחיפוש שותפים, לגור איתה ועם כלבה חמודה והתנאי היחיד הוא לחזור הביתה בשעה שמסוכמת מראש, יענו לא יותר מדי מאוחר (שאצלי האמת זה לא ממש בעיה כי אני לא חיית מסיבות בדיוק) והשכר דירה הוא 500 שקל. הדירה היא בת"א ואני חיפאית אבל בתכלס אין לי כל כך הרבה הרירות אבל זה נשמע לכם נחמד או קצת מפחיד?

עולה השאלה... למה../images/Emo35.gif

תראי, מה שאת תכלס אומרת זה ש: 1.) אין לך כסף 2.) עוד כמה חודשים את במילא מתגייסת לצבא. אז למה את מתכוונת כשאת אומרת "אין לי יותר מדי ברירות" ? ולגבי ההצעה הספציפית הזו, אז שוב, עולה השאלה מה את מנסה להשיג במעבר הזה? כי אם זה עצמאות, אז זה נראה קצת מקושקש כשיש לך "שעת עוצר". בנוסף, יש כאן מידה של חוסר ריאליות לגבי המחיר: גם אם שכר הדירה הוא 500 ש"ח, עוד לא עלה הנושא של החשבונות. ואפילו נניח שזה יכלול הכל - יש את ההוצאות שלך: מזון, תחבורה ציבורית, הוצאות אישיות. אפילו בקיצוניות של אומדן של 10 ש"ח ליום על מזון (וזה אומדן באמת סגפני) - הופ - עלה עוד 300 ש"ח רק בשביל לאכול. וזה עוד בלי לספור שום דבר אחר בכלל בכלל. אז גם אם היית הולכת על הסידור הזה עדיין בתקופה הקצרה הזו את צפויה להוציא כמה אלפים, ונשאלת השאלה - מה את רוצה לקבל בתמורה לזה?

AdiGoldman

New member
מה שאני מנסה להשיג

זה מקום שאני לא יראה את ההורים שלי יותר בחיים שלי... כואב לי שאולי נגיד באפוציה הזאת זה יהיה נגיד בתל אביב ואז אני גם יצטרך יחסית להתרחק מהחברים שלי אבל לפעמים צריך להקריב דברים..

SPnage

New member
אם את מחפשת בחיפה

אז ממש עכשיו נגמר הסמסטר ויש המון סטודנטים מהאוניברסיטה והטכניון שלא נמצאים בדירה שלהם בקיץ (כמוני - חו"ל
) שיהיו שמחים להשכיר לך דירה/חדר במחיר נמוך מאוד (כי זה עדיף על כלום). אין טעם לחפש דירה ברצינות עכשיו אם את מתגייסת בקרוב כי לכי תדעי איפה תשרתי, מה גם שתוכלי לקבל עזרה בשכר דירה מהצבא, ובדרך כלל שכירות זה לשנה.

amitay

New member
תנסי את אחד החברים

אולי תוכלי לישון אצלו ואז תגלי כמה חברים טובים הם באמת. אצלנו בחבר'ה וזה סיפור מלפני כמה שנים אז יש לו זקן אחד החברים שהוא לא במקור חיפאי נתקע בלי דירה איזה חודשיים גם שילוב של בעיות נזילות כסף ודירות פנויות ואני מבטיח לך שהוא לא נשאר הומלס. איך אומרים בשביל זה יש חברים.

AdiGoldman

New member
אז ככה

בנוגע להשכרה מסטודנטים, זה קצת קשה מכיוון שאני עוברת רק באוקטובר ואז כל הסטודנטים כבר חוזרים חח.. ובנוגע לחברים, רעיון טוב רק שהחברות היותר טובות כבר הודיעו שאין מקום ליותר מכמה ימים... בכל זאת, הן גרות עם ההורים, לא לבד.

לא יקבלו אותה בשום מקום

אף מקום עבודה לא יסכים לקבל בחורה שמתגייסת עוד מעט, אלא אם היא תשקר להם, ומהיכרות וירטואלית איתה היא לא כזאת.

יש לה 3 חודשים לגיוס. מלונות יקבלו

אותה לקריעת תחת. מלצרות אם היא תחפש ממש טוב יהיו איזה מקום שגם ככה יש בו תחלופה מהירה של מלצריות שיקבל אותה לעבודה. זה קשה מאד למצוא עבודה לפני גיוס, לא בלתי אפשרי (ויותר טוב מלבנות על לגור אצל איזה סבתא. אגב סבתות יש לפעמים נשים זקנות מיואשות שרק מחפשות חברה. פגשתי כאלו שהיו מוכנות לשלם לאנשים סתם שיגורו איתן, שיארחו להן חברה ויאכלו מהבישולים שלהן... בגלל שהילדים שכרו/קנו להן דירה ואז סתם הזניחו אותן והן בודדות. אז אולי יתמזל מזלך ותיפלי על אחת כזו. תקבלי קורת גג ומזון חלקי ועוד ישלמו לך עליה)

לכי תעבדי באילת,הם ידאגו לגג ואוכל

תעבדי באיזה מלון... ככה גם תגורי בזול ותאכלי כמעט חינם וגם תרוויחי כסף לםני הגיוס

"הם" זה המלון שיעסיק אותך או החברת

כוח אדם. זה נשמע לי הכי מושלם בשבילך. או באילת או בים המלח.

green sheep

New member
חח

זה בדיוק מה שאני מתכננת לעשות...נראה לי שזה יותר קשה למצוא ממה שזה נשמע...יש לך ניסיון? איזשה עבודות הכי כדאי...איך המגורים? תודה

אני גם מתכננת לעשות את זה עוד כמה

שבועות. זה ממש לא קשה למצוא, חברות כוח אדם מפר מפרסמות הרבה מודעות שמציעות עבודה כזו באילת/ים המלח והם מקבלים לפני גיוסניקים. נגיד מחר אני נוסעת לעבוד אילת שבת-ראשון (הם צריכים תגבור עובדים ביום שכולם עושים צ'אק אאוט) התקבלתי לזה בלי ניסיון כלל... העבודות ללפני גיוסניקים זה בעיקר מלצרות וחדרנות (אני הולכת על חדרנות אגב). מגורין איך שהסבירו לי לא משהו, וגם יורד לך קצת כסף עלהם מהמשכורת אבל חפיך.. כולה תקופה יחסית קצרה לפני גיוס... אני אברר על זה עוד כמה שבועות יותר פרטים (בנתיים יש לי מחוייבות בבית ואני קשורה לפה לשבועיים הבאים) ואני אדבר איתך במסרים. סבבה? אם את תבררי פרטים לפני אז דברי איתי במסרים גם, טוב?

AdiGoldman

New member
יש לי עבודה

רק שזה במקדונלד'ס (באמת פני בובה.. אני מאוכזבת שאת שכחת.. חחח ) כך שהמשכורת לא בשמיים...

לא שכחתי חלילה וחסה

חשבתי שאת מתכנת לפרוש או משהו, או שבאמת את מחפשת עוד עבודה - ולזה אני בספק שיקחו מישהי לפני גיוס. חוץ מזה שיצאתי מנקודת הנחה שאת מתכוונת לעבור לעיר אחרת...

AdiGoldman

New member
חחח

חודשיים לפני גיוס לא ייקחו אותי לשום מקום, זה בטוח :/

למעלה