הודעה פומבית ל-abroad

הודעה פומבית ל-abroad

אחי היקר! אני מוכרח לציין שלאחרונה הגעתי למסקנה שיש לך תרומה רצינית לפורום הזה. עליתי על זה בהודעה שפירסמת לגבי גילה גמליאל (זה שהיית שמח לעשות לה כל מיני דברים ואתה לא מתחתן איתה רק בגלל שהיא לא תומכת בטרנספר). זה הוכיח לי שאתה אידיאליסט מדרגה ראשונה. אבל למה אתה מחליף כינויים כל הזמן? זה מבלבל. אני מציע שתחזור לכינוי הישן והטוב שלך (לפי מה שמספרים כאן זה היה ABROAD) ותתמיד בו מעתה ואילך. לא מעייף כל פעם להחליף שם?

לבגיניסט (מאברואד) ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אחי היקר !! (1) תודה על מחמאה שיש לי תרומה רצינית לפורום, זה החמיא לי
(2) נכון, אני אידיאליסט ממדרגה-ראשונה, איך ניחשת (3) אני מוכן למכור את חיי כדי שהטרנספר יצא לפועל או כדי שהאיחוד הלאומי תצבור המון מנדטים, אני משוגע על גנדי ומעריצו של ח"כ הרב בני אלון, הרב מאיר כהנא, אביגדור ליברמן, צבי הנדל ומיכאל קליינר (4) אני מחליף כינויים כל הזמן כי בפורום של מולדת אני חסום מבחינת הכינוי של abroad אז עברתי ל abroad1 ואח"כ ל abroad2 וכבר נימאס לי אז עברתי לכינויים-פוליטים אחרים וזה גם כדי למשוך אנשים, אזרחים וגולשים לעבור לאיחוד-הלאומי ( ל ) של ליברמן !! (5) אבל אני זה abroad ואם כולם יודעים אז אני יכול להמשיך להישאר בכינויים אחרים כי הם אומרים שאני תמיד כותב באותם משפטים
האיחוד הלאומי לשילטון !! ( ל ) - הוא הקלף הנכון לקלפי !!

רגע, אני לא מבין

למה חסמו אותך בפורום של מולדת לעזאזל? בגלל שאתה ימני מדי לטעמם? הרי אתה הנאמן הכי גדול שלהם (אפילו ויתרת על חתונה עם גילה למענם!!). עד כדי כך הם כפויי טובה ואתה נשאר נאמן? לדעתי כדאי לך לעבור אלינו- אנחנו בליכוד יודעים להעריך נאמנות (עובדה: בחרנו את דוד לוי...).

Roobie

New member
LOL! ../images/Emo6.gif

אבל מה שמדהים זה שאחרי כל העקיצות המכוונות שלך כלפי הליכוד (גילה, דוד לוי) אתה עדיין נשאר פעיל ותומך נאמן

ביקורת עצמית זה דבר חשוב מאד ../images/Emo11.gif

ויפה עושה הבגיניסט בכך שהוא מבקר את התפוחים הרקובים שבמפלגתו. עד היום שמעתי הרבה אנשי מפד"ל מבקרים את מפלגתם, הרבה אנשי שינוי מבקרים את טומי ופריצקי, הרבה אנשי ליכוד מבקרים חלקים ממפלגתם, הרבה אנשי עבודה מבקרים את מפלגתם - אבל עד היום לא שמעתי אנשי מר"צ מביעים איזשהו שבב של ביקורת על מפלגתם. לתשומת ליבך רובי ותקן אותי אם אני טועה.

Roobie

New member
חבל שלא טרחת לשמוע

יש במרצ כמה פתוחים רקובים שהייתי מקוה לא למצוא שם - לדוגמא זהבה גלאון, וכבר הזכרתי את זה מספיק פעמים. מקומה הוא בחד"ש או בבל"ד - לא במרצ. תמוהה בעיניי ההגנה שלה בחירוף נפש על עזמי בשארה אחרי שהיועץ המשפטי קבע שיש לפסול אותה מלרוץ לכנסת. ביום הבחירותהפנימיות במרצ בגני התערוכה שמעתי דעות דומות ממצביעים רבים, אך לצערי היא נבחרה שוב - מכיוון שכל האנשים המזוהים עם החלק היותר קיצוני במרצ בחרו בה, וזה הספיק. כמו-כן אני חושב שהשיריון של יואב קריים לרשימה היה שגוי - אני מעריך מאוד את יואב, והייתי שמח לראות אותו בכנסת - אך שריינו אותו במקום לא ריאלי, ובמקום שיתמודד ויזכה בצד במקום אף יותר גבוה - הוא ייאלץ להישאר מחוץ לכנסת ולדעת שלא חברי מרצ בחרו בו. לסיכום, ביקשת שאתקן אותך אם אתה טועה - ועשיתי זאת

לא מדהים בכלל

אני בחרתי 15 אנשים, כולם ראויים מבחינתי ביותר להוביל את המדינה, ורובם נכנסו לרשימה (במיקום זה או אחר). ולא, אני לא עוקץ את הליכוד אלא מספר בודדים בתוכו, ויש לעשות אבחנה בין הבודדים הללו לבין המפלגה כולה.

Roobie

New member
אבל הבודדים האלה ייכנסו לכנסת

אם תרצה בכך ואם לא. ואחרי הכל, הפוליטיקאים הם אלו שמנהלים את המדינה. האם היית רוצה שאנשים כאלה יחליטו את ההחלטות החשובות ביותר של המדינה בשנים הקרובות?

תשובה לבגיניסט ל- "רגע,אני לא מבין"

(1) חסמו אותי בפורום של מולדת כמה פעמים כי אני הולך שם נגד אנשי-שמאל וזה מפריע להם
(2) כן, זה גם בגלל שאני ימני מדי לטעמם למרות שגם אני וגם הם תומכים בטרנספר (3) בעיני מנהלי-פורום מולדת אני לא חושב שאני הכי נאמן גדול שלהם
(4) ובקשר ללעבור אליכם, אני לא יכול, כי הליכוד זה מפלגה שלא תומכת בטרנספר, ואני אדם שתומך בטרנספר
(5) זה שאתם יודעים להעריך נאמנות זה טוב, אבל אתם לא תומכים בטרנספרף ויו"ר שלכם (שרון) לא רק שהוא לא תומך בטרנספר, הוא גם תומך בהקמת מדינת פלשתין, מה שהכי קרוע
תודה אברואד

למעלה