הודעה עצובה...

tnadav1

New member
לאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif

זו סדרה מעולה

GK_FF

New member
o.o

חחחחח! מה זה ב2008?! מי החליט על התאריך הזה דווקא?! .. oh well. ^_^

starman

New member
הם אמרו שכאשר יגמרו הרעיונות הם

יעשו סרט ויפסיקו את הסידרה . חבל רק שכל הכותבים של הכתבות הללו לא יודעים לכתוב בקטן ליד הכותרת "ספוליר" .

rocket sheep

New member
לא! אני לא מאמינה זה לא קרוה לי!

ואני מדברת ברצינות! ראיתי משפחת סימפסון מהפרק הראשון ועכשיו זה כבר לא יהיה[יש עוד זמן] אבל לא אכפת לי! אווווווף!!!!

Gizmo boy

New member
היי פורום מגניב תתחדשו

תגידו מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד פרקים של הסימסונס יש לי את כל יש לי את כל הפרקים חוצ משהו כמו 20

ID2e

New member
../images/Emo56.gifהודעה חשובה ועצובה...

משפחת סימפסון עוזבת אותנו.... אבל זה רק עוד 4 שנים אז יאללה לרקוד ..............................

kobi 23

New member
יהיה בסדר

אז א' קודם כל אם זה יקרה זה יהיה רק עוד 4 שנים ,היוצר אמר שהוא רוצה שתהיה עונה 20 ואחרונה אז יש עוד זמן,וב' דברים משתנים חברה,יכול להיות שבסוף היוצר יחליט להמשיך ביצירת המופת הזאת לעוד מס' עונות עקב מחאת הציבור או בתמורה לכמה ג'ובות שיקבל מ"פוקס", אני אופטימי לגבי ההמשך מקסימום תמיד יהיו הפרקים הישנים

Crazzzzy

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

יש לי את כל העונות של משפחת סימפסון מהפרק הראשון <שבו מרג' והומר הביאו בייביסיטר גנבת לבארט ליסה ומגי> עד הפרק ששודר היום אין להם יותר השראה? אני אתן להםםםם למה למה???? זאת הסידרה הכי מוצלחת בהסיטוריה!!!!!

ען הסידרה תירד לצמיתות בשנת 2008

זה יהיה חבל זאת אומרת שהסימפסונס ישרדו עד עונה 18 כנראה. חבל לדעתי עם יביאו עוד צוות כותבים יהיה יותר רעיונות חדשים אך כל הכבוד לסידרה המעולה שאחרי הכל סידרה שמשדרת כבר 3 עשורים.

זה באמת יהיה חבל

יהיה לי חלל גדול בחיים ברגע שהיא תרד :( אבל כל דבר טוב צריך להתסיים. בכל מקרה, בינתיים יש עוד 4 שנים, ואפשר לחדש חוזה (מה שהם בדרך כלל עושים). הרי כל פעם שנגמר חוזה היוצרים אמרו שהם לא רוצים להמשיך ובסוף חתמו חוזה חדשה. והעיקר כשהסדרה תגמר יהיה סרט שובר קופות שאני אבכה מצחוק במשך שעתיים וחצי לפחות (!!!) :)

למעלה