הודעה עצובה

ניקולי

New member
הודעה עצובה../images/Emo7.gif

זוכרים שסיפרתי לכם על האפרוחים??? נו....אלו שרדפתי אחריהם..ובכן..הנה ההודעה העצובה..שניים מתוכם התאבדו...כן כן התאבדו..פשוט קפצו מהמרפסת מקומה ג´ לקרקע..
... ברור שלא רציתי אותם..כי הם עושים הרבה ליכלוך בבית שלי..וברור ששמתי אותם במרפסת בכדי שלא יהיו בתוך הבית וילכלכו לי אותו.. אבל בכל זאת אני עצובה כי הם היו האפרוחים של הילדים שלי.. למעשה הילד הגדול לא רצה אותם כבר כי הוא ראה שאני מתעצבנת מהליכלוך שעשו לי בבית..אבל הקטןןןןןןןן הקטן עכשיו יבכה.. תגידו אני מאושמת ברצח אפרוחים?? או שזאת בעיה שלהם שהם התאבדו?? נשאר אחד..ועכשיו הוא מסתובב לי בין הרגליים.. (אופס...מה כבר אמרתי??) ניקול*

ronen1981

New member
מממ...לא יודע...

אצלנו אפרוחים מגיעים הביתה רק בצלחת. טעמת פעם שישליק פרגיות יאמי יאמי...:) לדעתי תתני אותם לאיזה משק או משהו כזה (מכל מקרה שם "ידאגו" להם בסוף..) כך החיים.

הכוכבת

New member
התאבדות !!!???

גם אצלי יש על הגג ציפורים, וכל יום ציפור אחרת מתאבדת. זאת הבחירה שלהן...

mariana

New member
הם בטח הבינו שאת לא רוצה אותם

אז צנחו למטה רק ששכחו לפתוח את המפרש. תגידי ליל הקטן שלך שהם ניסו לעוף והם נפלו

mariana

New member
ובטח- משתתפת בצערך../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

ליאור 30

New member
אהלןןןןןןןןןןן מרין מה שלומך??????

את עדיין כאן דחוףף אני צריך לדבר איתך

ליאור 30

New member
משתתף בצערך ניקולי ברוך דיין האמת

מתי הלוויה והאם להביא פרחים או לא?????????? האאאאאאא לא צריך מי שמתאבד שמים אותו מחוץ לגדר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ניקולי

New member
חחחחחחחחח זה לא מצחיק../images/Emo123.gif

וואלה נחשו מה??, יהודה בא באמצע המשמרת להביא לי סיגריות אקיצר..הוא קרב אליי (ע"מ לתת לי
) ומאחוריי גבו מה הוא מסתיר??? נכון, ניחשתם את האפרוח האחרון שנותר..האפרוח שהסתובב בין רגליי..ניתפס ע"י השוטר...חחחחחחח הלכתי למות איך הוא החזי בו.. שיוו תאמינו לי אני מרחמת עליו הוא מה זה בוכה עכשיו...צייווץ, ציווץ..בוכה האפרוח..נראה לי שלא תהיה ל ברירה וגם הוא יתאבד..ואז...החתולים יגיעו ויאכלו אותו
... תגידו סיפרתי לכם שיש לי גם
??? חלק ממכם כבר ראו אותם וחלק ממכם לא..טוב נו..אז אולי הגיע הזמן לעשות עוד מפגש??? ג´סססססססססססססססססס
ג´סוששששששש
איפה היא כשצריך אותה???

למעלה