הודעה קטנה..

Miss Pigmelion

New member
הודעה קטנה..../images/Emo163.gif

אוקי, אני מקווה שלא תסכלו אותי באבנים גדולות ומחודדות או תנדו אותי או אפילו תתלו אותי על העץ הגבוה בשדרה, אבל נאי לוקחת את הסיכון. נכון רייסט (וקרמון) נולדו באממ..17 ליוני? אז אני חושבת שהם נולדו ב-18 ליוני. בגלל...שאם נעשה חישובים מתמטיים (ככה רושמי?ם
) אז נגלה ש17+2 (תאומים זה שתיים) זה 19, 19 פחות קיטיארה אחת זה 18!! 17-5"(מספר הילדים של קרמון) שווה 12, שתים עשרה לחלק לשתיים שווה 6-חודש יוני טוב טוב...אני אגלה את האמת..יש לי ילדה בכיתה שנולדה ב-17 ליוני ואני לא ממש אוהבת אותה נגיד את זה בצורה עדינה.. ובשמונה עשרה יש לי יום שאמור להיות יום טוב ומהנה- מסיבת סיום וינטר! אז אני מעדיפה שזה יהיה בשמונה עשרה, מקובל?

Miss Pigmelion

New member
*הסבר*../images/Emo163.gif

שיניתי את תאריך יום ההולדת של רייסט וקרמון ל-18.

VVolverine

New member
לא קשור לסמל...

פשוט עצוב.... למה להעביר ימי הולדת, לא יודע אנשים נהיים אובססביביים בקשר לר"הד, כותבים תאריכי יומלדת ביומן, מבקשים להעביר להם את ימי ההולדת. אנשים תרגעו, זה ספר..... זו לא תורה, זה לא אלוהים... לא יודע, אל תיכנסו איתי לוויכוח (הוציאו ממני יותר מדי עצבים, ואני תקוע בדאון של סוף השנה), זאת סה"כ דעתי.

Miss Pigmelion

New member
אממממ....../images/Emo163.gif

דבר ראשון סתם צחקתי, אבל אני רושמת את התאריך של כמה מהדמויות ביומן, אז מה, זה לא שיש לי פוסטרים שלהם בחדר וקלסרים מלאים תמונות... זאת דעתך, אין לי בעיה, גם אני לא מאלה שמעריצים אנשים בצורה אובססית, זה היה דבר חד פעמי וגם לא עד כדי כך רציני. מקווה שתרגיש טוב...או תהיה שמח, או איך שלא תקרא למצב בו תהפוך מעצוב לשמח.

Marina 13

New member
תשני כל מה שאת רוצה..../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif

זה מיילא לא באמת ישנה את תאריך הליידה שלהם בספרים...

למעלה