הודעה קצרה

הודעה קצרה

מצטערת שלא עונה אני כבר יום שני עם מיגרנה ובקושי רואה את האותיות...... רק רציתי להודיע שהיום התפנה תור למרפאה בתה"ש לתאריך ה- 23/9 לא יודעת שעה ....התור לא שלי ..... למי שמעוניינת שתתקשר למרפאה לוודא שהתור עדיין נמצא. לילה טוב וללא מיגרנות

תרגישי טוב! ../images/Emo24.gif

אני גם הייתי היום עם מיגרנה
לילה טוב, שקט, ובלי מיגרנות

זואילי

New member
בלי מזלגות בבקשה ../images/Emo201.gif

שהמיגרנה תחלוף במהרה. תרגישי טוב

תרגישי טוב...

ואשמח פעם לשמוע על המרפאה בתה"ש אני הולכת לסוריאנו פרטי אולי שווה לעבור למרפאה למעקבים ? אפשר לבקש שהוא יראה אותי? אני אשאל אותו היום

טל249

New member
אחותי קנתה איזשהו תכשיר טבעי משמנים ארומטיים

נגד מיגרנה וניא אומרת שזה עוזר מאוד, זה מעניין אותך? שאני אשאל אותה לשם התכשיר? זה נראה כמו שפתון קטן ומורכב משמנים ארומטיים בלבד טלי

אותי זה מעניין! ../images/Emo13.gif

ואולי גם את זק, ועוד בנות שסובלות ממגרנה... לפני חצי שנה רכשתי "משקפיים" עם נוזל בפנים ששמים במקרר או במקפיא, וכשיש מיגרנה "לובשים" אותם, זה מקרר את כל האיזור של העיניים ולא מסורבל כמו מגבות רטובות (אין לי את החשש שזה יפול וירטיב את המיטה, ואני יכולה לישון איך שנוח לי) עם משכך כאבים, חושך ושקט- זה עוזר אבל אשמח לשמוע על השפתון
(שמים אותו על השפתיים? באיזור האף? מסביב לעיניים? על המצח? ברקות? איפה?)

טל249

New member
חיכיתי חיכיתי והנה, אחותי שלחה אפילו קישור

http://www.pharmaguri.co.il/?CategoryID=445&ArticleID=723 בהצלחה (אגב היא קנתה את זה ברשת "עדן מרקט" אבל אני מאמינה שבכל חנות טבע יש את זה.

טל249

New member
אתמול קפצתי לעדן - רק שיהיה לכן מושג.. שם זה

זה עולה 45 ש"ח (לפני הנחת מועדון של 5%)

galim29

New member
בלי סכינים ומזלגות ז'קוש../images/Emo3.gif

מזמן לא שמענו על המיגרנה... שתעבור מהר לפני החג

סכינים אני השתגעת

מפחדת מדברים חדים .....שדוקרים שכחת.... הרבה זמן זה כי החלפתי גלולות....סוריאנו החליף לי לסרזט.....אבל בחודשיים האחרונים היו המון הפרשות דמיות (אולי כל המתח של השבעה ומה שמסביב).....ולא שחררתי לווסת אז יכול להיות שזו הסיבה למיגרנה......כי מיד עם קבלת המיגרנה הפסיקו ההפרשות הדמיות.

תודה

היום יותר טוב.......היום ניגשתי לבדיקת צפיפות עצם. ודרך אגב גלים אני גם חסרת ויטמין D וצריכה לשים 5 טיפות כל יום...... לא מבינה איך נתתי לבוביק שלי את הגועל הזה.......כתוב על זה בטעם פירות ויש לזה טעם של גליצרין......יאכס...דמיינו לבד אייקונים

galim29

New member
אילו טיפות?../images/Emo2.gif

אני לוקחת כמוסות שמן כבד דגים... של 400 (המינון.. לא זוכרת איך נקרא) כל יום
ומה זה חסרת ויטמין D? כמה יצא לך בבדיקות דם? שנשווה גדלים (כמו הבנים בשירותים, עם הסרגל...)

טיפות של ויטמין D

יצא לי 20 .....נמוך מאוד ....ובעוד חודש וחצי חודשיים שוב בדיקה חוזרת. אני לוקחת טיפות ויטמין D כל בוקר מה שמזכיר לי ששכחתי לקחת היום....אופס....

למעלה